Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דודה שלי בת 81 החליפה איגניס 2006 בסוזוקי ג'ימיני 2015 מהחברה.

החליפה בגלל הכניסה הקלה והיציאה ממנו,חיפשה רכב לא יקר,אמין,קטן.

פורסם
שלום לכולם, אמא של אשתי מעוניינת לרכוש רכב מיני שיושב גבוה על הכביש. יש המלצות?

תנוחת הנהיגה בג'אז גבוהה יחסית. נראה לי שהיא תתאים לדרישות. דגם הקומפורט יעלה כמה אלפי שקלים מעל מאה, ולדעתי שווה את התוספת ביחס לדגם שמתחתיו , שיעלה קצת פחות, אלא אם אתה הולך על אפס קמ מליסינג ואז ניתן לקנות אותו באיזור ה 90 אלף.

פורסם

אם אין בעיה אם ידני, אז דאצ'יה סנדרו סטפוויי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סוזוקי ג'ימני

קראת מה פות"ש כותב? האוטו לחמותו. מה הגברת תעשה עם חיית שטח לא נוחה, רועשת, לא בטוחה, לא חסכנית, נטולת איבזור וחלשה בעקיפות?

מה שכן היא תוכל לחנות בכל סדק. תל אביבים עפים על הרכב...

מה התקציב? יש מקום למוקה?

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

נסעתי בג'אז היום, ה"גבוהה יחסית" מאוד יחסית (נגיד יחסית לסיוויק). אוטו בסדר רחוק מלהלהיב, אבל לא הייתי אומר שהגובה מייחד אותו. אם הגברת יכולה לשדרג לג'פון כגון ג'וק או מוקה היא תהנה יותר.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
מה דעתכם על טיוטה ורסו? יכול להתאים?

רכב מעולה.

אבל, יקר (יחסית לתקציב המוצע) ו-7 מקומות. האם זה מה שהיא צריכה?

הוורסו עצמו יש לו אמנם חלל גבוה וניתן להעלות את כיסא הנהג די גבוה (עד למצב של "ישיבה" מלאה) אבל עדיין זה לא באותו גובה של ג'יפון שמרווח הגחון שלו גבוה יותר.

אם אין צורך ב-7 מקוות עדיף ג'יפון - הוא גם יהיה גבוה יותר מהוורסו.

פורסם
מה דעתכם על טיוטה ורסו? יכול להתאים?

אני מתאר לי שהכוונה היא לספייס ורסו (גירסת מיניוואנית המבוססת על היאריס) שיווקה בארץ הופסק בשנה שעברה, כמשומשת ממולצת בהחלט ועונה לקריטריונים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...