Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

פעם בכמה ימים מופיעה לי תקלה מוזרה שנעלמת תוך כמה שניות נסיעה , אך אם אני עומד היא נשארת ולא נעלמת ובכיבוי והדלקה היא גם נשארת דולקת . הרכב הוא סקודה אוקטביה 2015 .

מישהו יודע לעזור לי מה זה ?

2016-11-25 06.59.09.jpg

פורסם

לפי מה שכתוב זה - הגיע זמן טיפול . (ההערה אח"כ של "תמיד השאר את הרכב חונה ב-P" היא הערה כללית)

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

תכבה את מערכת בקרת השיוט ואז תוכל לראות על הצג את הק"מ של הרכב - ככה תוכל להבין אולי אם הרכב צריך לעבור טיפול.

פורסם

בוצע טיפול שיגרתי לפני חודשיים ועדיין לא עברו 15 אלף והיה לי את זה גם לפני הטיפול

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

יש להחליף חלק שנקרא:"TRANSMISSION CONTROL MODULE", ואז הודעה תיעלם ולא תופיע יותר. [הודעת תקלה שקשורה לאלקטרוניקה של הגיר].

ניתן לאפס תחילה, אבל במשך הזמן זה יחזור.

פורסם

זה נראה כמו משהו שקשור לאי איפוס service, הרכב שלך עדיין באחריות גש לצ'מפיון שיסרקו עם מחשב ואם אין תקלות שיעשו איפוס לservice.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

הבעיה היא הרכב הינו רכב ליסינג אני יפנה לחברת ליסינג וניראה תוך כמה זמן יגיעו לזה שיש תקלה בחלק הנ"ל .

פורסם

יש מקרים שחברות הליסינג פשוט אומרות לך "תתעלם ותיסע זה בסדר" כל עוד אתה לא תשמע רעש חריג או שהרכב יתקע מבחינתם זה "בסדר" - חבל להטריד נהג כל עוד הרכב עוד נוסע..סביר להניח שתתצטרך להתעקש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...