Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות לאוטו מערכת חדשה שתכלול קופנוננט קידמי 6X9 אחוריים ומגבר

כל זה יורכב ביונדאי אקסנט 2001

התקציב הוא בערך 1800 שקל

תודה רבה!

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

Morel PULSE 6 120 RMS הקומפוננט המחיר בערך 500 ש"ח

Kicker EX693 3 Way 70 RMS 6X9 המחיר בערך 700 ש"ח

ו ב 600 ש"ח הנותרים תחפש לך מגבר! הצעה שלי תחפש מגבר טוב יד שנייה! כי חדש וטוב לא תמצא ב 600 שקל

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מגבר בסביבות ה-800-900 ש"ח, יש הרבה אפשרויות כגון לאנזר, מאגנט (אם יש גישה לדיוטי פרי אז מה טוב, מגבר JBL או LOGIC)

קומפוננט מורל פולס.

6X9 פיוניר על שלל דגמיה.

פורסם

הרעיון הכי טוב זה להגדיל את התקציב בעוד איזה 1000 שח כדי לרכוש רכיבים יותר איכותיים

וטובים שלא יאכזבו בתווך הרחוק כי מערכת לא קונים כל יום

עצה שלי תחסוך

פורסם

לכותב ההודעה.

תחשוב כמה חשובה לך האיכות ברכב , והאם סביר להניח שבעתיד תרצה לשדרג יותר את המערכת כאשר יהיה לך כסף.

אם כן , הייתי ממליץ לך לבנות את המערכת בצורה חכמה ולאט לאט . שים דגש כל פעם על משהו אחר , במטרה שהוא יהיה טוב גם קדימה.

תנסה להעזר ביד שניה. שם יש מוצרים טובים במחירים הגיוניים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני אינני מתכוון לשפר בעתיד( זה לא אני בכלל זה חבר שלי והוא לא מתכוון לשפר)

הוא רוצה להוציא 2000 ולקבל את המקסימום במחיר הזה... ברור כמובןש אי אפשר לקבל איכות של מערכת ב4000 שקל אך משהו סביר עם פשרה בין SQ לSPL

פורסם

אוקיי..... צודק.... אני מתכוון שתהיה פשרה בין איכות החלקים (כלומר איכות הצליל שהם מוציאים) לבין עוצמת החלקים

• תוכן חדש...