Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע יודנאי I 30 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אבקש עזרתכם בנושא

יום שישי האחרון הלכתי למוסך מתמחה(בקיה יונדאי ) כדי לעשות טיפול 120

עבור יודנאי I 30 2009

בטיפול עצמו נאמר לי שיש בעייה עם מערכת הקירור , המאוורר כול הזמן עובד ,והמים לא מגיעים לרדיאטור

יש לציין שהיה לי מים רגילים ברדיאטור ,והחולף למים ירוקים , כתוצאה מכך לפי מה שהמוסך אומר , הייתה אבנית

ברדיאטור לכן יש צורך להחליף רדיאטור או תרמוסטט , זה היה נראה לי תמוהה , הרי הכול היה בסדר שהגעתי

למוסך , ביקשתי לא לא החליף , וכאשר יצאתי מהמוסך האוטו התחמם , חזרתי מיד למוסך

והוחלט להחליף תרמוסטט ,

כמובן שזה לא הייתה הבעיה האוטו עדיין היה מתחמם , בצער רב החלתי להחליף גם רדיאטור,

אך גם זאת לא פתר את הבעייה , לכן הם החזירו את הרדיאטור הישן והוציאו את התרמוסטט החדש

( יש לציין שלא חויבתי על כול העבודה והחלקים )

נכון לעכשיו בעל המוסך אמר שזה כנראה ראש מנוע

צירך לעשות בדיקה ,המצב הקיים כרגע זה שהורידו לי את התרמוסטט והחום מנוע תקין

הוא אמר לחזור אליו עוד שבוע כדי לקבל אינדיקציה יותר טובה :?:?:?:?

אין לי מושג כרגע מה לעשות זהו רכב 2009 לא כזה ישן איך יתכן שכבר צראיך לעשות ראש מנוע ??:-(:-(

פורסם

כנראה יש לך סתימה רצינית במעברים בתוך הבלוק האם עשו לך ניקוז ופתיחת מעברים בעזרת זרם מים בזמן החלפת התרמוסטט?

פורסם

מה המשמעות לנוסע ללא תרמוסטט ?

בעל המוסך אמר לי , שבחורף האוטו היה יותר קשה להתחמם , ולאוטו היה פחות כוח

פורסם

מערכת הקירור ברכב הזה זו מכה שלא כתובה בתורה ואני מחזיק רכב דומה אחד לאחד.

צריך לבדוק היטב את כל מערכת הקירור מהצינור הפשוט והטרמוסטט /עבודת מאווררים (לחקור מדוע המאוורר עובד לא כמו שצריך) ובשום אופן לא נוסעים ללא טרמוסטט.

יתכן גם,שמשאבת המים לא תקינה.כדי לאושש/להפריך בעיית ראש מנוע,יש לבדוק בלחץ /לחץ הפוך את מערכת הקירור.

הרכב עבר 120,000 ק"מ וכבר ראש מנוע ? שלא נדע מצרות..חשבתי שאצלי הסלט מקרי אז כנראה שלא.

אצלי הרכב עבר תקלות במערכת הקירור בין 87,000-88,000 ק"מ וטיפלתי בהכל- החלפת רדיאטור,פלאנ'ץ מים מברזל, שיושב על ראש המנוע -למזלי למרות התחממות פעם אחת הכל תקין .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...