Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בנשק סטטיסטי.

קנה את המיקרו במידות ובהספק הדרושים לך. יחזיק שתיים או 10? עניין של מזל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קנה מיקרוגל של 'שארפ'. אם תמצא מכירת חיסול או משהו המחיר יהיה הרבה פחות מ-600 שקלים. נסה לבדוק אצל היבואן באזור.

יחזיק זמן רב, והוא גם חזק מאד.

יוסי

פורסם

קנה מה שמתאים לך מבחינת גודל.

אין שום יתרון לשום יצרן מבחינת אמינות.

באופן אישי, אני מעדיף באופן חד-משמעי מיקרוגלים עם טיימר מכאני,

יענו 2 גלגלות בלבד, של עוצמה וזמן. יותר פשוט, יותר קל לשימוש, פחות מתקלקל.

במיקרוגלים ה״דיגיטליים״ (במרכאות כפולות ומכופלות) חימום נפוץ של 2 דקות דורש בין 4 ל-5 לחיצות,

במיקרוגל ״מכאני״ זאת פעולה אחת ויחידה, של סיבוב כפתור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תוכל למצוא מיקרוגל מצויין גם בהרבה פחות. ההמלצה שלי-

1. ללא גריל (ללא גוף חימום בתוך התא).

2. ציפוי פנימי קרמי. עמיד מאד וקל לניקוי.

גודל בהתאם לצרכייך,

המותג הספציפי פחות משנה.

פורסם

לגבי ציפוי פנימי - אני מעדיף נירוסטה, אבל לא תמיד קל למצוא במידות המתאימות, ואז גם אמייל טוב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מניח שמדובר במיקרוגל קטן ו\או הספק נמוך.

יש אנשים שצריכים מכשירים במידות מינימום מסויימות, אם בגלל גודל המשפחה והמנה המקובלת אצלם, ואם בגלל צרכים כגון גובה המספיק לבקבוק של תינוק, או רצון להספק גבוה כדי לזרז את חינום המנה.

וכל זאת בלי להתיחס למיתוג, שמבחינתי חסר משמעות אבל לאחרים דעה שונה, או לפונקציות נוספות (גריל, אוב-טוסטר) שאישית לא חשובים לי, אבל אחרים נזקקים להן.

• תוכן חדש...