Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאיש גבוהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים אם אתה בגובה 2.05?

ובוא נגדיר את זה כך, יעברו שנות אור עד שאוכל מבחינה כלכלית להרשות לעצמי להחזיק ג'יפ גדול.

על איזה רכב אתם ממליצים, ידני, בסכום של עד 40+ - .

המטרה הראשונה היא משהו שיש בו נוחות

ואם אפשר גם בנוסף משהו צעיר אז גם טוב.

תודה

פורסם

רכב לאיש גבוה... בא נראה...

אולי אוטובוס?

וברצינות - להערכתי כדאי לך להעדיף רכבים אירופאיים או אמריקאיים מכיוון שמלכתחילה הם מכוונים לקהל-יעד גבוה יותר (כידוע מספר היפאנים שגובהם 2 מטר אינו כמספר הגרמנים, למשל).

מכיוון שעקרונית גם קליאו מספיק מרווחות, עליך למקד את רצונך - האם אתה מעוניין ברכב ספורטיבי? משפחתי? מנהלים? מנוע גדול/קטן? צריכת הדלק חשובה לך? בטיחות? מאילו שנים ומעלה וכו' - כנדע מה אתה רוצה בסה"כ מהרכב, נדע גם מה להציע לך...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תבדוק את סיטרואן קסנטיה, אמורה להכנס בתקציב בשנים 97-99, וזה רכב עם מרחב פנימי עצום, ומאוד מאוד נוח.

לגבי רכב "צעיר" - המכוניות הנחשבות צעירות הן לרוב קטנות, עם מרחב פנימי לא גדול.

פורסם
...

מכיוון שעקרונית גם קליאו מספיק מרווחות,

ב-א-מ-ת?!

ל-2.05 אולי הקלאסיק מרווחת מספיק, אם אפשר לשים את הכסא בשכיבה בבגאז'...:roflmao:

גם התיאוריה שרכבים יפניים מתוכננים להתאים ללקוחות יפניים היא משעשעת+...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ידידי שים לב טוב,

אני אמנם רק 1.95 אבל אחרי שעברתי כ-5 רכבים (אפלאוז, 306, אודי 100 [92], קורולה ועכשיו אימפלה) המסקנה היא אחת...

אם בנוחות (אבל אל תתלונן אחרי זה על עלויות אחזקה) עסקינן עלייך לחפש אמריקאית.

כמו שכתבו פה לפניי המאליבו יכולה לספק לך נוחות טובה מאד במחיר נמוך מאד. קח בחשבון שאוטו גדול וישן עולה הרבה בתיקונים (אבל הגב שלך יחייך).

:-)

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

אני אומר

סיטרואן ברלינגו

רנו קנגו

פיג'ו פרטנר

או כל השאר ששכחתי אייך קוראים להם

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם
ב-א-מ-ת?!

ל-2.05 אולי הקלאסיק מרווחת מספיק, אם אפשר לשים את הכסא בשכיבה בבגאז'...:roflmao:

גם התיאוריה שרכבים יפניים מתוכננים להתאים ללקוחות יפניים היא משעשעת+...

!Newsflash

מכוניות יפאניות מתוכננות לשוק העולמי כמו כל רכב אחר.

לגבי רכב לאדם גבוה מכוניות אמריקאיות באמת גדולות יותר באופן יחסי ממכוניות אחרות להיות יותר מרווחות וגדולות. אם אתה רוצה נוחות חפש מכונית אירופאית\אמריקאית. בלי להתחשב בהוצאות. כי לא ממש הגדרת דרישות חוץ מנוחות ו- 40K.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני אוסיף לומר כדי שיהיה קל יותר...

פחות חשוב לי איך שהאוטו נראה מאשר הנוחות. ז''א שאני מעדיף שהאוטו לא יהיה עם מראה חיצוני מי יודע מה אבל העיקר שיהיה נח, צריכת דלק נמוכה זה עוד פרמטר חשוב.

בקיצור אני מחפש אוטו עם

נוחות

צריכת דלק נמוכה

ועמיד מבחינת תיקונים כמה שניתן

מה האופציה הטובה מבחינתי, לא סגור על ידני, אבל עדיף מבחינה כספית.

אגב זה הדגם של הסיטרואן?

http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.car4u.co.il/catalog/citroen3k.jpg&imgrefurl=http://www.car4u.co.il/catalog/ShowManufacturer.asp%3Fmanufacturer%3Dcitroen&h=130&w=200&sz=10&tbnid=7yEZSP4v30wJ:&tbnh=64&tbnw=98&start=1&prev=/images%3Fq%3D%25D7%25A1%25D7%2599%25D7%2598%25D7%25A8%25D7%2595%25D7%2590%25D7%259F%2B%25D7%25A7%25D7%25A1%25D7%25A0%25D7%2598%25D7%2599%25D7%2594%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DG

האחרון? זה רכב משפחתי ענק... אין משהו אישי יותר?:roll:

פורסם

מכוניות יפאניות מתוכננות לשוק העולמי כמו כל רכב אחר.

אבל הם תוכננו על ידי יפנים קטנים.

בדיוק כמו שרכב אמריקאי מותאם לאוטוסטרדות אינסופיות ורכב אירופאי מותאם לכבישים הרריים.

מאליבו 97 יכולה להתאים לך יופי, לרבות התנהגות כביש טובה מאוד ואחזקה מינימלית.

dirty old man

need love too

פורסם

אני אמנם רק 2.01, אבל אני מצטרף להמלצה לגבי סיטרואן קסנטיה. אני הצלחתי להשיג אחת ידנית אבל ספק אם גם אתה תצליך.

כמו שאמרו כבר לפני אין בעיה להשיג רכב משנת 99 ומטה במסגרת התקציב שלך ואם נוחות היא השיקול העיקרי, אז סיטרואן זה מה שאתה מחפש.

שחר

פורסם

בדיוק כמו שרכב אמריקאי מותאם לאוטוסטרדות אינסופיות ורכב אירופאי מותאם לכבישים הרריים.

ובדיוק כמו שרכבים גרמניים בנויים לשיוט במהירויות גבוהות ובכבישים איכותיים , ובדיוק כמו שהסוסיתא שיוצרה בארץ בנוייה על מנת להיות ערבה לחך גמלי הנגב...

וואלאק אתה!!

פורסם

תן תקציב ושימושים, אחרת אי אפשר לעזור לך ביעילות.

* אני 201 ס"מ, נסעתי על כל סוגי המכוניות מכל מיני סגמנטים, אף פעם לא היתה לי בעיה במכוניות בגודל קומפקטיות ומעלה וגם בסופר מיני (205 למשל) הסתדרתי לא רע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פששש

כמה בחורים גבוהים יש בפורום

קספר אולי נפתח קבוצת כדורסל?? :wink:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...