Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה קונים וישרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את הוישרים המקוריים ברכב שלי שכבר התחילו למרוח.

מנסיון עבר, החברות הפשוטות כמו American Eagle או HR בקושי מחזיקות שנה (ואצלי עוד הרכב חונה בחניה מקורה) לעומת זאת וישרים מקוריים יחזיקו הרבה יותר - שנתיים אולי אפילו שלוש.

ספציפית אני צריך משהו כזה:

http://www.wiperblades.co.uk/giulietta-years-2010-to-2017/bosch-a188s-aerotwin-wiper-blade/

אבל הייתי רוצה לשאול יותר בכלליות, איפה אתם קונים את הוישרים שלכם? והאם בוש שווה ערך לוישר מקורי ושווה את התוספת הכספית שדורשים עליו?

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

אני קונה בוש מלדיקו(יבואן) בראשון לציון, לדעתי שווה את הכסף(למרות שבמחיר הזה אפשר לקנות הספקה ל5 שנים).

אצלי הם מחזיקים שנתיים-שלוש.

פורסם
כל וישר בארץ מחזיק שנה, לא משנה סיני או איכותי.

לא נכון

ברכב של אבי סקודה סופרב 2010 המגבים עוד מקוריים ולא מורחים

ברכב שלי פיגו 307 הוחלפו מגבים למקוריים בחורף 2012 והתחילו למרוח רק בשנה שעברה

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אני קונה בוש מלדיקו(יבואן) בראשון לציון, לדעתי שווה את הכסף(למרות שבמחיר הזה אפשר לקנות הספקה ל5 שנים).

אצלי הם מחזיקים שנתיים-שלוש.

מביקור באוטו דיפו מסתבר שמגב של בוש מסדרת AeroEco עולה בדיוק אותו דבר כמו מגב של HR כלומר 60₪.

כמו שכבר כתבו, HR מתחיל למרוח מהר מאוד.

אבדוק כמה עולים וישרים מקוריים במוסך או שאולי אין דבר כזה וגם שם שמים בוש.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

פורסם

אז אני מגיע למסקנה שלא רציתי להגיע אליה: המגבים היחידים שהם איכותיים שיחזיקו תקופה ארוכה של מעל שנה בלי להתחיל למרוח הם מגבים מקוריים.

נ.ב.

לבסוף קניתי מקוריים וזה לא בהרבה יותר יקר מזוג מגבים של בוש - 140 ש"ח.

פורסם
אם אתה צריך במיידי, חפש חנות חלפים באזור מגוריך.

אתה רוצה לקנות וישר במחיר בדיחה, תזמין מאייבי

איפה ראית באיביי במחיר בדיחה? כל מה שמצאתי די קרוב למחירים בארץ ןלא שווה התעסקות.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
וישרים מחליפים כל שנה לא משנה זול / איכותי העיקר סיליקון - כולם מתייבשים במילא.

אצלי בדרך כלל מחזיקים לפחות שנתיים (סיליקון מקוריים כמובן).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...