Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר משרד הרישוי הוסיף אותי כיד ברכב כדי שאוכל לבטח את הרכב של אבי, שכן היה לו סירוב מחברות הביטוח לבטח את הרכב שלו. הדבר הפך את הרכב ליד 2.

לאחרונה קיבל תו נכה ומשרד התחבורה דורש ממני להסיר עצמי מהרכב על מנת שאבי ייהנה גם מההטבה של תשלום מופחת לאגרת רישוי הרכב.

האם למשרד התחבורה סמכות להוריד את הרכב "יד" (להחזיר אותו להיות יד ראשונה) עקב העובדה שהוא מסיר אותי כעת (לדבריהם, הוסיפו אותי אז בטעות כי בדיעבד, התברר שאיני חייב להיות בעל הרכב כדי לבטח אותו).

פורסם

בלי חרטות.

עד כמה שידוע לי אין הליך של מחיקת יד. מבאס שהטעו אותכם, אבל מרגע שביצעתם הוספת בעלים (שאינו בן זוג), מתווספת יד.

ההסרה, גם אם מתבצעת אחרי יום אינו מחזירה את הגלגל לאחור.

• תוכן חדש...