Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

אל תיתמם כולם כבר יודעים מי המוסך המומחה וואג באיזור המוסכים בירושליים

אני אישית לא כי אני לא מכיר את הבירה אבל מי שרלוונטי לטיפול שם יודע .

עצם העובדה שאתה מטיל את האחריות לדברים שמצאת על מוסך מורשה כל שהוא

ברכב שזה עתה ניקנה ואין לך מושג אמיתי ומדוייק איפה הוא טיפל זה לא בסדר וזה לשון הרע .

אתה אחד מהאנשים בפורום שנדבקו במחלה שנקראת מוסכופוביה וממנה אתה מסתכל

על ענף הרכב ועל העוסקים בו ולכן קל לך מאד ללכלך ככה כשאתה עדיין לא יודע בדיוק

איפה הרכב טופל ומתי .

אני חושב שהטיפול האחרון שלו לפני המכירה של הרכב בוצע אצל אנדיאני באחד הכפרים

או הוודיאות באיזור ירושליים

שם אטמו את הבורג באגן השמן ושם ביצעו את ההחלפה של השמן והמסנן בתיבה .

בנתיים אני מבקש מהמנהלים לשנות את הכותרת המכפישה ואת חלק מהתוכן עד שלא

יומצאו עובדות שיתמכו במה שאתה תארת כאן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואו, כמה טעויות...

ההגנה הכי טובה היא התקפה לא? זה מה שאתה עושה פה.. ברור שתפנה למנהלים,הכי נוח למחוק.

רון, שאלתי אותך שאלה מקצועית ולא ענית עליה.

המקום של המוסך לא באמת מעניין, העבודה היא מעניינת.

אבל כמובן, בגלל שאני חבר "כנופייה" אז נוח לך להסיק מי אני ומה אני. טעות גדולה רון. שאני לא יתחיל לזמר פה מה שאני יודע על הפורום, על חברי הפורום, וכל המשתמע לזה, תאמין לי שזה לא יהיה נעים.

שאלתי שאלה, איך אתה היית מתנהג עם לקוח כזה?

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

קשה עד בלתי אפשרי, להאמין שמוסך יבצע תיקון כזה ברכבו של לקוח קבוע, מהסיבה הפשוטה שהוא יודע שהרכב יחזור אליו בעוד X קילומטר לטיפול נוסף, ואז הוא ייאלץ להתמודד עם השלכות התיקון. מה שבטוח, שפות"ש רתם את העגלה לפני הסוסים, ויצא בהאשמות לפני שיש בידו בדל הוכחה.

פורסם

הפוך גוטה.... דווקא בגלל שהוא יודע שהוא יחזור אליו הוא ירשה לעצמו לעשות פדיחות, כי הוא זה שיתמודד איתן לאחר מכן.

אני רוצה להגיד חד משמעית שאין לי אצבע מאשימה או כוונה זדונית למוסך כזה או אחר.

יכול להיות שקפצתי למסקנות מוקדמות, עדיין זה לא משנה את העובדה שהעבודה בוצעה ברמה הנחותה ביותר.

רון

פורסם
הפוך גוטה.... דווקא בגלל שהוא יודע שהוא יחזור אליו הוא ירשה לעצמו לעשות פדיחות, כי הוא זה שיתמודד איתן לאחר מכן.

אני רוצה להגיד חד משמעית שאין לי אצבע מאשימה או כוונה זדונית למוסך כזה או אחר.

יכול להיות שקפצתי למסקנות מוקדמות, עדיין זה לא משנה את העובדה שהעבודה בוצעה ברמה הנחותה ביותר.

ברור שיש לך אצבע מאשימה, אפילו ירדת לפרטים על המנהל והבעלים של המוסך, רק שעדיין לא פרסמת ברבים באיזה מוסך מדובר, רק רמזת לבינתיים.

פורסם

מה זה משנה? אחרי טיפול לפני טיפול... לא תאמינו בכל מקרה. גם אם אני ארשום לכם שהרכב הפך לצלחת מעופפת לא תאמינו.

