Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם SWAG לנהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפושית החדשה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בגירה, זאת ההצעה הזולה. יש גם הזויות מחברות ידועות. לא נעים לי לצרף תמונת מסך אבל הציעו לי גם תוספת של 67,000 לשנה. כן, כן, מעל 70K ביטוח לכולם. עניתי להם "אפשר בשלושה תשלומים?" :-)

כשחברת ביטוח לא רוצה לבטח נהגים חדשים, במקום לומר בצורה נורמלית "לא מבטחים", נותנים הצעות הזויות.

כשביקשנו לעשות ביטוח מקיף שיכלול נהג חדש וצעיר על סוזוקי-קרוסאובר, בכמה חברות שהתקשרתי קיבלתי

הצעות מחיר בסביבות ה 20 אלף ש"ח, יש לומר שבטון הדיבור של הנציג נשמע שהוא קצת מתבייש

בכלל להציע זאת וזה לווה בהצעה לבדוק במקומות נוספים.

אני מניח שאתה מבין שעלות הביטוח על הרכב של הבת, בטח ובטח אם הוא קבריולט והיא הנהגת העיקרית,

יהיה גבוה יותר מהתוספת שדורשים בכדי להוסיף אותה לביטוח שלך, וזה עוד לפני שאר העלויות הנלוות (אחזקה, טסט וכו').

פורסם

לא מבין בסוואג אבל סקודה פאביה בדגם ששווק עם 2 גוונים, יכול להיות נחמד ולא חסרים כאלו ביד 2. יש גם אדומות (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בגירה - החיפושית החדשה, ישנה ככל שתהיה, לא נראה לי שנכנסת ב- 40K והקבריו היא ברזנט ולא גג קשיח.

סמארט - דגם ה"בראבוס" אולו, אבל יש לי הרגשה שהיא לא ממש בטוחה (זווית גילגול, מרכז כובד ועוד...)

פורסם

מיטו קיימת גם שאינה תלתן ואכן אוטומטית, אפשר למצוא אחת בשנותיה הראשונות(2010~2011) באזור ה50K אבל מדובר במנוע 1.4 135 כ"ס שכנראה הביטוח עליו לא יהיה זול יותר.

אצטרף להמלצות על הפיאט שאותה אני פחות מכיר, אך ללא ספק בעלת SWAG, ובנוסף על הDS3 אוטומטית. לעומת מה שבגירה ציין, המנוע באוטומטית הוא מנוע וותיק ואמין של סיטרואן(VTI) ולא מדובר במנוע הTHP הידוע לשמצה. הTHP משודך רק לתיבה הידנית. מה שכן חשוב לציין, הגיר בDS3 האוטומטית הוא AL4 הישן וזה לדעתי החיסרון היחיד בה.

פורסם

מזל שאין שילוב של DS3 עם מנוע THP וגיר AL4.

המטריקס היה קורס...:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...