Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, אתה פשוט מגוכך.

אתה צריך להנהיג את העולם כי הכל שחור ולבן ואתה רואה בצבע.

די כבר, החומה לא תעזור בכלום?

לפחות היא תהיה שם, יש חוקים, למה אנשים כמוך בעד אכיפה של מה שנוח להם?

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

כרגיל צריך לחזור על דברים: חומה של 30 מטר תייצר שוק לסולמות של 30 מטר, ויש גם דרכים אחרות להכנס - כמות נכבדה של המסתננים לארה"ב לא עושים את זה דרך הגבול היבשתי. מה שתקבל בסוף זה פרויקט ענק של עשרות מיליארדים שיעלה עוד עשרות מיליארדים לתחזוקה, ובלי פתרון לבעיה.

לבנות חומה זה פתרון שילד בן 7 חשב עליו תוך כדי שהוא מחטט באף. "המקסיקנים זה איכסה, אז אני אבנה חומה ממממממממששש גדולה ואז הם לא יוכלו להכנס".

ומה זה "לפחות היא תהיה שם" בכלל?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קשקוש. הוא לא "עוד ראש ממשלה שעשה נזק". אפשר לזקוף לזכות ממשלתו לא מעט הישגים. ואם זה "יחד עם ברק ושרון" אז תזכיר לי בבקשה אילו ראשי ממשלה לא עשו נזק לדעתך? כי זו אמירה מטופשת - כולם עשו נזקים וכולם גם עשו דברים טובים, כן, אפילו ביבי :-P

ובנוסף, קוראים לכל מיני דברים על שמות ראשי ממשלה לא בגלל שיש "פולחן אישיות" סביבם, אלא כדי שנזכור את ההיסטוריה שלנו. במקרה של רבין זה חשוב על אחת כמה וכמה - שנזכור טוב טוב מה שנאה יכולה לעולל.

תאמין לי, אתה רוצה שהילדים שלך ישאלו "למה קוראים לכביש 6 כביש רבין?" ושאתה תוכל להסביר להם שהוא היה ראש ממשלה בישראל ושקרה לו דבר איום ונורא שאסור שיקרה לאף אחד.

גם לדעתי רבין היה ראש הממשלה בין הגרועים אם לא הגרוע ביותר. תמיד היה ידוע בתור אישיות חלשה והשילוב הזה עם ההזיה של הבאת ראש המרצחים עראפת ולעשות דרכו שלום עם הפלסטינאים התפוצצה לו בפרצוף אבל מי ששילם את המחיר היו "קורבנות השלום" שלו - יותר מ 2000 אזרחים שנהרגו בפיגועים שהיו בעידוד הרשות הפלשתינאית.

ב 96 כבר היה ברור ששלום לא יהיה כאן ושהתהליך איבד את האמונה של העם, אף אחד כבר לא האמין בדרך של רבין, הדברים היו בשפל המדרגה וזו הסיבה שהשמאל ורבין ארגנו את העצרת והביאו זמרים מפורסמים (כי אחרת מי היה מגיע לשם בכלל ?) .

הרצח של רבין היה הדבר הכי נורא שיכל היה לקרות. מעבר לזוועה של רצח ראש ממשלה, עוד כמה חדשים התהליך הזה ממילא היה גווע אבל הרצח אפשר לתקשורת ולמפלגת העבודה להציג את זה בצורה של "הרוצח של רבין רצח את השלום", ומאז כל שנה מפלגת העבודה משתמשת שימוש ציני ברצח הזה כדי ליצור פולחן אישיות לאיש.

פורסם
גם לדעתי רבין היה ראש הממשלה בין הגרועים אם לא הגרוע ביותר. תמיד היה ידוע בתור אישיות חלשה והשילוב הזה עם ההזיה של הבאת ראש המרצחים עראפת ולעשות דרכו שלום עם הפלסטינאים התפוצצה לו בפרצוף אבל מי ששילם את המחיר היו "קורבנות השלום" שלו - יותר מ 2000 אזרחים שנהרגו בפיגועים שהיו בעידוד הרשות הפלשתינאית.

