Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק . אבל יש גישה הבדל בן הדוחות בן שוטר לפקח.

הידע שרשויות מצלמות דוחות חניה? בן משפחה פקח עירוני והוא זה שעזר לי להימודד מול הדוח שלי, גם סיפר שרוב (אם לא כולם )הרשויות מצלמות

פורסם

מצטרף לדברי ישה.

זה שרוב הרשויות מצלמות (נניח שזה נכון) - עדיין לא אומר שכולן מצלמות.

ישנן רשויות שמספקות לפקחים מצלמות וישנן כאלו שלא.

פורסם
יש לכם אולי הוכחה שהייתם במקום אחר בארץ באותו היום?

אני מניח שאבא שלי יוכל להוציא תדפיס שהוא היה בעבודה באותו היום ובאותה השעה,אך איך להוכיח שגם הרכב היה איתו בעבודה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם לאבא יש ביטוח שרק לו מותר לנהוג.

ניתן גם לבדוק בין מספר הרכב לבין תיאור הרכב, ואם יימצא למשל שנכתב טויטה לבנה בדו"ח ולאביך יש פרארי אדומה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מניח שאבא שלי יוכל להוציא תדפיס שהוא היה בעבודה באותו היום ובאותה השעה,אך איך להוכיח שגם הרכב היה איתו בעבודה?

תפנה לעירייה. תציין בפניהם שאתה יכול להוכיח שהאב היה בעבודה. מצד שני אם יש להם צילום של הרכב זה כבר מעורר חשד. אולי שיכפול של הרכב?

פורסם
כנס לאתר שרשום על הדו"ח תזין פרטים ותקבל תמונה עם יש.

בהצלחה.

ואוו תודה ענקית!!

הכנסתי נתונים ובתמונה בכלל רואים ניסן גוק,המספר דומה מאוד אך באמצע בגוק רשום XX-128-XX והפקידה רשמה XX-120-XX ולכן הפרטים של אבי הופיעו.

בעייריה לא עונים אך הם ישלחו מכתב רשום,בכול מקרה לא יהיה קשה לבטל.שוב תודה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יפה החכמנו

איך יענו בעיריה אם כולם בחופשה מרוכזת.

המלצתי

מכתב רשום עם העתק של התמונה והדו"ח תוך בקשה כי יבטלו אותו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בדיוק כמו המצב שלי הפקידה הזינה מספר שגוי כניראה אין להם זמן לעשות הגעה מהדוח מול המחשב ליפני ששולחים את הדוח לאזרח

פורסם

שלוש פעמים בחיי קיבלתי דו"ח שלא שלי.

הראשון של המשטרה על נהיגה במהירות מופרזת, שנות ה-90 בזבזתי יום בנסיעה למשטרת רחובות, כדי לבקש את לראות את הצילום, ועוד יום חודש לאחר מכן כשהצילום הגיע עם רכב אחר וטעות בהקלדה.

אח"כ חניה בחנית נכים בפ"ת... בלי צילום (שנות ה-90) הפכתי עולמות שאין מצב שזה אני ולא עזר כלום - שילמתי כמו גדול.

חניה באדום לבן בבאר שבע עם רכב שנגנב ממני עשר שנים קודם לכן (שכפול לוחית), בזיון שמחשבי המשטרה בכלל מאפשרים להוציא קנס לרכב גנוב... נפתר בהודעת דואר רשום.

מעצבן!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון

אבא התקשר לעיריה ושלח להם את התמונה,אכן אמרו שיש טעות וישלחו מכתב ביטול בדואר.

תודה לכולם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...