Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, תעבירו את השרשור הזה לפורום של אמינות יפנית-צרפתית. נראה לי שיש חומר טוב לשם:lol:

אין לך איזה כריש / סאנרוף חיקוי לשים על האוטו ? אתה יודע איך זה מזרז את האוטו מ0ל100 ?! משהו שופרא דה שופרא.

זה עדיף על כריות אוויר שנפתחות מעצמן או על דוושת גז שנתקעת. :roll:

תכלס.:evil:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דוושת גז יכולה להיתקע עד מחר, מה זה משנה אם האוטו לא מתניע?

אם יעשו רימייק ל"קריסטין", האוטו אכן צריך להיות סיטרואן. לדוגמא כשהחבר'ה הרעים באים לשבור את האוטו, הוא הורג אותם עם התזות שמן הידראולי בלחץ, ובמקום לפוצץ תחנת דלק, האוטו פשוט עולה באש לבד. והבעלים מת בסוף מרעב, כי הוא פשט רגל על עלויות תיקונים.

עכשיו זה יהיה סרט אימה באמת מפחיד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

משהו הפעיל את הטריגר של החיישן גשם

באסה לקום למצבר גמור בגלל שטות שלא ידעת שקיימת ברכב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
משהו הפעיל את הטריגר של החיישן גשם

באסה לקום למצבר גמור בגלל שטות שלא ידעת שקיימת ברכב.

הרגע הזה שאתה לא יודע אם הבנאדם רציני או לא..

נכנס בו שד!

פורסם

נראה כמו הסצינות האלה שמראים בסרטי אימה, של איזה עיר רדופה או בית רדוף. תתקשר לוותיקן, נראה לי צריך גירוש שדים פרונטו.

פורסם

באמת התנהגות מוזרה. מבחינה רציונלית אתה מבין שזאת בטח בעיה חשמלית (כנראה באמת עם החיישן כמו שנכתב), אבל תכל'ס, אם הייתי רואה את זה באמצע הלילה אחרי פרק של Stranger Things - לא הייתי נשאר לצלם :?

בכל מקרה, היום עברתי שם בבוקר, האוטו נראה שקט... אפילו שקט מדי :-o

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם

זו לא התנהגות צרפתית אלא כשלים בהטמעת מערכות אלקטרוניות ברכבים.

גם לא טיפוסי לצרפתיות. לגרמניות היה בארה"ב שם רע מאוד בגלל זה לפני כמה שנים. הם הצליחו לפתור את זה.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

אם יעשו רימייק ל"קריסטין", האוטו אכן צריך להיות סיטרואן. לדוגמא כשהחבר'ה הרעים באים לשבור את האוטו, הוא הורג אותם עם התזות שמן הידראולי בלחץ, ובמקום לפוצץ תחנת דלק, האוטו פשוט עולה באש לבד. והבעלים מת בסוף מרעב, כי הוא פשט רגל על עלויות תיקונים.

עכשיו זה יהיה סרט אימה באמת מפחיד.

אני קורא וצוחק, קורא וצוחק. מרוב לכלוכים על מיצובישי כבר התחלתי להרגיש שלא בנוח עם האאוטלנדר המדהימה שלי, למרות שהרכב נראה פצצה ונוסע תענוג, הוא התחיל להרגיש לי זול.

אבל אז באים שרשורים כאלה ומחזירים לי את החיוך לפנים...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
אני קורא וצוחק, קורא וצוחק. מרוב לכלוכים על דייהו כבר התחלתי להרגיש שלא בנוח עם הנובירה המדהימה שלי, למרות שהרכב נראה פצצה ונוסע תענוג, הוא התחיל להרגיש לי זול.

אבל אז באים שרשורים כאלה ומחזירים לי את החיוך לפנים...

שידור חוזר? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תקלה במגבים ברכב בן 10, איזו בושה. אין ספק שעדיף לקנות מיצובישי - שם זה אף פעם לא קורה.

"תקלה במגבים" זה לא ממש דרך לתאר את הסיטואציה ההזויה של רכב שמדליק מגבים ופנסים פתאום באמצע הלילה. וכן, את זה אין במיצובישי, וגם לא כל המחלות המתוארות לעיל, שגורמות לאנשים לבלות במוסך כל שני וחמישי.

פורסם
שידור חוזר? :roll:

השוואה מאוד חכמה, בין יצרן קוריאני שמייצר עגלות עם תקלות אנסופיות (למי שזוכר את רשימת הדברים שהחלפתי ברכב), לבין יצרן יפני שמככב בראש טבלת האמינות ומייצר רכבים שגם אחרי 20 שנה אין צורך להחליף...

השרשור הזה לא מדבר על אאוטלנדר ולכן זה לא במקום שאני אתחיל לספר על כמה העיצוב שלו מדהים ומדליק ועכשווי וכמה הוא נוח ופרקטי וכמה אני מבסוט ממנו (יחד עם עוד 9000 קונים מתחילת השנה - כמעט הרכב הכי נמכר בארץ).

אבל זה המקום לערוך השוואה בין רכבים אמינים לבין עגלות, כשיש גולשים כאן שכותבים שפיקאסו עדיף מאאוטלנדר.

פורסם

סקרים לא שווים כלום, גם בפוליטיקה וגם בנתוני רכבים. ואני לא מדבר על סקרים אלא על דוחו"ת של חברות ליסינג שהתפרסמו ברשת, עם פירוט מדוייק על כמה פעמים הרכב התקלקל בשנה.

וכמובן, אלה פרטים שאפשר לשאול כל בעל מוסך. אני אישית מכיר שני אנשים שעשו עסק פיראטי של השכרת רכב והם משכירים רכבי מיצובישי ישנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...