Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לוגאן מודל 2009-2011.

חפרתי שעה בחיפושים בפורום ולא הצלחתי למצוא חוות דעת עכשווית.

מישהו יכול להעיד מנסיון אישי?

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

בעיקרון מדובר בדאצ'יה עם סמל של רנו, מכלולים ותיקים של רנו, תא נוסעים בסיסי יחסית, בטיחות נחותה מהמתחרות, אך אתה קונה רכב מודרני יחסית (מבחינת גיל) תמורת סכום קטן של כסף.

כמובן שהסניק שנמכרה במקביל מכונית הרבה יותר טובה, מודרנית יותר, בטיחותית יותר, חזקה יותר ומאובזרת יותר, אך יש לכך מחיר.

אני מניח שאתה מחפש את הרכב בגלל שיש לו 7 מקומות ישיבה.

באופן כללי מכלולים ישנים של רנו, לא מכיר בעיות אמינות מיוחדות, מנוע 1.6 סטנדרטי, גיר ידני או אוטומטי AL4, שבשנתונים האלו אמור להיות כבר בסדר מבחינת אמינות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שים לב שבמודל 2011 יש מנוע שונה. 1.6 עם 8 שסתומים והספק נמוך - יותר 90 כ"ס, כמו כן מודל 2011 מסווג כרכב מסחרי N1 ויש רק גיר ידני, ספסל אחורי בהתקנה מקומית. אולי גם פחות איבזור (כמו חלונות חשמל מאחורה).

במודל 2009 ובמכוניות שהגיעו ב 2009 אבל עלו על הכביש ב 2010 יש מנוע 1.6 עם 16 שסתומים 110 כ"ס וגם אופציה לגיר אוטומטי. הרכב מסווג כפרטי M1, ספסל אחורי מקורי.

בדגם 8 שסתומים טיימינג פשוט יותר וזול יותר.

פורסם

בתור אחד שהחזיק כזו (מודל 2009) יוצאת ליסינג, רשמי המהירים

הייתה אצלי 3.5 שנים (ידנית), מרווחת מאוד יותר משאר מתחרותיה (ביחוד בספסל האחורי), חסכונית בדלק ואמינה להפליא,

אפס תקלות,

נמכרה במחירון מלא במהירות הבזק!

למי שתקציבו מוגבל מומלצת ביותר.

פורסם (נערך)

אח שלי מחזיק אחת כזו כשנה וחצי מהדגם עם 105 כ"ס שנת 2009 עם כ-180 אלף קילומטר, אין בעיות אמינות (גם אין כל כך מה שיתקלקל). אני חושב שהדגם שבחזקתו הוא M2 עם רמת הגימור הגבוהה יותר. צריכת דלק בעיר ליטר ל-10 קילומטר, מחוץ לעיר ליטר ל-15 קילומטר. רכב שמומלץ בהחלט לאנשים בעלי תקציב מוגבל.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...