Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Teyal

אם יש לך זוג עיניים ואתה קורא את הפוסט, תראה שהוא רשם שזה מה ששמע מבעל הרכב. את הפילטר והאפוקסי ראה בעצמו. גם לתמונות אתה לא מאמין? או שגם את התמונות הוא הוריד מגוגל סתם כדי להשלים את הסיפור ולתבל אותו בפיקנטיות?

מסכים איתך, ברור שאת מה ששמע מבעל הרכב לא נוכל לדעת אם בעל הרכב דובר אמת או לא, וכמו שאמרת- יכול להיות שטיפל איפשהו. אבל שוב-זה מה שבעל הרכב אמר לו.

תקרא שוב את הודעת הפתיחה שלו והפעם לאט.

הוא לא כתב, (לפחות בהודעת הפתיחה) שזה מה שנאמר לו.

אלא, קבע עובדה נחרצת, שהרכב טופל במוסך מסוים ושם נמרח האפוקסי.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה אתה חושב שאתה ביצעת עבודה מקצועית ?

אתה יודע שהייצרן ממליץ אך ורק על שמן מקורי לתיבה מסוג DSG ואף שמן אחר לא מאושר על-ידי הייצרן ואתה בכול זאת מילאת שמן תוצרת Motul.

אתה לא צריך לתת דין וחשבון לאף אחד וגם שום חבר שביצעת לו טיפול חינם אין כסף לא יבוא להתלונן על גבי הפורום - אצלך הכול דבש ומקצועי כי זה בחינם !

למה שיחררת את הרכב להמשך נסיעה עם קרטר מודבק באפוקסי ? אם חס וחלילה האפוקסי יפול בזמן נסיעה והשמן יתרוקן הדבר עלול לגרום לתאונת דרכים קטלנית בגלל שרכבים אחרים עלולים להחליק על השמן ! בקיצור גם אתה חטאת ובגדול.

אני בטוח שאני לא היחידי ששם שמן לא מקורי אז בוא...

דבר שנ, הרכב נשלח ישירות לחרט כדי לתקן את הקרטר.

דבר שלישי, אני לפחות לא משקר וגובה כסף מאנשים על חוסר מקצועיות.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)
למה אתה חושב שאתה ביצעת עבודה מקצועית ?

אתה יודע שהייצרן ממליץ אך ורק על שמן מקורי לתיבה מסוג DSG ואף שמן אחר לא מאושר על-ידי הייצרן ואתה בכול זאת מילאת שמן תוצרת Motul.

כל יצרן ממליץ לטפל ברכבים שלו בנוזלים\חלפים\מתכלים מקוריים בלבד. אז?

אתה טוען שהשמן שרון מזג לא עומד בתקן המבוקש על ידי היצרן? או שאתה סתם קטנוני כהרגלך ומנסה בכח להכפיש את עבודה של רון למרות שאין בה כל פסול ?

רון כבר ענה אבל אני אדגיש, הקרטר תוקן באותו היום על ידי בעל מקצוע, האפוקסי ירד ובוצעה הברזה כנידרש.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
הפוך גוטה.... דווקא בגלל שהוא יודע שהוא יחזור אליו הוא ירשה לעצמו לעשות פדיחות, כי הוא זה שיתמודד איתן לאחר מכן.

אני רוצה להגיד חד משמעית שאין לי אצבע מאשימה או כוונה זדונית למוסך כזה או אחר.

יכול להיות שקפצתי למסקנות מוקדמות, עדיין זה לא משנה את העובדה שהעבודה בוצעה ברמה הנחותה ביותר.

ממש אבל ממש לא נשמע לי, אני לא מכיר מנהל עבודה/ בעלים של מוסך שיחתום על רכב כזה, מהסיבה שברגע שבעל הסמכה חתם על כרטיס עבודה הוא אחראי לכל עבודה שנעשתה ברכב, ולכל טעות יש השלכות.

אתה יודע מה אפילו נניח אם עשו זאת במוסך לטענתך, אז זה אולי שאחריי שהייתה בעיה בהברגה ובעל הרכב לא הסכים לשלם על תיקון, ורשמו על כרטיס העבודה הערה על כך והאחריות עוברת אוטומטית ללקוח!

שום אבל שום בעל מוסך לא ירצה לשלם על מנוע או גיר.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
ממש אבל ממש לא נשמע לי, אני לא מכיר מנהל עבודה/ בעלים של מוסך שיחתום על רכב כזה, מהסיבה שברגע שבעל הסמכה חתם על כרטיס עבודה הוא אחראי לכל עבודה שנעשתה ברכב, ולכל טעות יש השלכות.

אתה יודע מה אפילו נניח אם עשו זאת במוסך לטענתך....

זה שאתה לא מכיר מנהל מוסך כזה לא אומר שהוא לא קיים. מה שאתה אומר יפה בעולם האוטופי.

הרי שמענו על לא מעט מקרים שמהנדס בניין חתם על תוכניות ובכל זאת הבניין/חניון קרס. רופא חתם על דוח ניתוח ובכל זאת המטופל סובל.

