Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אני מכיר את זה.

עדיין, אחרי מספר דקות, אחרי הגעה לטמפ' מסויימת הם יתנתקו ולא יפעלו יותר עד להתנעה הבאה.

לכן לא מבין את הקשר לתקלה הנ"ל.

פורסם

יש את הטבלה הזו. למיטב הבנתי ובטמפרטורות של הארץ מצתי הלהט לא אמורים לפעול כלל לאחר התנעת המנוע. אני צודק?

rrrrr.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דווקא כן אמורים לפעול, בטמפ' נוזל קירור 0 מעלות יפעלו 19 שניות אחרי ההתנעה, ב 20 מעלות יפעלו 11 שניות.

פורסם

מממ... יש מצב, הטבלה הזו לא מסודרת בצורה הכי ברורה, במבט ראשון נראה שזה מופיע תחת release conditions.

בכל מקרה זה לא מסביר למה הנורה באה והולכת רנדומלית כאשר הרכב כבר עמוק בטמפ' העבודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בנסיעה היום לעבודה ניסיתי לחפש מתי בדיוק הנורה נדלקת. שמתי לב שהיא לא נדלקת בזמן נסיעה אלא רק לפני עצירה ברמזור ו 5-10 שניות לאחר התחלת הנסיעה היא כבית. זה קרה היום ב 9 רמזורים מתוך 11 שעצרתי בהם בדרך לעבודה.

בוקי, כפרה עליו, שלח לי הודעה במהלך היום שהוא קרא קצת חומר בפורום סאנגיאנג רוסי ואמר שככל הנראה אכן מדובר במצתי להט שהתפגרו. מאחר וזו גם הההשערה שלי קפצתי אחרי העבודה לחנות כלי עבודה לרכב ולאחר שוידאתי שהבוקסה מתאימה (היא נכנסת בלחץ עם קצת כוח ודפיקה עדינה על הבוקסה) רכשתי סט לפתיחת מצתי להט, 250 ש"ח.

IMG_20161204_230232.jpg

ריססתי WD40 בנדיבות והמתנתי שעתיים. בתוך שעת עבודה הצלחתי להחליף 3 מהמצתים אבל עם הרביעי נתקעתי, צריך לעשות עליו עוד קצת עבודה.

אחד המצתים הוא לדעתי המקורי של הרכב (זה עם הדיסקית הירוקה) ולא מין הנמנע שהוא הבעייתי. שני המצתים האחרים הגיעו עם דיסקית שחורה וזה אומר שהם חדשים יותר והוחלפו בעבר. זו הנקודה לציין שספרות היצרן אומרת כי על כל ארבעת המצתים להיות זהים.

IMG_20161204_224245.jpg

המשך יבוא...

פורסם

סוף הסיפור.

מאז החלפת שלושת המצתים נסעתי למעלה מ- 300 ק"מ והנורה לא שבה לדלוק. גם צליל המנוע חזר להיות כשהיה והפסיק הריח המסריח מהאגזוז.

היום הוחלף המצת הרביעי, על מנוע חם מיד אחרי הנסיעה ואחרי המון ספריי קרבורטורים וניקוי מרבית המשקעים שהצטברו בשקע המצת. נראה לי שהתמונה מסבירה מספיק טוב למה החילוץ שלו היה כל כך קשה ואיך במזל הוא לא נגזר.

IMG_20161209_194525.jpg

הסתבר שאכן שלושה מהמצתים הם מצתים חדשים שהוחלפו לאורך הזמן ורק מצת אחד הוא המצת המקורי של הרכב והחשוד בעיני (המצת מצילינדר מס' 1). צילמתי מספר תמונות של המצתים לפי הצילינדרים שהם היו בהם, לא הצלחתי לראות הבדלים כלשהם ביניהם אבל אולי פיספסתי.

IMG_20161209_203610.jpg

IMG_20161209_203740.jpg

IMG_20161209_203526.jpg

IMG_20161209_203419.jpg

IMG_20161209_203338.jpg

פורסם

למה דווקא ספרי קרבורטורים?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

למה לא? ספריי קרבורטורים מכיל סולבנט חריף מאוד בעל יכולת לפרק משקעים ושאר ג'יפה.

לציין שלפני כן הפלאג שחה כמה שעות בבריכת WD40 שלא דגדגה לו.

פורסם

שאלתי מהתעניינות

אז למה לא ספרי ברקסים?

הוא יותר חריף

פורסם

הייתי תמיד בטוח שתרסיס ברקסים הוא דיגריזר יותר חזק.

כי הרי נוזל קרבורטורים משאיר שימון קל.

• תוכן חדש...