זה בסדר שאתה חושב שהוא היה ראש ממשלה גרוע, זכותך. זכותך לשכוח גם הרבה מאוד הישגים בולטים של שתי ממשלותיו. אבל "תמיד היה ידוע בתור אישיות חלשה"? באמת?

הרבה מתהליך השלום נגדע אחרי מותו. לא אני ולא אתה יכולים להגיד איך זה היה אילו היה נשאר בחיים. מי יודע, אולי היה יותר טוב. ואולי היה כמו ב-11.22.63 (שווה לראות, אחלה סדרה).

ב 96 כבר היה ברור ששלום לא יהיה כאן ושהתהליך איבד את האמונה של העם, אף אחד כבר לא האמין בדרך של רבין, הדברים היו בשפל המדרגה וזו הסיבה שהשמאל ורבין ארגנו את העצרת והביאו זמרים מפורסמים (כי אחרת מי היה מגיע לשם בכלל ?) .

לא רק שהמשפט הזה לא נכון כרונולוגית, גם אין לך מושג על מה אתה מדבר. ואת זה אני אומר בתור מישהו שישב מול הטלוויזיה בגיל 16 וראה את רבין נרצח.

הרצח של רבין היה הדבר הכי נורא שיכל היה לקרות. מעבר לזוועה של רצח ראש ממשלה, עוד כמה חדשים התהליך הזה ממילא היה גווע אבל הרצח אפשר לתקשורת ולמפלגת העבודה להציג את זה בצורה של "הרוצח של רבין רצח את השלום", ומאז כל שנה מפלגת העבודה משתמשת שימוש ציני ברצח הזה כדי ליצור פולחן אישיות לאיש.

אתה לא יכול לדעת אם היה גווע, וזה לא שימוש ציני והוא לא נועד ליצור פולחן אישיות. אבל זה לא שאני אשכנע אותך שאתה מקשקש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני אתה מדבר שטויות.הגדר בגבול הדרומי שלנו עצרה את הרוב המוחלט של ההסתננויות.גדר/חומה זה פתרון מעולה להלחם בהתסננויות. נכון שזה לא מונע ב100% ועדיין יהיו פתרונות יצירתיים כאלו או אחרים אבל את הרוב זה עוצר וגם מוריד את המוטיבציה לנסות.

פורסם

כבר הסברתי פה לפני כמה עשרות עמודים למה אלו שני דברים שונים לגמרי, והסברתי כמה הודעות למעלה שהרבה מאוד מסתננים לא מגיעים דרך הגבול היבשתי. זה בסדר, תתעלם. לך תעשה את אמריקה שוב גדולה עם חומה. אם דמוקרט היה מציע את זה היית צוחק לו בפנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני אתה לא מבין כלום בקלקלה

נבנה חומה נספק תעסוקה לבוחרי טראמפ

גמרנו לבנות צריך לתחזק, צריך

צריך שומרים, צריך

הנה תעסוקה

ולאמריקאים אורה ושמחה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה בסדר שאתה חושב שהוא היה ראש ממשלה גרוע, זכותך. זכותך לשכוח גם הרבה מאוד הישגים בולטים של שתי ממשלותיו. אבל "תמיד היה ידוע בתור אישיות חלשה"? באמת?

הרבה מתהליך השלום נגדע אחרי מותו. לא אני ולא אתה יכולים להגיד איך זה היה אילו היה נשאר בחיים. מי יודע, אולי היה יותר טוב. ואולי היה כמו ב-11.22.63 (שווה לראות, אחלה סדרה).

אתה לא יכול לדעת אם היה גווע, וזה לא שימוש ציני והוא לא נועד ליצור פולחן אישיות. אבל זה לא שאני אשכנע אותך שאתה מקשקש...

אין לי מושג על מה אני מדבר ?

