Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רוצה להבין בדיוק איך יכול להיות שקורולה 2010 יקרה יותר מאוונסיס 2010?!

שקלתי לקנות קורולה או קאיה פורטה, ופתאום הציעו לי דווקא אוונסיס. הייתי בהלם.

ניסיתי להקשות: כמה דלק צורכת האוונסיס? ענו לי שבגלל שהיא עובדת על סל"דים נמוכים, צורכת כמו הקורולה.

האם הדבר נכון?

אם כן (וגם אם לא) - איזה עוד גורמים ישנם לפער במחיר בין הקורולה לאוונסיס?

פורסם (נערך)

ביקוש בשוק הוא זה שמכתיב את המחירים. רכבי מנהלים "נהנים" מביקוש יותר נמוך. אני חושב שצריכת דלק של אוונסיס קצת פחות טובה משל קורולה. מדובר במנוע יותר גדול. נדמה לי שהמנוע זהה לזה שבטויוטה וורסו - 1800 סמ"ק. צריכת דלק של ורסו 1:11 משולב. של קורולה יותר טובה ב 10-15%.

אוונסיס רכב אמין מאוד ותחזוקה שלו לא יקרה מזו של קורולה - יכולה להיות אופציה טובה ( אם הרכב במצב שמור ).

לאוונסיס יש יתרון על קורולה בנוחות מושב הנהג. בקורולה הוא לא נוח להרבה אנשים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המנוע שלו- 1998 סמ"ק.

בנוגע לביקוש- לא הזיה שרכב מנהלים שלא נופל מהרכב ה"פשוט" של אותו היצרן בדיוק זוכה לפחות ביקוש?

פורסם

גם סוזוקי סוויפט מאותו שנתון יכולה לעלות יותר מ sx4.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הזיה. מסכים.

לדעתי זה פשוט נובע מפחד של אנשים. כולם מחפשים משפחתית יפנית אמינה, ומפחדים מכל דבר אחר כאילו זו איזו מחלה. אפשר לחשוב כמה דלק תצרוך טויוטה אוונסיס, או איזה מכלולים מסובכים תצטרך להחליף שם. לשמחתך, הבנת את זה, ומכאן ואילך תוכל להנות מרכבים איכותיים יותר באותו מחיר.

השלב הבא יהיה להבין שרכב אירופאי הוא גם לא הגהינום שאנשים חושבים שהוא. גם שם יש מציאות שקשה להאמין.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יש הסבר - לרכב מנהלים יש דימוי של רכב יקר לתחזוקה ( דלק, ביטוחים, טיפולים ), מה שלא תמיד נכון, אבל לא יכול לשנות את הדימוי. אם תראה סטטיסטיקה, כל שנה פחות ופחות קונים רכבי "מנהלים" או יותר נכון משפחתיות גדולות, וקונים רכבים משפחתיים יותר קטנים ( אשר נהיו יותר גדולים ומרווחים מבעבר ) או עוברים לג'יפונים בשביל הפוזה. גם הביקוש לרכבי מנהלים כיד 2 יורד - מכאן נגזרים המחירים.

פורסם
יש הסבר - לרכב מנהלים יש דימוי של רכב יקר לתחזוקה ( דלק, ביטוחים, טיפולים ), מה שלא תמיד נכון, אבל לא יכול לשנות את הדימוי. אם תראה סטטיסטיקה, כל שנה פחות ופחות קונים רכבי "מנהלים" או יותר נכון משפחתיות גדולות, וקונים רכבים משפחתיים יותר קטנים ( אשר נהיו יותר גדולים ומרווחים מבעבר ) או עוברים לג'יפונים בשביל הפוזה. גם הביקוש לרכבי מנהלים כיד 2 יורד - מכאן נגזרים המחירים.

קונקרטית, האם הדימוי שרכב המנהלים יקר יותר לתחזוקה תקף לגבי האוונסיס?

פורסם

אני חושב שכן. בנוסף, היתרון במרחב פנים של אוונסיס על קורולה לא גדול.

פורסם

האוונסיס מרגישה איכותית, נוחה וחזקה יותר בדיוק איפה שקורולה 'נופלת'. אם הן נמכרות במחיר זהה, וההבדל מסתכם בסופו של דבר זה אחזקה, דלק, חלפים ורישוי - לדעתי שווה מאוד.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

כתבתי על דימוי - לא בהכרח נכון במציאות.

בכל זאת, צריכת דלק של אוונסיס קצת פחות טובה מזו של קורולה. לא משהו ששווה לוותר על אוונסיס בגלל זה.

פורסם

במספר מקרים מחיר הקורולה עולה גם על מחיר פריוס, זה בכלל הזוי.

מסתבר שנפתחה כת חדשה שסוגדת לקורולה, ההיגיון לא נמצא כאן.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
במספר מקרים מחיר הקורולה עולה גם על מחיר פריוס, זה בכלל הזוי.

מסתבר שנפתחה כת חדשה שסוגדת לקורולה, ההיגיון לא נמצא כאן.

זה סוג מסויים של כת (ולא שאני מצדד בה) של אנשים שלא דורשים הרבה מהרכב שלהם רק שהרכב לא יתקע צריכת דלק טובה ונוחות סבירה ובזה הקורולה מצטיינת אפילו מאוד.

• תוכן חדש...