Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הלילה מייל מאיביי ובו מצויין שהפריט שלי נמצא כרגע במכס בארצך ועליך להתקשר למספר(שמופיע במייל)ע"מ לשחררו כמה שיותר מהר ואם לא הוא יוחזר לשולח,פעם ראשונה שאני נתקל במכתב כזה,מה הסיפור? עליי לעשות אם זה משהו או שכבר הכל בטיפולה של פדקס?

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אמרנו לך .. המדבקה מכילה אורניום. [emoji6]

האם לפדקס יש את הסלולרי שלך ? הם אמורים ליצור איתך קשר.

ברור לך שכל יום שעובר יש דמי אחסנה

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

למיטב ידיעתי אין להם את הסלולרי שלי מאחר ומעולם לא נעזרתי בשירותם בהזמנות הקודמות,וגם הפעם לא קיבלתי איזה מייל מהם אם דרישה לספק להם אותו .

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

מניסיון מי שמזמין חלקי חילוף לרכב דרך FEDEX הולך לעבור מסכת ייסורים קשה והכנסת היד לכיס עמוק עמוק...

אני אישית הזמנתי המון חלקי חילוף לרכב

תושבות מנוע וגיר - אף פעם לא נתקעו לי במכס , גם סטארטר , הזמנתי גם גלגל תנופה (שבאמת תודה למוכר מבריטניה שהצהיר שגלגל תנופה עלה 70$ והוא שלח את זה דרך DHL) זה לא נתקע במכס ולא שילמתי שקל למכס...

פילטרים שמן דלק גיר גם לעולם לא נתקעו במכס.

הדבר היחידי שיגרום לחלק לרכב להיתקע במכס גם אם זה מדבקה

זה כאשר החבילה שלכם משוייכת לקטגוריה "חלקים לרכב" והרי המכס לא יודע מה יש בפנים.. עכשיו אם זה דואר רגיל וכאלו סביר להניח שאם זה לא חלק בטיחותי או חלק באריזה ענקית הם לא יבדקו כלל..

אבל שכשאתם שולחים במשלוח כמו FEDEX ו-UPS כל משלוח תחת מעקב צמוד וכשהוא מגיע לארץ הוא נבדק על ידי מכס ישראל ולא משנה מה יהיה.

כשזה נכנס לבדיקה , צריך להמתין לסיום הבדיקה , ו-FEDEX יקחו לכם כסף על "עמילות מכס" ככה שהם משחררים לכם את החבילה הם רוצים כסף , עמלת אחסנה במכס בימים האלו עד שבדקו את החבילה.. מתן לאישור של מפקח תעבורה שמגיע פעמיים בשבוע למכס .. ועוד כל מיני עמלות מוזרות....

קיצר חור בכיס להזמין דרך חברות שילוח.

פורסם

יש לפדקס את האפשרות להשיג את הנייד שלי ע"מ ליצור איתי קשר או לחילופין אינטרס בכלל לכך או שעליי ליצור איתם קשר בהקדם ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
יש לפדקס את האפשרות להשיג את הנייד שלי ע"מ ליצור איתי קשר או לחילופין אינטרס בכלל לכך או שעליי ליצור איתם קשר בהקדם ?

בעקרון אני לא יודע מאיפה קנית אבל אם קנית מאיביי או מאיזה אתר ובהזמנה שמת תטלפון שלך.. סביר להניח שהם מקבלים את מספר הטלפון שלך.. אבל למה שלא תיזום את זה בעצמך תרים אליהם טלפון תן להם תמספר מעקב ותשאל איפה זה עומד ומה עליך לעשות כדי לשחרר את החבילה.

זהו

פורסם

אכן רכשתי דרך איביי,אני אתקשר אליהם ואברר היכן החבילה נמצאת.

אגב לא אני בחרתי בהם אלא המוכר מארה"ב שלח את הפריט איתם.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לאחר שלב שחרור הפריט מהמכס פדקס דואגים להביא אותו עד בית/עבודה של הלקוח או שהפריט מגיע לסניף הדואר הקרוב לביתי ומשם עליי לאסוף אותו?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

שמתי לב למשהו מוזר, נניח באתר היפני שאני הזמנתי תושבות מנוע לרכב , שם משלוח EMS יותר זול מדואר אוויר יפני רגיל שהוא גם מהיר בפני עצמו. עכשיו, בתכלס , בגלל המכס והאיטיות של הדואר משלוח EMS של חלפים לרכב לא יהיה כזה מהיר ואתה תקבל זבנג עם המיסים ומע"מ שתשלם, אז עדיף משלוח רגיל והמשלוח הרגיל עולה יותר.

אני מניח שזה לא רק ביפן, אולי במקומות אחרים... מישהו יודע למה?

אגב, לפי איך שזה נשמע, חלקים דרך פדקס באמת בעיה.

פורסם

התקשרתי היום לפדקס ע"מ לברר אודות הפריט שלי ולטענתם עליי לשלם דמיי שיחרור מהמכס 210 ש"ח בעוד הפריט עצמו כולל המישלוח מוונצואלה עלה לי בסה"כ 197 ש"ח, הזוי לחלוטין,ממש שערוריה .

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

גנבים.

תגיד להם שיילכו לחפש ת׳חברים שלהם ושאתה תשחרר לבד.

הם יגידו לך שזה יעלה לך יותר - תגיד להם שזה לא נכון והם שקרנים ולך תשחרר לבד

פורסם

אני חושב שפדקס יוכלו לתת לך את כל הפרטים. לי הם הסבירו לאן לגשת.

תצטייד בהעתק של הקבלה, של המכירה באינטרנט. כל מידע שיכול לעזור לך

• תוכן חדש...