Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכלום

אני רוצה לקנות רכב ספורט רצוי עם טורבו

שנתון 2007 ומעלה

תקציב מקסימלי 85000

לא אכפת לי כלכך מפלסטיקה וכאלה

מעניין אותי אמינות וזריזות

אשמח לשמוע חוות דעת על לאון 1.8 טורבו 2009-10

גולף gti 2010

שירוקו 1.4-2.0

ואם יש מה להציע אשמח

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

יש הבדל חד בין רכב ספורט לרכב ספורטיבי.

הרכב של סאמירו זה רכב ספורט, פורד פוקוס שכזו היא אולי אולי על גבול הספורטיבי.

לא הייתי "ממהר" לרכוש אותה אם אתה מחפש משו באמת ספורטיבי.

לא ציינת ידני או אוטומט.

פורסם

לא מדוייק, הכוונה ברורה אגב.

הפוקוס אקו בוסט היא משפחתית חמימה.

הקורסה OPC או לחילופין הפוקוס ST הינם רכבים ספורטיביים בהגדרתם.

רכב ספורט נבנה כרכב ספורט מלכתחילה, רכב ספורטיבי הינו נגזרת או גרסא של דגם קיים.

הקורסה רכב מדליק, מערב, יש לו את מרבית המרכיבים שציינת ואתה מעוניין בהם, שווה לבדוק..

פורסם
לא מדוייק, הכוונה ברורה אגב.

הפוקוס אקו בוסט היא משפחתית חמימה.

הקורסה OPC או לחילופין הפוקוס ST הינם רכבים ספורטיביים בהגדרתם.

רכב ספורט נבנה כרכב ספורט מלכתחילה, רכב ספורטיבי הינו נגזרת או גרסא של דגם קיים.

הקורסה רכב מדליק, מערב, יש לו את מרבית המרכיבים שציינת ואתה מעוניין בהם, שווה לבדוק..

ההגדרה שלך נכונה, לא בטוח לגבי הדוגמאות. רכב ספורט, טהור, אכן, נבנה מראש כרכב שהיעוד שלו ספורט.

דוגמאות: קיימן, BRZ, מיאטה. אלו רכבים שהשלדה מראש תוכננה מא' ועד ת' ליעוד ספציפי. ספורט.

פוקוס ST או OPC ורוב המוחלט של הספורטיביות סביבנו התחילו את חייהם במטרה אחרת. השלדה שלהם בראש ובראשונה תוכננה לענות על הצרכים של הקטגוריה. אחר כך, הגיעו גירסאות ספורט ברמה שנתמחות ברכיבי ספורט. חלקם, אגב, חולקים שלדות נפלאות עם הדגם המקורי אבל הם לא רכבי ספורט טהורים אלא אבולוציה על בסיס פשרה מסוימת.

Sent using LG V10

פורסם

לא מסכים איתכם בכלל.

קייאמן BRZ ועוד רכבי "ספורט" הרבה יותר יקרים כמו לאמבורגיני גאלרדו פורד GT פרארי F430 קבלו בראש ברינג מרכב שאתם מגדירים כספורטיבי כי הוא בנוי על בסיס רכב רגיל ( מדבר על הTYPE R החדשה).

לאון קופרה קורסה OPC והST הם רכבי ספורט לכל דבר ועניין, אתה מוזמן לשאול אנשים שנוסעים בבוקסטר ( סתם כדוגמה) ויראו את הספורטיביות האלה רק מאחורה בכביש טכני.

פורסם

מה קשור זמני הקפה, מהירות בסיבוב, או אפס ל 100???

ברור שיש מהירות ואיכותיות... זה עדין לא משנה את העבודה שמיאטה (סתם דוגמא לרכב ספורט טהור שמהירות סופית או אפס למאה, לא היתה בראש העדיפויות של המתכננים) תיהיה איטית יותר מרנו מגאן RS (שהתחילה את חייה כמשפחתית, איכותית וטובה) .

אז טייפ R, מתקדמת ואיכותית ככול שתיהיה, עדין מבוססת על שלדת הסיביק של השכן, עם כל האילוצים והפשרות.

Sent using LG V10

פורסם

צודק... השם זה מה שחשוב.

אילוצים ופשרות? הטייפ אר זה האמ אמא של רכבי הספורט... טהור ולא מתפשר.

חכה אז אם נהיגה טכנית 0-100 ומהירות בסיבוב זה לא רכב ספורט אז מה כן? זה שזו רודסטר וזו לא?

פורסם

אני בטוח שבתהליך הפיתוח של הטייפ R, היו פשרות ואילוצים כי הבסיס הוא משפחתית... זה עדין מכונה מרשימה.

בכל מיקרה, אני מסכים, וגם רשמתי, שיש ספורטיביות איכותיות מאוד אבל הם לא נוצרו מראש ככאלו.

Sent using LG V10

פורסם

גם אני מאמין שרכב ספורטיבי זה רכב כמו שלי (גרסת קצה של רכב רגיל), ורכב ספורט זה רכב שאין שהוא נטו "ספורט" ואין לו גרסה "רגילה". אבל מצד שני, TT זה רכב ספורט? פונטיאק סולטיס זה רכב ספורט? NOPE. אחת קופה ואחת רודסטר. אבל אף אחת מהן לא נכנסת לקטגוריה של רכבי ספורט.

בקיצור, מבלבל כל הסיפור.

מצד שני, לא מן הנמנע שרכב ספורטיבי בימים אלו, יכול לתת בראש גם לחלק מרכבי ספורט כאשר מדובר בספורט מוטורי.

בכל מקרה נראה שפותח השרשור פרש מהפורום.

פורסם

ה TT יושבת על שלדת הגולף. לגבי הסולטיס אני לא יודע, אבל גם אם זו שלדה יחודית לה, זה לא אומר שהרכב חייב להיות מוצלח.

Sent using LG V10

• תוכן חדש...