Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2017 - טכנולוגיה ואבזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בוודאות דגם ה1.4 סטייל מגיע עם מתלה אחורי רב חיבורי כפי שהיה בדגם הקודם?

חבר'ה, למה אתם עובדים קשה? מנחשים, מחפשים באתרים בניכר, מלקטים מפרוספקטים? תרימו טלפון (או מייל. בעצם עדיף מייל. יותר פשוט) ונשיג לכם את המידע שאתם רוצים.

פה אתם יכולים לראות את המפרט המלא של הלאון המחודשת. בעמוד האחרון מופיע מפרט אבזור מלא.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יתקנו אותי אם אני טועה, אבל עד כמה שאני זוכר מתלה רב חיבורי לא מגיע באף לאון אלא רק בגולף 1.4 ומעלה ואוקטביה 1.8 ומעלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
חבר'ה, למה אתם עובדים קשה? מנחשים, מחפשים באתרים בניכר, מלקטים מפרוספקטים? תרימו טלפון (או מייל. בעצם עדיף מייל. יותר פשוט) ונשיג לכם את המידע שאתם רוצים.

פה אתם יכולים לראות את המפרט המלא של הלאון המחודשת. בעמוד האחרון מופיע מפרט אבזור מלא.

להגיע למפרט המלא, זה ממש לא עבודה קשה.

לקח לי בדיוק 10 שניות להגיע אליו באתר של סיאט, וכנראה שלאחר מכן עדכנו (כי בדיוק היתה השקה),

אז ל-snad בטח לקח עוד 10 שניות כדי לעדכן אותנו.

העבודה הקשה היא לגלות את כל מה שהיבואן מעוניין להצניע -

שזה כל התוספות שהיצרן מציע בחו"ל, ו"מסורסות" בדרך לארץ.

העבודה העוד יותר קשה היא לנסות "לחלוב" מאנשי המכירות אם ומתי התוספות האלה יוצעו,

האם כסטנדרט ברמות גימור הגבוהות, או "חבילת אבזור" אופציונלית,

האם התקנה מקומית, או מערכת אינטגרלית באחריות היצרן

(ע"ע מצלמת רוורס + מערכת לסיוע בחנייה, בקרת שיוט אדפטיבית ועוד).

ת'כלס, במפרט המעודכן גיליתי אומנם שני שינויים שהם לגמרי סבבה:

הוסיפו מערכת MKB למניעת תאונות משניות, וכן מערכת להתרעת עייפות (מקורי? מובילאיי?).

אבל באותה הזדמנות דאגו גם "להעלים" את כל רשימת האבזור המרשימה שמפורטת ב- seat.com ולא ב- seat.co.il

במפרט הקודם הם לפחות היו הוגנים ושקופים - נתנו רשימה מלאה באיקסים...

(ראה צילום בהודעה הקודמת שלי) :-)

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

כניסה והנעה ללא מפתח רק בחבילה מיוחדת בתוספת 5000 ש"ח. צמפיון יודעים לעשות קופה גם כשהמחיר הרשמי נמוך יחסית....

פורסם

from:

http://www.whatcar.com/seat/leon/hatchback/review/on-the-road/

The higher-powered versions, which include the 177bhp 1.8 petrol and 181bhp 2.0 diesel, get a more sophisticated rear suspension set-up, and on the high-performance Cupra model this features adaptive dampers.

כנראה שה1.4 מגיע עם מתלה אחורי בסיסי

האם בוודאות דגם ה1.4 סטייל מגיע עם מתלה אחורי רב חיבורי כפי שהיה בדגם הקודם?

• תוכן חדש...