Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

אבא שלי קיבל בדואר דוח חניה:

21cfqe9.jpg

מספר הרכב נכון,אך אבא שלי לא היה בעפולה בכלל,לא צריך להיות גם תיאור הרכב כמו צבע ויצרן?

יש משהו שניתן לעשות?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן.

יש סיכוי טוב שהרכב צולם.

2 דברים במקביל:

1. לכתוב מכתב רשום לעיריית עפולה בו מציינים שלא הייתם בעפולה בתאריך הנ"ל ואתם מבקשים לבטל את הדו"ח. תוך ציון סוג הרכב והצבע שלו. במידה והם מסרבים תבקשו תמונה של הרכב.

2. דואר ישראל איטי מאוד וזמן התגובה של העירייה גם - להתקשר טלפונית למוקד/מספר טלפון לבירורים.

פורסם

היה לי מקרה דומה מאוד עם עירית ת"א אני בכלל מאזור הדרום בקשתי צילום והיתבררה הטעות בצילום רואים את הספרות והיה טעות בסיפרה אחת. מה שהיתברר לאחר מכן שהפקידה שהוציא את הדוח אלי טעתה בהקלדת מספר הרשוי וכך עלה לה ממשרד הרשוי כל הפרטים שלי לשליחת הדוח.אותם פקידות מקבלות את הדוחות מהפקחים ואז צריכות פרטים מלאים כתובת . תיבדוק ותגלה שטעו ככה

פורסם

הבנתי,אם זה מחייב שיהיה צילום?

איך קיבלת את הצילום,בדואר? או באיימיל?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין חובה לצלם את הרכב, אבל נכון להיום ברוב המקרים הרכב מצולם.

לכן בקש לבטל את הדו"ח על סמך שלא הייתם בעפולה, או בקשו את צילום הרכב ,אם ישנו , או בדיקה נוספת שלהם שלא חלה טעות בהקלדת מספר הרכב.

אולי בכלל מישהו שיכפל את הרכב שלכם?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן מחייב צילום זה הראיה שלהם ניגדך ככה הפקח לא יכול להדביק סתם למשהוא . כל היתכתבות היתה במייל זו עוד הוככה שלך מולם שלא יהיה גם כפל קנס שאתה בדין ודברים מולם וכן הם שלחו לי את התמונה במייל ושראיתי את התמונה ואת הטעות כאילו זכיתי בלוטו . הפקידה פשוט הקלידה סיפרה אחת לא נכונה וככה עלו לה כל הפרטים שלי.

פורסם

הבנתי,תודה רבה לכם.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

מומי

אין חובה חוקית לצלם!!

הצילום בא להקל עליהם, בהוכחה / או בבדיקה אם נפלה טעות כמו במקרה שלך.

התכתבות מולם לא מונעת קבלת תוספת קנס.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אז אם אין צילום,איך ניתן להוכיח שהפקח טעה המספר?

פורסם

הולכים להישפט ושואלים את השופט "אבל אני חף מפשע עד שהוכח אחרת, איפה הראיות נגדי?"

אין ראיות. מה שיש זה מילה של פקח שלא יכול לזכור אם טעה או לא. אם תהיה הוכחה של נאשם שלא היה בעפולה [עדים אפילו] זה יהיה עוד יותר טוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אז אם אין צילום,איך ניתן להוכיח שהפקח טעה המספר?

הפקח כתב דו"ח? כתב

בדו"ח נרשם מספר הרכב 123456

שולם הדוח "? לא

אז נכנסת לפעולה הפקידה החרוצה, מאתרת את הבעלות על רכב 123457

ונשלח דו"ח לאביך.

בהיעדר תמונה, ואם בדו"ח נרשם המספר 123457, יזדקק אביך לראיה / עדותרצינית כדי לסתור את הדו"ח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הבנתי,מחר אבי יצור קשר איתם.

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי כל הרשיות מצלמות את הרכבים. כי אם.תגיע למישפט חובת ההוכחה היא על הרשות כל עוד תיטען שזה לא אתה ולא ניברא דבר כזה השופט נוטה להאמין לאזרח ודורש מהרשות להוכיח את פשר הדוח כאן מגיע הצילום. כל עוד לא הוכח שאתה אשם מביחנת השופט אתה זכאי.אם תיצור קשר עם הרשות ותידרוש צילום או הוכחה ואם אן כזאת אתה ניגש איתם למישפט מבטיח לך שהיחס מרגע זה אילך ישתנה . אני בטוח שהם מחזיקים צילום

עריכה אחרונה על ידי momi2369
פורסם

מומי

איך הוכיחו לפני שצילמו?

שוטר טוען שלא עצרת בתמרור עצור.

האם בגלל שהעבירה לא צולמה היא לא בוצעה, והשופט יתעלם מדברי השוטר?

ולכן אם הפקח רשם 123456 כמספר הרכב , חזקה היא שזה מספר הרכב שעבר את העבירה.

אבל כיוון שכעת קל לצלם הרשויות נוהגות לצלם.

מהיכן מיטב ידיעתך שכולן מצלמות?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...