תסיקו את המסקנות לבד, כן מורשה, לא מורשה, כן אינדיאני לא אינדיאני.

כן תאמינו או לא תאמינו זה כבר לא מעניין.

תמשיכו ללכת כצאן לטווח.

רון

פורסם

מה אתה נעלב? אז קפצת למסקנות...הסבירו לך זה מה שקרה מה נכון היה לעשות.

תגיד טעיתי , נברר את העבודות ונשפוך אור על המקרה.

פורסם

למה שיגיד טעיתי? כי אתה אומר? דנידין לא תמיד מחליט.

הוא מסביר שבעל הרכב מסר לו כך וכך בנוגע למקום בו ביצע את הטיפולים ברכב.

בנוסף מעביר לנו (כולל תמונות) את מה שראה בזוג עיניו (הקרטר עם האפוקסי ואת הפילטר ההפוך).

מי שקורא את הפוסט יקרא את הדברים ויסתכל על התמונות ויחליט עם עצמו למי ולמה להאמין.

שלומי

פורסם

בדיוק כמו חבריך, אתה מתבלבל בין עובדות וגם בין אנשים.

מי שקורא את השרשור, כולל זה פתח אותו, מבין או הבין תוך כדי התפתחות העניינים בשרשור, שיש הסקת מסקנות מוקדמת.

אין כלל ויכוח עם העובדה שמה שרואים בתמונות זאת חפריאדה בהתגלמותה.

פורסם

תגיד שלומי11 אתה מקשיב לעצמך?

פות"ש יצא בהאשמה בלתי מסויגת על סמך עדות, שגם אתה מגדיר אותה כעדות שמיעה ומה אם מוכר הרכב שיקר והוא אכן טיפל בכפרים?. מה שחסר בפוסט שלו זה הסתייגויות, לו היה מסייג את דבריו הכל היה נראה אחרת.

פורסם

Teyal

אם יש לך זוג עיניים ואתה קורא את הפוסט, תראה שהוא רשם שזה מה ששמע מבעל הרכב. את הפילטר והאפוקסי ראה בעצמו. גם לתמונות אתה לא מאמין? או שגם את התמונות הוא הוריד מגוגל סתם כדי להשלים את הסיפור ולתבל אותו בפיקנטיות?

מסכים איתך, ברור שאת מה ששמע מבעל הרכב לא נוכל לדעת אם בעל הרכב דובר אמת או לא, וכמו שאמרת- יכול להיות שטיפל איפשהו. אבל שוב-זה מה שבעל הרכב אמר לו.

שלומי

פורסם

לכל המתלהמים- אני חוזר ומדגיש שאת כל מה שכתבתי בקשר להיסטוריית הטיפולים במוסך ולאיזור המוסך - מקור הדברים הוא ממה ששמעתי מבעל הרכב ומהמידע שהעביר לי בעל הרכב

ולעניין הפילטר ההפוך והאפוקסי בקרטר - אני מעביר לכם את מה שראיתי בעצמי כשטיפלתי לראשונה ברכב הזה.

רון

פורסם (נערך)

למה אתה חושב שאתה ביצעת עבודה מקצועית ?

אתה יודע שהייצרן ממליץ אך ורק על שמן מקורי לתיבה מסוג DSG ואף שמן אחר לא מאושר על-ידי הייצרן ואתה בכול זאת מילאת שמן תוצרת Motul.

אתה לא צריך לתת דין וחשבון לאף אחד וגם שום חבר שביצעת לו טיפול חינם אין כסף לא יבוא להתלונן על גבי הפורום - אצלך הכול דבש ומקצועי כי זה בחינם !

למה שיחררת את הרכב להמשך נסיעה עם קרטר מודבק באפוקסי ? אם חס וחלילה האפוקסי יפול בזמן נסיעה והשמן יתרוקן הדבר עלול לגרום לתאונת דרכים קטלנית בגלל שרכבים אחרים עלולים להחליק על השמן ! בקיצור גם אתה חטאת ובגדול.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...