Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח דלק מהנעליים!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשפך לי קצת דלק על נעלי עור גבוהות. זה מחריד הריח - מה עושים? ניסיתי לשטוף במים ובסבון - לא הכי יעיל והבנתי שגם לא בריא לעור עצמו (של הנעליים). האמנם?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אכן. עור ומים זה שילוב שגורם להאצת ושחיקת העור + פגיעה בחלקים הפנימיים.

צד שני אם זה נעשה חד -פעמי ולאחר מכן ייבוש באוויר ללא שמש ישירה -זה לא יגרום לנזק

אלא לעור מעט חסר גמישות. זה נפתר לאחר צחצוח במשחות/ווקסים/תרסיסים כמה פעמים.

שלב ראשון תכין מעט מים חמים (לא רותחים) בשילוב סבון חזק או נוזל כביסה

תכניס את הנעליים לתוכך המים למשך שעה לפחות. שטוף טוב טוב וייבש בצל כמה ימים. (כאמור לא בשמש)

לגבי נטרול ריחות,יש חומרים טובים היום. תנסה להשיג מוצר של זוהר דליה "מפיג ריחות רעים" זה השם.

תכשיר ממש מצוין. (לא בטוח שמוכרים אותו כי הוא מייעד לבתי מלון)

אני אומנם לא משתמש בו לנעליים כי אין לי בעיה של ריח גם אחרי 14 שעות עבודה

אני משתמש בו לריסוס בבית או בכניסה לבית. (ריח שנשאר שעות)

חשוב לדעת שכדי לשמור על נעליים לאורך שנים מהתייבשות העור - חייבים לבצע צחצוח נעליים אחרי ניקוי יסודי כל שבוע לפחות. יש שלל תכשירים טובים היום בשוק. אני אפילו נהגתי פעם לרסס תרסיסים דוחה מים בגלל סביבת עבודה רטובה.

זה הוכיח את עצמו מול עמיתים לעבודה שהחליפו נעליים כל חצי שנה שנה.

ואצלי, הן נשארו שנתיים לפחות.

• תוכן חדש...