Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה אוותר הפעם מאחר ואיני דובר אנגלית ולכן קצת קשה לי להתנסח ולתקשר עם המוכר.

אני את הלקח למדתי,כמו שאומרים על טעויות משלמים.

אני ממש לא מבין - למה לוותר? פתח case באיביי והעניין יפתר. אל תדאג, המוכר יקבל את ההודעה על פתיח ה-case בשפת אמו. מניסיון, ברוב המוחלט של המקרים הוא יתרצה מיד.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה לעשות...

אגב, יש לי שאלה, אם אני מזמין משהו בלמעלה מ75 דולר לרכב במשלוח דואר אוויר רגיל במקרה שלי מיפן , ללא שום חברת שילוח , האם אני אשלם גם ? מה הולך במצב כזה?

אם זה מעל 75$ לפי החוק אתה צריך לשלם אבל כאשר זה נשלח בדואר רגיל קיים סיכוי סביר שלא יתפס במדגם של המכס ואז לא תשלם כלום.

פורסם

במידה וקיבלת רק סמל אחד, אזי הערך של החבילה נמוך יותר.

שילמת מיסים על 2 סמלים ולכן רצוי לפתוח CASE בפייפאל.

יש להם שירות לקוחות בישראל.

פורסם

אני כנראה אוותר הפעם מאחר ואיני דובר אנגלית ולכן קצת קשה לי להתנסח ולתקשר עם המוכר.

אני את הלקח למדתי,כמו שאומרים על טעויות משלמים.

תרשום את מה שאתה רוצה בעברית כאן , נתרגם לך לאנגלית ותעשה העתק הדבק לתלונה באיביי

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הטעות העיקרית שעשיתי היא שלא בדקתי את תכולת החבילה ממש במעמד המסירה אלא מאוחר יותר(הייתי בעבודה ואבא שלי קיבל את החבילה בבית),עכשיו המוכר רוצה שאשלח לו תמונה של הקופסא שקיבלתי ואני לצערי כבר זרקתי אותה ואת האריזה שלה.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

שים לב שאם הוא ישלח לך סמל נוסף יש סיכוי שתצטרך לשלם שוב מכס

פתח CASE באיביי או בפייפאל חבל על כל דקה שלך נתת צ'אנס למוכר הוא לא לקח אותו תעבור הלאה בהיררכיה

בתיאור הבעיה ספר גם את השתלשלות העיניינים עם המכס בארץ נכון זה לא צריך ממש לעניין את המוכר או איביי\פייפאל אבל זה יעזור לקייס

פורסם

רובכם מטעים אותו סתם. מה הקשר לקייס נגד המוכר על עלות מיסים? שום מוכר לא לוקח אחריות על עלויות מיסים במדינת המקבל! זוהי אחריותו הבלעדית של הקונה לבדוק לפני קנייה. איביי לא יזכו אותו בשיט במיוחד שהחבילה התקבלה אצלו.

בנוסף, לחברות הבלדרות ישנם מסווגים שקובעים סיווג בהתאם להוראות ופקודות המכס. הם פועלים ברישיון המכס אך לא מטעמו. חלקי רכב בכלליותם נעצרים תמיד לבדיקה. למה בדואר ישראל לא נעצר? כי יש להם עמילות של שני מסווגים וחצי על מיליון חבילות בשבוע לכן האכיפה אינה אכיפה. כרגע אנחנו חיים בימים יפים שעוד יש הזדמנות לחבילות ל"הישתחל" ללא תשלום מיסים ואכיפת אישורים ורישיונות. בקרוב -מקווה שלא- תכנס מערכת שער עולמי במכס שבעצם תפיל ותעצור לבדיקה כל חבילה מעל עלות של דולרים בודדים - שעדיין לא נקבע כמה.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

אין צורך בחתימה....

פורסם

קרא את השרשור שוב. הקייס נגד המוכר מכיון שהוא לא סיפק את כל הסחורה. לא על המיסים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מציע לבחור לפנות לפדקס ולבדוק אם התבצעה בדיקה פיזית בחבילה. יש מצב גדול שהוצאה דוגמה למעריכה המטפלת והדוגמה לא הוחזרה לחבילה.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...