Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמת מפגש מרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אחרי כל הויכוחים החוזרים ונשנים החלטתי לקחת יוזמה קטנה ולארגן מפגש בסגנון אוטו סאונד שסתם להגיע להכיר אנשים לשמוע מערכות ולא בהכרח SPL

אני בכוונה מעלה הודעה מעכשיו כדי שאנשים שרוצים להגיע יוכלו לסדר את הלוח זמנים שלהם כראוי..

אוקיי אז אני חשבתי על יום שבת הבא ה 19 ל2 בערך בשעה 11 12...

ננסה ונראה אם תהיה הענות תחלס אמיתית של 15 20 איש אני מגיע אם אני רואה שסתם חארטה ואנשים רק מדברים בפורום הניסיון הזה בטל ומבוטל...

אנחנו גם תלויים גם במזג אוויר אבל זה בקטנה קודם נראה מה ההענות ולקראת אותו יום נבדוק יותר לעומק את מזג האוויר...

עריכה:

המפגש יהיה ב12 וחצי מאחורי אצטדיון רמת גן איפה שהיה את המפגש האחרון ביום שבת הקרוב...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תעבוד קצת על הביטחון העצמי שלך, המילה "ניסיון" בכותרת מיותרת :-).

חוצ'מזה אני תמיד בפנים.

איציק.

פורסם

הכותרת שונתה...

אוקיי איציק אחלה שאתה איתנו...

אייל אם תוכל להדביק את הנושא כדי שכל מי שדיבר יראה ולא יפספס את זה אני יודה לך מאוד...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם יהיה אנשים הרבה יבואו תראה נוכחות ויראו נוכחות אני מבטיח לך שיבי...

פורסם

נו יאלה נוכחות מרשימה בעשר דקות שפתחתי את הת'רד אני חושב שיש סיכוי למפגש טוב יותר מאוטוסאונד האחרון...

יאלה אנשים לא להתפלצן כל מי שדיבר שיעמוד במילה שלו...

פורסם

אמממ אני חשבתי על המקום הקבוע מאחורי אצטדיון רמת גן...

איפה שהיה המפגש האחרון..

פורסם
אם יהיה אנשים אני גם מגיע :)

אפילו לי זה מסתדר

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...