תהליך השלום נגדע עוד לפני רצח רבין הסיבה לעצרת שבה נרצח הייתה חוסר התמיכה בהמשך התהליך. אחרת בשביל מה היה צריך אותה אם הכל היה כל כך טוב. אתה כנראה לא מכיר את העובדות מאותה תקופה, כמו שאתה לא מכיר כלל מי היה יצחק רבין.

ידידי רצוי שתקרא קצת מעבר לשטיפת המוח שמעבירה לך התקשורת. על רבין האמיתי כמעט שלא מדברים בתקשורת, זה חלק משכתוב ההסטוריה, אני מדבר על עובדות.

אישיות חלשה אמרתי, אם טיפה תחפש תמצא לזה לא מעט עדויות :

"באותו מהלך סילק מצה"ל את כל מפקדי הפלמ"ח הבכירים, למעט אחד: יצחק רבין. רבין לא סולק, גם בתמורה על פועלו בפרשת "אלטלנה" וגם משום, שכמו יגאל אלון, ראה בן-גוריון ברבין אדם בעל אישיות חלשה, שעשוי לשרתו. לפיכך, התאים רבין לתפקיד הראשון שייעד לו בן-גוריון: עלה תאנה."

לשבור לך עוד קצת את המיתוס של רבין , מר ביטחון ?

- לא פיקד על אישית על שום קרב

[TABLE=width: 259]

[/TABLE]

- הפקיר את חייליו בשדה הקרב והלך לישון בעוד החיילים שלו נהרגים בקרב.

- היה אחראי על אחת התבוסות המבישות בהסטוריה של צהל כאשר הפסיד את הקרב כשלרשותו מאות חיילים ועדיפות כוחות ברורה כנגד עשרות בודדים של האויב.

- קצת לפני מלחמת ששת הימים הוא אושפז וקיבל טיפולים של שוקים חשמלים בגלל התקפי חרדה קשים.

להביא לך גם מקורות לאלה או שתצליח למצא לבד ?

פורסם

רוני בטח ימצא לבד

אני לא

נא להביא מקור מוסמך לכל שורה שכתבת.

נתחיל בעצרת

מול גל ההסתה נגד תהליך השלום שנוהל על ידי הליכוד ( ראה כדוגמה רק את את אותה הפגנה בה הולבש מדי קצין נאצי ) הוחלט כי תיערך הפגנה גם של אלה שהם בעד תהליך השלום בה נכחו מאות אלפים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

ישה, אתה באמת מצפה למקורות רציניים ממישהו שמקורות מוסמכים בעיניו הם סרטוני זבל מיוטיוב? שים לב למה הוא קורא ״עדות״ ל״אישיות החלשה״ של רבין. אתה מבזבז את זמנך.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

מה שאני יודע, זה:

א) עדיף היה לכולנו אם לא היה נרצח, והיה ממשיך את החיים שלו.

ב) השתמשו ברצח בצורה צינית כדי לתת לגיטימציה לאסון הזה שנקרא הסכמי אוסלו, ולפתח פולחן אישיות על הדרך, כי אין כמו גיבור מת בשביל זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מסכים איתך כמובן לגמרי לגבי פולחן האישיות (רבין עצמו היה מתפלץ אם היה רואה וכו׳), אבל מיהם אלה שהשתמשו ברצח כדי לתת לגיטימציה (ומאיזה סוג?) להסכמי אוסלו?

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם (נערך)
ר

נתחיל בעצרת

מול גל ההסתה נגד תהליך השלום שנוהל על ידי הליכוד ( ראה כדוגמה רק את את אותה הפגנה בה הולבש מדי קצין נאצי ) הוחלט כי תיערך הפגנה גם של אלה שהם בעד תהליך השלום בה נכחו מאות אלפים.

מה אתה אומר ... גל ההסתה ...

סדרה של הפגנות לגיטימיות וחוקיות של האופוזיציה כהתנגדות להמשך המהלך של ההסכמים. הימין הצליח להביא מאות אלפים להפגנה המונית נגד המשך ההסכמים כשהיה ברור ששלום לא יהיה עם רב המחבלים עראפת. כל הסקרים הראו התחזקות משמעותית של הימין לקראת הבחירות הקרבות והיה ברור שלא רק ששלום לא ייצא מההסכמים האלה אלא שהימין יתפוס את השלטון כמעט בוודאות. רבין ראה והבין את כל זה ונחרד, זה היה הרקע לעצרת.

