Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הבנתי שאלו אותם מנועים,

הדגם המועדף הוא הפולסוואגן פולו 1.4 ידני.

רציתי לדעת אם למישהו יש פה ניסיון עם הרכבים האלה,

האם הוא אמין ומה בנוגע לגיר ולמנוע האם יש איתם בעיות.

מעוניין בדגמים של שנת 2010-2011.

האם למישהו יש הצעות אחרות לרכב בתקציב דומה?

פורסם

אכן מדובר על אותם מכלולים,פשוטים ואמינים.

לפולו יתרון בנוגע למרווח ואיכות חומרים,גם המושב לדעתי יותר נוח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע וגיר מאוד אמינים, מדובר ברכבים דומים מבחינת מנוע וגיר.

אישית הייתי בוחר באיביזה בגלל עיצוב.

חשוב לחפש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת ולא רכב שטופל אצל חאפר בלי קבלות ובלי תיעוד.

תבדוק מתי החליפו רצועות טיימינג ואם לא החליפו מזמן- תחליף.

חוץ מזה אחלה רכב, חסכוני מאוד בדלק ודיי אמין. חפש אחת שמורה עם ק"מ סביר והיסטוריית טיפולים עם עדיפות למוסך מורשה יבואן/מוסך רון ואתה תהנה ממנה.

אגב, מה התקציב?.

פורסם

פאביה 1.4 ידנית. הייתה לי כזו שנתון 2013 זה אחלה רכב.

אחד לאחד כמו הפולו ותא מטען שימושי יותר מהאיביזה.

רכב סופר אמין ומהנה במידה וטופל נכון ולא התעללו בו.

אמנם רכב לא מתוחכם אבל פשוט וטוב. מנוע סופר אמין, לא אוכל שמן ולא מאבד קומפרסיה מהר. לא מפתח בוצה כל עוד לא תשים בו שמן זבל ותדלג על טיפולים.

טיפולים זולים במרווחים סבירים, חלקים מתכלים במחירים סבירים.

ביטוח של פאביה לדעתי זול במעט משל איביזה או של פולו אבל הם כולם יקרים מרכבים אחרים בסגמנט.

הזול עולה ביוקר

פורסם

חשוב לחפש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת ולא רכב שטופל אצל חאפר בלי קבלות ובלי תיעוד.

חוץ מזה אחלה רכב, חסכוני מאוד בדלק ודיי אמין. חפש אחת שמורה עם ק"מ סביר והיסטוריית טיפולים עם עדיפות למוסך מורשה יבואן/מוסך רון ואתה תהנה ממנה.

אגב, מה התקציב?.

את הפאביה שלי מכרתי לקונה פרטי לאחר טיפול שלישי עצמאי ולאחר שני טיפולים במורשה בשביל האחריות.

כמובן שתיעדתי הכל: חלקי חילוף איכותיים שמנים איכותיים וכדומה. הרכב נלקח לבדיקה בקומפיוטסט.

הבוחן שואל מיה קונה? הקונה עונה לו והוא אומר לו "אני" הבוחן אומר:"אל תחשוב פעמיים קח את האוטו, לא ראיתי הרבה זמן רכב בן 3 במצב מכני כזה."

כמובן שבשיחה לפני הבהרתי לו שאני מטפל עצמאית ברכב שלי והקונה הפוטנציאלי דווקא התרשם מזה.

כל מקרה לגופו.

הזול עולה ביוקר

פורסם

יש לי פאביה כזאת 2012, עכשיו עם 116K ק"מ, מחזק את כל מי שיאני אמר.

בנוסף נותנת מרווח פנים מפתיע לטובה לנהג ולנוסעים, בגלל המבנה ה"קופסתי" יחסית.

פאביה 1.4 ידנית. הייתה לי כזו שנתון 2013 זה אחלה רכב.

אחד לאחד כמו הפולו ותא מטען שימושי יותר מהאיביזה.

רכב סופר אמין ומהנה במידה וטופל נכון ולא התעללו בו.

אמנם רכב לא מתוחכם אבל פשוט וטוב. מנוע סופר אמין, לא אוכל שמן ולא מאבד קומפרסיה מהר. לא מפתח בוצה כל עוד לא תשים בו שמן זבל ותדלג על טיפולים.

טיפולים זולים במרווחים סבירים, חלקים מתכלים במחירים סבירים.

ביטוח של פאביה לדעתי זול במעט משל איביזה או של פולו אבל הם כולם יקרים מרכבים אחרים בסגמנט.

פורסם

אגב, מה התקציב?.

בסביבות 40 אלף, בטווח מחירים של המכוניות האלו.

החשוב ביותר זה תיעוד החלפה של רצועת טיימינג.

אם הרצועה הזו נקרעת, הנזק למנוע בלתי הפיך.

כל כמה זמן צריך להחליף את הרצועה הזאת?

פורסם

בפולו 2007 שיש למשפחה שלי מדובר ב 2 רצועות ועוד כמה מותחנים, משהו כמו 1700-2000 שקל אם אני זוכר נכון. במנוע הזה אני לא יודע אם יש רצועה אחת או שתי רצועות, ממליץ לך לקבל הצעת מחיר ממוסך מסודר וכמובן להרכיב אך ורק רצועה מיצרן טוב ומוכר.

פורסם

הייתה לי פאביה 2013 ידנית 1.4 היה ברשותי במשך 3 שנים ממש אוטו מומלץ, אפס תקלות, נוח לנסיעות רחוקות, מטופל רק במורשה, חסכוני מאוד דלק עד שנמכר יום אחד מעל המחירון לטובת שדרוג לפאביה סטייל 2017 ממש קפיצת הדרך לעומת פאביה קודמת שהייתה לי. רק פאביה נקודה!

• תוכן חדש...