Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'יינג באיזור המרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך כ2000 דולר במזומן לטיול בחו"ל. הבנתי שבדואר ובבנקים לא מומלץ להמיר את השקלים לדולרים עקב ריביות גבוהות, אז איזה צ'יינג כן מומלץ? הכי חשוב זה שיהיו מקומות אמינים עם ריביות הוגנות.

תודה :)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

המרכז זה איזור גדול, איפה אתה נמצא?

לי אישית יש 2 צ'יינג'ים קבועים, באור יהודה ובפ"ת, שנותנים עמלות טובות ועד עכשיו היו אמינים מאוד. אם רלוונטי אשמח להפנות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני מאיזור נס ציונה, אבל ברוב היום נמצא בתל אביב אז ככה שמעדיף שם.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אם אתה מנס ציונה - אז יש בראשל"צ באיזור הרצל מלא ציינגים.

עוברים 2-3 ועושים השוואה.

בד"כ הציינצג ברחוב הרצל, שצמוד למסעדת DEDA אחרי שאתה עובר את תחנת דלק טן, הוא מהזולים.

בשביל להיכנס אליו את יורד 2-3 מדרגות מהרחוב והוא נמצא ממש מאחורי תחנת אוטובוס. נמצאים שם בעל ואשה בוכרים מבוגרים.

אני מדייק בפרטים כי יש אחד לידו קצת יותר יקרן לפני התחנת דלק.

פורסם

תודה, אבדוק לגבי ראשון.

לגבי בנק לאומי, אפשר למשוך מטבע חוץ מכל כספומט של לאומי או שיש רק ספציפים?

פורסם

Nakamichi, מה ז"א לא בטוח? שערי המרה מעודכנים של לאומי ושל הדואר מעודכנים באינטרנט, ההפרש משמעותי לטובת לאומי (בהמרות שמתחת ל- 800 דולר/יורו, בהמרות שמעל יש הפרש לטובת לאומי אבל קטן יותר). הם כנראה החליטו להשתלט על השוק הזה על ידי הורדת מחירים משמעותית.

http://www.israelpost.co.il/postcurrency.nsf

http://www.leumi.co.il/Campaign/ATM_currency/39492/

• תוכן חדש...