Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מצאתי רכב שאני רוצה ב-''רכב גולן'' בנתניה.

הרכב במחיר טוב יחסית למחירי 2, שמור ובלי תמונה.

מישהו מכיר את המגרש ויכול לתת חוות דעת?

האם להיזהר?

תודה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אם מדובר ברכב נפוץ בשוק,לא הייתי קונה מסוחר,אולי מקסימום ישר מחברת ליסינג או טרייד אין נורמלי כלשהו.

אם זה רכב ממש נדיר והרכב יעבור בדיקה במכון הכי מדקדק ומקפיד בנתניה (מכון האחים) או בהרצליה (מבדק,אבל אני מהמר שהסוחר לא יסכים לנסוע לשם) אז אולי.

סוחרים במגרשים הפרטיים -רובם לא אנשים ישרים ועל נתניה נכתבו כאן זוועות רבות בפורום הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נראה לי שהטעות היתה מכוונת - אתה לא נפלת בפח...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נראה לי שהטעות היתה מכוונת - אתה לא נפלת בפח...

ה"טעות" של הסוחר היתה מלכודת הדבש שהוא ניסה להניח בפני פותח הנושא,שבחכמה לא נפל בתוכה.

גילוי נאות,אצל הסוחר האחרון שממנו רכשתי רכב (לצורך העניין אוטו סנטר אינם ממש סוחרים בעיניי) ראיתי רכב,שאני מחפש כבר הרבה זמן ואני לא יכול לקנות פרטי כיוון שאני זקוק למימון..,רכב שלא מגיע בתדירות גבוהה ברמת הגימור שלו לסוחרים.

כאשר פתחתי את נתוני הרכב וראיתי את הצבע,זה הביא לי דה זה וו לא כל כך חיובי וזכרונות מהרכישה הקודמת שעלתה לי די ביוקר אח"כ.

על אף,שהרכב המוצג אצלו כרגע עם נתונים די טובים העובדה,שלא מכר רכב כזה אחרי שבועיים מדליקה מנורות אדומות.

לא כל מה שיפה בחוץ יפה גם מבפנים לאחר מכן.. הרבה קונים מתלהבים מחיצוניות ופוסלים רכב עם דפיקה קטנה במקום כזה או אחר רק שאח"כ הם בוכים כאשר הם נכנסים למוסכים (עזרתי לחבר לקנות רכב לפני שנה וחצי ולא פסלנו על שטויות אבל בגלל שהתקציב היה קטן גילינו זהירות מירבית).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...