Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זוגיות - הסתכלות קצת שונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מעניש אף אחד, ההיפך, עושה טובה לאנושות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 322
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם כרגע לא, וגם לא רואה את עצמי אי פעם בזוגיות.

אם זה לא מתאים לי (אני בקושי סוחב את עצמי, רק בת זוג עוד חסרה לי), ואני (כנראה) לא מצאים לזה (פשוט לא רואה את עצמי בתור בן זוג למישהי/בעל/אבא לילד), אז אני לא טורח בכלל לחפש.

אפילו שהציעו לי להכיר בנות, פשוט אמרתי ישר לא. לא רוצה אפילו להיכנס לזה. אולי בגלל הערכה עצמית נמוכה, אולי בגלל סיבות אחרות.

וכן, אף פעם לא הייתי במערכת יחסים כלשהי, מאותן סיבות. יש לי מספיק צרות בחיים, לא רוצה גם את הצרות האלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זוגיות זו שותפות בה השלם גדול מסך כל חלקיו.

אבל היא לא מתאימה לכל אחד, וגם הבחירות שלנו הם לא תמיד משהו, והראיה אחוז הגירושים הגבוה.

חלקן דרך אגב, בחוסר רצון ( לא יכולת ) לתחזק את השותפות הזו, שהיא לא כולה ירח דבש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממזר שמן אני חושב שזאת בעיה שצריך לטפל בה בצורה מקצועית. שב עם עצמך, ולא מעל גבי הדפים פה, ותאמר את האמת לעצמך, הרי לא הגיוני שאדם ירצה לשבת כל היום לבדו. מן הנסיון שלי יש המון בחורות רווקות, אחלה ממש שהיו שמחות לפגוש גבר טוב.

התענוג שמוביל אותך

פורסם (נערך)

אז שיפגשו, מה הבעיה?

מה שאני רואה מסביבי, זה שכל קובבה עם פרצוף ושכל של קרוקודיל, ואופי של סיטרואן בת 15, מוצאת מישהו שהסטנדרט שלו בנשים זה "עדיף מכלום".

בשבילי עדיף כלום על אחת כזאת.

בגלל זה אני מוותר מראש.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם
ממזר שמן אני חושב שזאת בעיה שצריך לטפל בה בצורה מקצועית. שב עם עצמך, ולא מעל גבי הדפים פה, ותאמר את האמת לעצמך, הרי לא הגיוני שאדם ירצה לשבת כל היום לבדו. מן הנסיון שלי יש המון בחורות רווקות, אחלה ממש שהיו שמחות לפגוש גבר טוב.

אם לבן אדם טוב לו להיות לבד, מי אתה שתקבע שרע לו?

פורסם
ומה בדבר תוצרת חוץ (hence, לא ישראליות)?

לא עוסק בייבוא. לא מוכן להיות גרין קארד מהלך.

אביא מישהי לכאן, היא תוך חודש תלמד את השפה, תגלה מה למה וכמה, ותיעלם אל האופק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא נכון. אם מישהו רוצה להיות לבד, כנראה שטוב לו ככה. להיכנס בכח לזוגיות כי כולם עושים את זה, זה פיגור.

לא צריך שום עזרה מקצועית, זה נורמלי לחלוטין לרצות להיות לבד. לדעתי, אם השמן יכיר מישהי שתגרום לו לגלות בה עניין צורת המחשבה שלו תשתנה לבד. אם כרגע הוא מוקף בקובבות שהוא מתאר, באמת שעדיף להישאר לבד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא עוסק בייבוא. לא מוכן להיות גרין קארד מהלך.

אביא מישהי לכאן, היא תוך חודש תלמד את השפה, תגלה מה למה וכמה, ותיעלם אל האופק.

הגזמת. נשים זה עם נפלא, עם הרבה כאב ראש. באמת שאני חושב שחיים עם בת זוג זה כמו גן עדן (עם כל הבעיות שיש מסביב). אבל להגיד על הנשים הישראליות או על החברה הישראלית שהיא לא איכותית חברתית? זה נראה לי קצת מוגזם.

פורסם
מי אמר שבזוגיות יותר טוב? בגיל 40 חלק גדול מהזוגות יהיו גרושים.

אני טוען, כי לי כיף בזוגיות שלי.

אני אמנם צעיר, ורענן, ורוצה אולי להקים משפחה. אבל לי טוב.

אמירה של גרין קראד עבור בחורה, ואיך שהיא תראה את התנהלות כאן היא תברח, אז אגלה לך סוד: גם שם חרא. אם היא הייתה מוכנה להגיע מארץ מולדתה ולעבור לישראל למען אהבה, היא כנראה עשתה את זה בגלל בעוית שהיו לה בארץ המוצא.

• תוכן חדש...