Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשבוע האחרון נדלקת לי מדי פעם מנורת מצתי הלהט. רביעיית מצתי להט חדשה ומקורית כבר נמצאת אצלי, אך להחלפתה יש צורך בבוקסה יעודית שעולה 50$ שמאוד אשמח להשאירם בכיס בשביל עבודה חד פעמית.

אם יש למישהו בוקסה 10 מ"מ ייעודית (מדובר בבוקסה צרה, ארוכה ובעלת צוואר) אני יותר מאשמח להשאיל אותה.

תודה,

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשאל בג'יפלוג.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

מפתח ניפל 10ממ יעשה עבודה לא פחות טובה.

אל תתקבע על בוקסה יעודית.

עריכה: דיברתי עם אסף, קבל ביטול.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

לפי מה ECU יודע להדליק נורת תקלה כשאחד המצתים או יותר לא עובדים?

אצלי לא ברנו ולא בסיטרואן לא נדלקה שום נורת תקלה, למרות שהיו כמה מצתים שרופים.

פורסם

גם לדעתי המחשב בודק את התנגדות המצתים כדי לדעת אם הכל בסדר או לא.

במקרה שלי הנורה נדלקת וכבית במהלך הנסיעה באופן רנדומלי והמנוע עובד עשיר, מרגישים ומריחים את זה מהאגזוז.

לעניין הבוקסה, ססאנגיונג עשו הנדסת אנוש של צרפתים ויש צורך בבוקסה מיוחדת. הגוף חייב להיות צר מהראש, אחרת לא ניתן להשחיל את הבוקסה למקום.

שרשור מפורום רוסי: http://kyron-clan.ru/forum/index.php/topic/3282-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%B9-%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F/

post-3407-062834500 1298642526.jpg

הבוקסה הייעודית כאמור עולה 50$ ובוקסה כדוגמת זו שמופיעה בבתמונה שקניתי ב 20 שקל מהפרסי נטחנה על הנסיון הראשון :?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

כנראה שציר האורך של מצתי הלהט מוסט הצידה ביחס לציר האורך של פתח הגישה, ואז יש צורך בהתחכמות כזו.

איתמר, נסית לקחת בוקסה 10 מ"מ ארוכה רגילה אבל מתוצרת ממש איכותית ולחרוט אותה? אם יש לך מידת קוטר מכסימלית של בוקסת הדמיקולו שמכר לך הפרסי קל לבדוק אם חריטה תועיל.

מה בקשר לבוקסה רגילה עם מאריך מתאים?

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם
גם לדעתי המחשב בודק את התנגדות המצתים כדי לדעת אם הכל בסדר או לא.

במקרה שלי הנורה נדלקת וכבית במהלך הנסיעה באופן רנדומלי והמנוע עובד עשיר, מרגישים ומריחים את זה מהאגזוז.

יכול להיות שמדובר בתקלה אחרת?

פשוט לא מבין כ"כ את הקשר. למצתי להט אין שום תפקיד מעבר לחימום תא שריפה לפני ההתנעה ובחלק מהמקרים גם עוד כמה שניות אחרי ההתנעה.

במהלך הנסיעה הם לא פועלים.

פורסם

בהמשך לבוקי,

אני מניח שאתה לא מריח את האגזוז בנסיעה,

איך מנוע דיזל יכול לעבוד עשיר בסרק? אם חיישן זרימת האויר תקין, אין שום מצב שתהיה תערובת לא ענייה כל עוד הלחץ לא עולה מעל לאטמוספרי..

יום טוב גם לך

פורסם

זו תמונה של הבוקסה הייעודית ושל מצת הלהט:

ftjhtr.jpg

יוסי יש לי בוקסה 10 ממ ארוכה של סיגנט, אבל היא כל כך דקה שלא נראה לי שניתן לחרוט אותה. לא ניתן להשתמש בבוקסה רגילה ולחבר מתאם בגלל השפיץ של מצת הלהט, הוא ארוך יותר מהבוקסה ולא ניתן לחבר את המאריך.

בוקי גם אני לא מבין למה הנורה נדלקת בזמן הנסיעה ובאופן רנדומלי. יחד עם זאת מעיון בהיסטוריית הטיפולים נראה שבעל הרכב הקודם חווה את התופעה הזו בעבר והפתרון היה החלפת מצתי הלהט בזה אחר זה. עד היום הוחלפו 3 מצתים ולמיטב זכרוני באחת הדיאגנוסטיקות שעשיתי לרכב קיבלתי קוד תקלה של מצת להט שהתפגר, אני משער שזה הרביעי שלא הוחלף. כנראה שאז הוא גמגם ועכשיו מצבו החמיר.

בכל מקרה כבר יש לי רביעיית מצתים חדשה ולפי ספרות היצרן על כל ארבעת המצתים להיות זהים, וזה לא המצב כעת. אם לאחר ההחלפה התקלה תמשיך אז נראה איך מתקדמים.

יגאל, את האגזוז מריחים יפה-יפה בסוף נסיעה כאשר הרכב מונע וחם. גם המנוע נשמע שעובד עשיר (אני לא יודע אם הוא באמת עובד עשיר, אבל הוא נשמע לאורך כל הנסיעה "בשרני" כזה, כמו בהתנעת מנוע קר. זה ממש לא אותו הסאונד שיצא ממנו כאשר הוא תקין). בדקתי את הספיקה בניוטרל כאשר הוא חם ולא נמצאו הבדלים, סדר גודל של 33 מיליליטר לדקה בסרק במנוע חם, ככה שלא ברור לי מה מקור הרעש השונה במנוע והריח הרע מהאגזוז.

• תוכן חדש...