Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיונות לגזלן ( מזנון נייד )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברה ?

אחותי קנתה אוטו גלידה בעיקרון בעלה אמור לעבוד גם ליד בסיסים ולמכור אוכל שתייה וכל מיני שטויות לחיילים

שחושבים על זה יש הרבה מאוד רעיונות איך למכור מה למכור ואיפה

אני אשמח אם תעזרו לי למצוא רעיונות

לפעמים הדברים הכי טיפשיחם מכנסים הכי הרבה כסף אז כול רעיון יתקבל בברכה

תודה רבה מתן

פורסם

מחוץ לבתי ספר, תיכונים, אוניברסיטאות...

בכל מקום שיש הרבה ילדים...

ועכשיו גם חורף...לא יוצאים החוצה...בקיץ יהיה אפשר לעשות הרבה דברים עם זה

פורסם

אמממ, אפשר להגיד Too late מתן.

כרגע צה"ל יוצא במכרז על ה"גזלן" אשר יעמוד בשטחי צה"ל.

ככל הנראה, שק"ל גם יקח את זה.. (בנוסף לזכיון שיש לו על השק"מ)

זה הוחלט כתוצאה מכך שהגזלנים גזלו מחירי עתק על מאכליים/שתייה.

בנוסף לכך, יחולק לחיילים בשטחים, "תלושי/תווי קניה" אצל אותו זכיין.. ע"ח צה"ל.

פורסם

עם זה לא כזה זה לא גזלן אמיתי...(פג'ו J7)ולגבי רעיונות ,חפש ריכוזי אנשים (חיילים תלמידים)ותמכור אוכל שונה (לא רק דברים סגורים)

images.jpg

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

1. תמכור במחירים סבירים. אל תהיה גזלן

2. תמכור בשעות לא סבירות. לדוגמא: תחילת יום אימונים של חיילים בשטח = קרואסון חם ושוקו קר.

3. תפוס נקודה עם גישה נוחה ובטוחה בכביש סואן ותספק קפה חם לאנשים בדרך לעבודה. אפשר גם לפרסם מספר טלפון לקבלת הזמנות מאנשים שבדרך, כשהמזמין מגיע אליך הגש לו הקפה, קח הכסף, הוא ייסע לשלום ואתה תמשיך לבא אחריו.

4. קפה קר ועדיף של "ארומה". (איך אני מתגעגע לזה)

5. בטח יש עוד אבל אני עייף לאללה.

לילה טוב

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
איפה אתה גר??.?

זה J7ישן????

אומי......הרכב הזה למכירה????

מישהו פה לחוץ על קריירה?

ולשואל:

פשוט תנסה להיות כל מה שגזלן לא, תהיה הוגן במחירים, תביא דברים מושקעים, תמכור בנימוס וחיוך, תתן דגש לגישה העיצובית והחזותית של הרכב/קיוסק (צבעים, שילוט), אולי איזו סככה וכמה כיסאות מסוגננים, אולי מוזיקה טובה

תתן ללקוח הרגשה שזה לא עוד איזה מניאק שבא לעשות כסף קל, לדעתי זה רק ישתלם

פורסם

אפשר לעמוד מחוץ למקומות הבילוי בימי חמישי-שישי-שבת ולמכור...

בחורף- תירס חם (איכותי כזה, מאריזה קפואה. יוצאים הכי טוב), שוקו חם, קפה טוב (לא בוץ - "קפה נשיא"), עוגיות חמות וכו', סחלב חם (עם בוטנים, קוקוס ועוד...)

בקיץ- מאלבי, קרטיבים (במחירים שווים לכל נפש), ברד, קפה-ברד, ו... תירס חם (אני מת על זה..)

אגב, נושא המוזיקה, הכי טוב זה לשים מוזיקת רקע, לשם זה היא נועדה, דוגמאות לא חסרות...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם אתה כבר עומד מחוץ למעדונים תמכור לחמניה עם נקניק וכרוב חמוץ ,לא יאמן כמה שזה נמכר...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...