Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה, נדלקה לי הנורית של מערכת ההזרקה :cry: , נסעתי ליוסי, יוסי אמר שאולי אפשר לא להחליף את המחשב רק לעשות משהו אחר אבל אין לו זמן להתרוצץ :? ושבינתיים אני לא גורם נזק קבוע לשום דבר :) , סתם האוטו נוסע על תערובת עשירה ואוכל קצת שמן ודלק :? .

איפה כן יוכלו לטפל בי?

אני באמת לא עושה נזק?

יכול להיות שצ'יפ יהווה פתרון (סה"כ הבעיה אמורה להיות בניהול המחשב נכון? , בזה הצ'יפ מטפל, לא?)

חזי וכריסי יוכלו לעזור לי?, איפה הם נמצאים?

תודה תודה תודה

פורסם

אני חושב שבעינייני בעיות כיוון מחשב, עדיף לך לפנות

לגיא פרילינג. אין לי כרגע את הכתובת\מספר שלו

אך אני בטוח שיש כאן כמה חברה שיש להם.

Rikshanoam-R

פורסם

אין לך שום בעיה במערכת ניהול המנוע

מדובר בערכים שגויים שמתקבלים מחיישן הלמבדה בין 0-1.0 volt

זאת הסיבה שהנורה בלוח השעונים נדלקת, כרגע המחשב מנוע עובד על ערכי default גש לליטל ובקש מהם להחליף חיישן למבדה, כ-400 ש"ח של בוש.

לחילופין אתה יכול לרכוש את החיישן אצל יבואן בוש "לדיקו" אני אתקין לך אותו, סיפור של לא יותר מדקה.

אין ממה להתרגש, בד"כ אורך החיים הממוצע של החיישן הזה הוא כ-6 שנים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

למרות שהסבירות שדויד צודק די גבוהה,עדיין יש עוד אופציות.יכול להיות מאפ סנסור,יכול להיות סתימת מזרקים,יכול להיות סנסור פגום.

בכל מקרה-האוטו יכול באמת לאכול יותר דלק..אבל צריכת שמן מוגברת זה מטריד.

אין מה להחליף מחשב.זה די לא נחוץ.

גש לפרילינג ותעשה דיאגנוזה.הוא יכול לגלות דברים שמחשב דיאגנוסטי של פיז'ו לא יכול לגלות.רוב הסיכויים שמדובר בחיישן פגום (אולי למדה) ותו לא.זה לא סיפור,אבל כדאי שזה יטופל,כי כל עוד אתה נוסע על תערובת עשירה,אתה מפייח פלאגים ויש גם חדירה של דלק לשמן דרך הרינגים-מה שיכול להביא בטווח הארוך לצריכת שמן גבוהה וחיסול של המנוע.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
כי כל עוד אתה נוסע על תערובת עשירה,אתה מפייח פלאגים ויש גם חדירה של דלק לשמן דרך הרינגים-מה שיכול להביא בטווח הארוך לצריכת שמן גבוהה וחיסול של המנוע.

מחזק את דבריו של תומר.

נסיעה בתערובת עשירה, לאורך זמן, גורמת בלאי מואץ לחלקים הפנימיים של המנוע כתוצאה משטיפת השמן מדפנות הצילינדרים בגלל עודף הדלק. דילול השמן בדלק מביא לנזק לחלקים נעים. מיסבים וכו'.

דלק לא שרוף יכול גם להידלק בממיר הקטליטי (עם עוד לא הורדת אותו) ולהורסו.

על זיהום אויר דיברנו???

פורסם

שלום.

נורת הזרקה דולקת מורה על תקלה במע' הזרקה.

נע' הזרקה זאת מע' מורכבת וזה לא מסתכם במחשב או בסנסור למבדה.

גש למוסך שמורשה לתקן את סוג הרכב שאתה נוסע עליו ע"י התחברות לזיכרון הפנימי של מחשב ההזרקה אפשר לשאוב את האינפורמציה הרלוונטית ולתקן את הרכב שלך.

לפעמים זה מסתכם בסנסור חום או סתם בקונקטור סורר.

לידעתך מחשב ההזרקה הוא מהחלקים היותר אמינים במע' הזרקה ולא מתקלקלים כל יום שני וחמישי.

בברכה.

• תוכן חדש...