Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מיבא לארץ מכונית להרכבה z-100 האם אני יוכל לקבל אישור לנהוג עלייה או בכלל להכניס אותה לארץ ?

tiger-z100.jpg

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

אין סיכוי שהמכונית בתמונה תעמוד בתקינה ישראלית..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בשביל לנסות להשטלת על כל הכוח הברוטאלי שמייצרים שני מנועים אלה (בנפח 1000 סמ"ק כל אחד)

חברת TIGER RACING התקינה הנעה 4 על 4.

למידע נוסף: http://www.tigerracing.com/

הרכב הזה הוא לוטוס סופר 7יוצר ע"י לוטוס האנגלים בין השנים57-72 בגרסאות שונות.

בשל הפופולריות העצומה של הדגם, לוטוס מכרה זכיונות לייצור הרכב לחברות רבות (קטרהם,ווינפלד וכו') והם מתאימים את המנוע לרכב עפ"י דרישתך. חלק גדול מהרכבים נמכר כקיט להרכבה עצמית בבית.

מכל המוסבר לעייל, הרכב היחידי שניתן לייבא לארץ הינו הלוטוס. יש לה תקינה ואפילו יש בארץ 2 לוטוס סופר 7 שאני מכיר. (שחורה וירוקה עם פס צהוב לאורך), מכל הייתר תשכך, זה לא קשור לתקינה, אתה לא יכול בכלל לגשת לתקינה כי הייצרנים אינם חברים בגילדת יצרני הרכב העולמית ולכן לא מוכרים למשרד התחבורה כיצרני מכוניות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תיקון קטן לנושא הלוטוס 7. לוטוס מכרה את הזכיון לייצר את ה-7 MK3 לקייטרהם בלבד!

כל החברות האחרות המייצרות רפליקות אינן זכייניות של לוטוס, וחלקן אף נאלצו לשנות את התכנון שלהן בעקבות תביעות משפטיות של קייטרהם (וסטפילד אכלה כזו תביעה, לדוגמא).

לדעתי ללוטוס לא הייתה מעולם תקינה גורפת ורשמית והיא יובאה ביבוא אישי הליברלי שהיה ניתן לבצע עד שנת 78.

ובכל מקרה, אפילו אם מדובר בקייטרהם רשמית, היום מדובר ביצרן אחר ובמכונית עם מפרט שונה מהמקורית אז היא תצטרך לעבור תקינה מחודשת.

אז האפשרויות העומדות בפני מי שחולם על 7 (כמוני, לדוגמא) הן או לפתוח עסק ליבוא מכוניות ולהביא אקזמפלר לתקינה (ע"ע הדרך בה הגיעה הפרארי של מיכאל לוי), או לייבא לוטוס או קייטרהם אספנות, שזה נראה לי כמו הפתרון המושלם.

פורסם
או לייבא לוטוס או קייטרהם אספנות, שזה נראה לי כמו הפתרון המושלם.
לוטוס, כן. קייטרהם, לא. בדוק!

משרד התחבורה לא מכיר ייצרן רכב שנקרא קייטרהם, בדוק (לצערי).

בברכה, יניב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...