Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג גולף mk3 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי גולף מודל 94 מנוע 1.8 דגם abs, ברצוני להחליף לה רצועת טיימינג ומותחן, אני צריך בבקשה שמישהו יוציא לי מאוטודטה את הסימונים של הטיימינג, מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני עושה לה טיימינג אני מעדיף שלא לעשות כמו תוכי אחרי העבודה הקודמת.. אלא לוודא שהטיימינג מכוון בול!

תודה מראש!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
שלום לכולם,

ברשותי גולף מודל 94 מנוע 1.8 דגם abs, ברצוני להחליף לה רצועת טיימינג ומותחן, אני צריך בבקשה שמישהו יוציא לי מאוטודטה את הסימונים של הטיימינג, מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני עושה לה טיימינג אני מעדיף שלא לעשות כמו תוכי אחרי העבודה הקודמת.. אלא לוודא שהטיימינג מכוון בול!

תודה מראש!

כדי שיהיה לך גם קל יותר וסופר מדוייק תעשה לך סימונים משלך גם על הרצועה הישנה ותקביל טת הסימונים לרצועה החדשה וכך לא תיטעה ב 100 אחוז!

פורסם
כדי שיהיה לך גם קל יותר וסופר מדוייק תעשה לך סימונים משלך גם על הרצועה הישנה ותקביל טת הסימונים לרצועה החדשה וכך לא תיטעה ב 100 אחוז!

תודה על הטיפ, מכיר וידע, קודם נאמת שבאמת הרכיבו במדיוק ואחר כך אני אסמן. במידת הצורך!

בגולף יותר ישנה שבבעלותי בהחלפת הטיימינג מצאתי עבודה חאפרית מברגי פולי שחרשו להם את הראש בסגירה, ועד לשן שפיספסו בהרכב הקודמת!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...