Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עולה חדש היום בסוכנות? יש המון מבצעים.

דגם חדש לגמרי אמור להגיע לארץ בעוד מספר חודשים, קח בחשבון שיהיה קל להשיג הנחה על הדגם הנוכחי אצל היבואן.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כמה עולה חדש היום בסוכנות? יש המון מבצעים.

דגם חדש לגמרי אמור להגיע לארץ בעוד מספר חודשים, קח בחשבון שיהיה קל להשיג הנחה על הדגם הנוכחי אצל היבואן.

אנחנו מדברים על פיקנטו 2017 0 ק"מ מליסינג (אני יד 2) ב68 אלף , לא מכיר מבצעים אחרים , שווה לבדוק , כדאי לחכות שיצאו הדגמים החדשים? מבצעים חדשים?

פיקנטו מהסוכנות עולה 78 אלף.

פורסם
הצעה משתלמת?

קודם כל בדוק בסוכנות כולל עמידה על המקח. הם מורידים מחירים גם. שנית אל תשכח שאתה מקבל 4 שנים פחות אחריות בליסינג 0 ושבמכירה יכול להיות שיהיו לך קשיים בגלל שזה מליסינג

פורסם
איזה דגם,איזה מנוע ונפח,LX? EX? פרט.

דגם LX נפח 1200, אוטו ,

דרך אגב ניתן להשיג קיה פיקנטו מליסינג 0 ק"מ בפחות 66500 אלף שקל, מה אתם אומרים? לגבי האחריות אני צריך לברר.

פורסם

בוודאי. ממש לא בטוח שתקבל 7 שנות אחריות עם הרכב עבר דרך חברת ליסינג. בנוסף, אם אתה קונה תוודא שנושא האחריות כתוב בחוזה.

פורסם

הכל תלוי בך,אם אתה מתכוון להחזיק את האוטו 3-4 שנים לפחות,העסקה כדאית.

אם זה אוטו לשנה לא כדאי לדעתי.

כל זאת אחרי שעשית נסיעת מבחן והאוטו עונה לרצונות שלך כמובן.

פורסם

יש מצב שהייתי מחכה עוד קצת זמן,נראה לי שהיבואנים ירצו למכור את הסטוק

שיש להם לפני שהדגם החדש שמגיע מתישהו ב 2017.

אני אומר חכה עם זה עוד חודש ובחן את הנושא מחדש,יש מצב שתקבל רכב

חדש יד ראשונה ולא שנייה מליסינג.

הערכה שלי בלבד,אינני נביא אבל הייתי מחכה קצת.

פורסם

ממליץ לך בחום לוותר.

לא בגלל שהפיקנטו רכב גרוע, אלא כי הוא עומד בפני החלפה והמחליפה טובה משמעותית בכל הנוגע לעיצוב, גימור וכך הלאה.

כשאתה תרצה למכור בעוד 3-4-5 שנים, אתה תמצא את עצמך בפני שוקת שבורה - הרכב שלך יהיה שווה בדיוק כמו פיקנטו מהדגם החדש יותר - ואף אחד לא ירים אליך טלפון עד שתפתח פער עצבני ביותר, כמו למשל להפחית מחיר לרמה של רכב משנה אחת פחות - וזה עוד בנוסף לבעיה שתהייה לך למכור מכונית שיש אלפים ממנה בליסינג (אבל את זה יש לכולם, לא מיוחד).

אם אתה יכול לחכות כמה חודשים, תעשה את זה. אם לא, תחשוב אולי על מכונית אחרת, אולי על יונדאי I10 אחותה התאומה.

פורסם

בלי טובות יש יונדאי i10 מהסוכנות עם אותו מנוע וגיר ובמפרט דומה ב-71900 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...