חאפרים ורשלנים תמיד היו ותמיד יהיו.

ושוב פעם, מי שאמר שאת העבודה הזו ביצע המוסך הוא לא ron man אלא בעל הרכב, שסיפר לו היכן טיפל ברכב ומתי. הרי ברור לכולם שהרכב אינו שייך לron man והוא לא יודע היכן וכיצד טופל. כל מה שהוא כותב כאן זה ממה שאמר לו בעל הרכב. את מה שראה בעיניו הוא אפילו צילם לכם והעלה תמונות (פילטר ואפוקסי).

יש לכם טענות בקשר לאמיתות של הסיפור על היסטוריית הטיפולים? תפנו אותן לבעל הרכב.

ואתה צודק, יכול להיות שבעל הרכב טיפל במקום נוסף שביצע את העבודה החאפרית ולא סיפר.

שלומי

פורסם (נערך)
אני בטוח שאני לא היחידי ששם שמן לא מקורי אז בוא...

דבר שנ, הרכב נשלח ישירות לחרט כדי לתקן את הקרטר.

דבר שלישי, אני לפחות לא משקר וגובה כסף מאנשים על חוסר מקצועיות.

מה זה הדבר הזה ?

אחרי שרוקנת את השמן והחלפת פילטר+מילוי שמן שלחת את הבחור לתקן את הקרטר ? או תיכף תגיד לי שביצעת את העבודה פעמים ?

למה לא הזכרת באשכול של החלפת השמן שהקרטר נשלח לתיקון ? למה לא צילמת את הקרטר אחרי התיקון או שבדיעבד החלטת

לכתוב שהקרטר נשלח לתיקון לפני החלפת השמן רק לאחר שהערתי את תשומת ליבך לכך ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
כל יצרן ממליץ לטפל ברכבים שלו בנוזלים\חלפים\מתכלים מקוריים בלבד. אז?

אתה טוען שהשמן שרון מזג לא עומד בתקן המבוקש על ידי היצרן? .

יישנם מקרים שבאמת עדיף שלא למלא שמן אחר כמו במקרה של התיבה מסוג DSG. כידוע לך אני אינני חסיד גדול של נוזלים מקורים לרכב וכמובן לא חסר אלטרנטיבות לנוזלים שונים.

למה לדעתך מוסך רון ממלא אך ורק שמן מקורי לתיבה מסוג DSG 6 שעלותו ללקוח כ-180 שקלים לליטר ? תשאל את רון ותדע.

פורסם

יש לכם טענות בקשר לאמיתות של הסיפור על היסטוריית הטיפולים? תפנו אותן לבעל הרכב. - אנחנו מפנים את השאלות למי שפתח את האשכול והוא אשר צריך

להוכיח שהדברים שנכתבו יש להם בסיס אמיתי.

ואתה צודק, יכול להיות שבעל הרכב טיפל במקום נוסף שביצע את העבודה החאפרית ולא סיפר. - ואולי מוסך מדרכה ביצע את העבודה ? אולי חבר של חבר ביצע את ההדבקה בעזרת אפוקסי ?

אתה מבין שכול מי שקרא את הכותרת הקודמת ששונתה על-ידי המנהלים וגם ההודעות של רון מרמזות על מוסך מסויים בירושלים ולא על חבר או מוסך מדרכה לכן לדעתי האשכול צריך לעבור ניקוי (חיטוי) מסויים.

פורסם

רבותי, תרשו לי לסכם:

1. הרכב טופל באיזשהו שלב (כנראה סמוך למועד המכירה) אצל "סופר חאפר", מישהו שלא מכבד את המקצוע ולא מבין מה הוא עושה. אולי מוסך, אולי מכונאי מדרכה, אולי בעל הרכב הקודם בעצמו.

הרכב חדש אצל הבעלים הנוכחי ולכן סיפור לגבי טיפול במוסך מומחה מסויים מגיע אלינו מיד שלישית.

2. מיותר לחלוטין להאשים את רון בכך שמילא שמן גיר לא מקורי במסגרת השירשור הזה, מוזמנים להמשיך לדון בשירשור החלפת שמן DSG שנפתח.

3. אם לאחר שיחה נוספת עם בעל הרכב הקודם ניתן יהיה להגיע למסקנה (במידת אמינות סבירה), מי עשה את הקומבינה, רצוי מאוד שהמידע הזה יפורסם. מוזמנים לפנות אלי או למנהלים אחרים בה"פ והשירשור יפתח מחדש.

פורסם

פותח השירשור שלח אלי בפרטי הסטוריית טיפולים של הרכב של השנים האחרונות, טיפול אחרון היה ב 104.000 ק"מ לפני שנה בערך. שנה קודם לכן ב 97.000 ק"מ הוחלף שמן גיר ופילטר גיר עליון.

לבקשתו נפתח השירשור.

פורסם

אז לאיזה מסקנות הגעתם בסוף? מי עשה מה? המוסך חטא בזה ששם פילטר גיר הפוך ומילה 3 ליטר שמן גיר יותר ממה שצריך?

מה לגבי האגן שמן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...