"בניגוד למיתוס הרווח בשמאל, לפני רצח רבין מחנה הימין הוביל בעקביות בסקרים ונתניהו הסתמן כמנצח הגדול בבחירות הקרבות. הגיע הזמן להתמודד עם האמת: השמאל כשל בגלל מדיניותו, לא בגלל הרצח"

ועוד מקור

""למיטב שיפוטי", אומר אברמוביץ', "רבין לא היה נבחר שוב. ביבי נתניהו היה גובר עליו בהפרש גדול מזה שגבר על פרס. רבין איבד את מאחזי התמיכה שלו והדבר מצא ביטוי נרחב בתקשורת ובמכתבים שנערמו בלשכתו. אני זוכר את איתן הבר מציג בפני ערימות מכתבים מאנשי השמאל הביטחוני, הימין הרך, חברי התנועה הקיבוצית, עובדי המפעלים הביטחוניים, פעילי המפלגה מצפון לדרום, ערים ומושבים, וכולם נגדו ומתחייבים לא לבחור בו עוד. הוא נרצח כזכור בהפגנה שאליה לא שש ללכת משום שחשש שהכיכר תהיה ריקה".

אליבא דאברמוביץ', הערכתו מייתרת את ההמשך. אבל לא עבורי. אסור להמשיך לחיות את האשליה שיגאל עמיר רצח את תהליך השלום. זה נותן בידי עמיר כוח פוליטי שלא היה לו ועושה אותו לאחד מהאנשים הנדירים בהיסטוריה שהצליח לדרדר אותה לשוליים ולשנות את נתיבה. כאילו שעמיר הוא האיש שרצח את היטלר, במהופך כמובן.

רק מקורביו של רבין יכולים להעיד, אם וכאשר יבחרו לחשוף את האמת שתעשה סדר הכרחי בהיסטוריה הישראלית, שבחודשי חייו האחרונים הגיע רבין למסקנה שהסתבך עם נוכל ומאחז עיניים ושערפאת מהתל בו. רבין רתח מזעם על ערפאת אחרי הפיגוע הקשה בבית ליד כאשר שמע שערפאת אמר שהיו אלה המטכ"ל וצמרת צה"ל שארגנו לרבין את הפיגוע כמו שעשה האו-אה-אס בצרפת לדה גול כדי לעצור את פינוי אלג'יר. שרשרת פיגועים אכזרית וחסרת תקדים, דברים שאמר ערפאת בערבית בפורומים סגורים ושהגיעו לאוזני רבין, היו עדות שהוא לא זנח את תורת השלבים. "

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

סביר להניח שרבין היה מפסיד בבחירות לנתניהו, ובהפרש לא גדול.

אלא אם היה עוצר ומבצע הערכה מחודשת בנוגע ליחסים עם הפלסטינים.

לצד מחדל אוסלו, נזכור לממשלתו את הצמיחה הכלכלית המואצת, ההשקעה העצומה בתשתיות ושיפור ניכר במשכורתם של עובדי המגזר הציבורי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הפגנות חוקיות אז למה אתה מתרעם על ההפגנות של הדמוקרטים בארה"ב.

מה היו תוצאות הבחירות אפשר היה לדעת רק בקלפי

סקרים = שקרים והעובדה היא כמה פעמים שהסוקרים טעו.

לגבי מלחמת ששת הימים

האווירה והחרדה שהייתה אז בארץ הגיעה למימדים חריפים כאשר הכינו מגרשי כדורגל לבתי קברות זמניים.

לא פלא שזה השפיע על ראש הממשלה בנאומו המגמגם וגם על הרמטכ"ל

אשר לאחר יום חזר לפעילות מלאה והוליך את ישראל למלחמה מוצלחת מאוד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...