Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מרשים חדש עד 350k?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין אותי האם פות"ש מבין מה זה רכב פרטי באורך 5 מטר או מטריל את כולם קלות? היה לי רכב 5.07. אבל הוא עלה 630 אש"ח. המתחרים עולים אותו הדבר כחדשים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

ההערה שלי היתה לגבי הניהוג וכך גם התגובה. "התקלקלו" הכוונה היתה שהניהוג בסדרה-5 לא טוב כמו שהיה (ולא שהרכב מתקלקל ולא אמין). אני אגב לא מסכים עם 2 הקביעות האלו.

פורסם

אכן יש להסתכל על בסיס גלגלים ולא על אורך כללי (וגם על המידות הפנימיות):

בסיס גלגלים אימפלה: 2837

בסיס גלגלים סופרב: 2841

אורך במקרים רבים לא קובע כלום, כך שלהגדיר אורך כדרישה שלך זו טעות.

אני גם חושב שכדאי לך להשאר עם השבי אבל היחידה שאני יכול לחשוב עליה כמתאימה לדרישות שלך (מלבד האורך...) זו סופרב, שגם בגרסה הכי חזקה ומאובזרת שלה L&K תשאיר אותך עם הרבה מאוד עודף מ350.

היא מרווחת מהאימפלה, הבגאז׳ שלה גדול משמעותית וכמכונית היא עדיפה.

אבל היא קצרה מ5 מטר...

פורסם

השאלה היא מי מייצגת ערך טוב יותר לכסף ,

סדרה 5 או אימפלה,נכון שהגרמניות עולות על אמרקאיות באיכות תא הנוסעים,בידוד רעשים,תיבות הילוכים ואולי מנועים.

מבחינת ניהוג בסטגמט הנמוך יותר הקאדילק ATS על פי ביקורות זרות מתעלה על סדרה 3 בניהוג. לא יודע איך האימפלה מתנהגת אל מול סדרה 5 אבל אפשר לראות את המגמה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני לא באמת רואה איך מישהו משווה ברצינות סדרה 5 ואימפלה. הן לא רחוקות בגודל, אבל הן ממש לא שייכות לאותה קטגוריה ולא מתומחרות אחת מול השנייה. לא חושב שיש פה VFM עדיף - מי שמחפש אימפלה לא יעריך את ההבדל בתמורה שתיתן הבמוו, ומי שמחפש את הבמוו לא יעריך את החיסכון בתקציב של האימפלה.

לגבי ניהוג - לא נראה לי שזה רלוונטי לפות"ש, והאמת שאם זה קריטריון כזה מהותי למישהו הוא כנראה לא מסתכל על המכונית הנכונות. גם לא ממש הבנתי מה הקשר בין הקאדי לשברולט, פרט לזה ששתיהן מיוצרות ע"י אותה חברה. גם לנצ'יה דלתא וג'ולייטה תלתן מיוצרות ע"י אותה חברה, משתמשות ברכיבים דומים עד זהים ומתנהגות בצורה שונה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מרצדס E פלג אין הייבריד בדגם החדש ביבוא אישי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
השאלה היא מי מייצגת ערך טוב יותר לכסף ,

סדרה 5 או אימפלה,נכון שהגרמניות עולות על אמרקאיות באיכות תא הנוסעים,בידוד רעשים,תיבות הילוכים ואולי מנועים.

מבחינת ניהוג בסטגמט הנמוך יותר הקאדילק ATS על פי ביקורות זרות מתעלה על סדרה 3 בניהוג. לא יודע איך האימפלה מתנהגת אל מול סדרה 5 אבל אפשר לראות את המגמה.

להשוות אימפלה לסדרה 5? מה השלב הבא? להשוות קרוז לסדרה 3 בגלל הקרבה היחסית במידות ובבסיס הגלגלים?

פורסם
מעניין אותי האם פות"ש מבין מה זה רכב פרטי באורך 5 מטר או מטריל את כולם קלות? היה לי רכב 5.07. אבל הוא עלה 630 אש"ח. המתחרים עולים אותו הדבר כחדשים.

סקרנת אותי,על איזה רכב מדובר?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

אף אחד לא השווה אימפלה לבימר 5.

אבל יש ירידה בולטת בכל הקשור להתנהגות ובמיוחד להנאה של הסדרה 5 האחרונה לעומת קודמותיה,האימפלה קיבלה לא מעט תשבוחות על ההתנהגות הכביש שלה,אנשים צריכים לרדת מהסטיגמה של אמריקאית רופסת,זה כבר מזמן לא נכון.

פורסם
להשוות אימפלה לסדרה 5? מה השלב הבא? להשוות קרוז לסדרה 3 בגלל הקרבה היחסית במידות ובבסיס הגלגלים?

אינ יודע שקשה ,וזה בסדר קונספציה של שנים לגבי האמרקאיות ,והקונספציה לגבי ב.מ.וו שהיא מכונת נהיגה מהונדסת ומקושרת לנהג.

הרבה השתנה כאן ב5-6 שנים האחרונות.

אכן עדיין ישנם פערים,

אך תתפלא כמה הם קטנו בדור האחרון, 5 עדיין מובילה כמעט בכל פרמטר אך אם מכניסים את המחיר למשוואה ,לפתע האימפלה המהווה הרבה הגיון לרכישה.

אני חוזר ואומר המשבר של 2008 עשה רק טוב לGM.

Porsche 944 turbo

פורסם

מטריל?

לידיעתך, אימפלה באורך של

5.11 והיא עולה הרבה פחות מ 630k.

פורסם

קאדילק אלדורדו הייתה 6.35. אז מה? חוץ מספינות אמריקאיות אורך של 5 מטר שמור לספינות (תרתי משמע) של יצרני הפרימיום. הרי חיפשת פרימיום. לא? שבי זה לא פרימיום. היא סתם גדולה כמיטב המסורת

• תוכן חדש...