Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב הזה עבר כנראה יותר מתאונה אחת אך כנראה שום תאונה לא קשה מידי.

העניין הוא,שהשילוב של "מגוון התאונות" עם רכב,שכנראה די הזניחו אותו ובהתחשב בכך,שיש הרבה חתיכות מהרכב הזה בשוק מובילה למסקנה אחת- להוריד מאוד חזק במחיר או לוותר על הרכב.

זו בדיקה,שאם נכונה ומדוייקת במלואה יש כאן די הרבה דברים לתקן ובעלות של כמה אלפים בקלות (אולי הרכב היה ליסינג /השכרה לשעבר- גם את זה שווה לבדוק).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם הרכב קיבל מכה כשהיה חדש אז מחליפים ולא מתעסקים ביישור וצביעה ככה שזה הגיוני סך הכל.

הנזילות מהמנוע דורשות בדיקה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
הרכב הזה עבר כנראה יותר מתאונה אחת אך כנראה שום תאונה לא קשה מידי.

העניין הוא,שהשילוב של "מגוון התאונות" עם רכב,שכנראה די הזניחו אותו ובהתחשב בכך,שיש הרבה חתיכות מהרכב הזה בשוק מובילה למסקנה אחת- להוריד מאוד חזק במחיר או לוותר על הרכב.

זו בדיקה,שאם נכונה ומדוייקת במלואה יש כאן די הרבה דברים לתקן ובעלות של כמה אלפים בקלות (אולי הרכב היה ליסינג /השכרה לשעבר- גם את זה שווה לבדוק).

הוא מבקש 28 אלף ואומר שלא מוכן לרדת עוד אני כן ינסה להוריד אותו בעוד אלפיה כי יש לו טסט עוד 3 חודשים.

הוא אומר שהרכב לא היה בליסינג או השכרה והיה רק פרטי.

איזה דברים יש להחליף/לתקן?

אם הרכב קיבל מכה כשהיה חדש אז מחליפים ולא מתעסקים ביישור וצביעה ככה שזה הגיוני סך הכל.

הנזילות מהמנוע דורשות בדיקה.

ומה עם המנוע המזייף והדיסקיות של התיבת הילוכים?

פורסם
הוא מבקש 28 אלף ואומר שלא מוכן לרדת עוד אני כן ינסה להוריד אותו בעוד אלפיה כי יש לו טסט עוד 3 חודשים.

איזה דברים יש להחליף/לתקן?

ומה עם המנוע המזייף והדיסקיות של התיבת הילוכים?

דיסקיות בהילוכים זה משהו שראיתי בעוד בדיקות והגיר היה תקין(נראה ככסת"ח).

מנוע מזייף?זה משהו שצריך לברר עם הבודק.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
דיסקיות בהילוכים זה משהו שראיתי בעוד בדיקות והגיר היה תקין(נראה ככסת"ח).

מנוע מזייף?זה משהו שצריך לברר עם הבודק.

אוקיי תודה.

לגבי המנוע הוא רשם השהיה בהחלפת הילוכים וממה שהסיר לי מדובר במעבר מההילוך השני לשלישי

פורסם

עזוב מה הוא אומר, מה רשום ברשיון? בדקת?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

האם המוכר הוא הבעלים הרשום ברישיון ? (אם לא זה סוחר והייתי נזהר מאוד).

הבעיות המכניות הדורשות טיפול:

בעיה בהגה /משולשים + כיוון פרונט לאחר מכן.

השהיה בגיר (אם אכן יש כזו בין הילוכים 2-3), תעלה לך מאות במקרה הטוב (החלפת שמן גיר בלבד שאולי תציל את הגיר) ועד אלפים לשיפוץ גיר.

בולמי זעזועים- גם כאן נזק שעלול להגיע לאיזור ה 2,000 ++ אם מדובר בכל הבולמים (קדימה ואחורה)

מנוע מזייף: יכול להיות משהו קטן וגם משהו יותר רציני,לא ניתן לדעת ללא בדיקת מוסך.

יש לך פה בערך 4,000-5,000 תיקונים בשקט וזאת בהנחה,שחלילה לא תזדקק לשיפוץ גיר.

עושה רושם שהרכב הזה די הוזנח- יש המון טידות , מדוע דווקא לקנות את זו ? .

אם אתה מתעקש- פנה למוסך,שאתה סומך עליו לקבל הצעת מחיר ותנסה להתקזז עם המוכר.

אני לא חושב,שהייתי קונה כזה רכב אבל לשיקולך.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
האם המוכר הוא הבעלים הרשום ברישיון ? (אם לא זה סוחר והייתי נזהר מאוד).

הבעיות המכניות הדורשות טיפול:

בעיה בהגה /משולשים + כיוון פרונט לאחר מכן.

השהיה בגיר (אם אכן יש כזו בין הילוכים 2-3), תעלה לך מאות במקרה הטוב (החלפת שמן גיר בלבד שאולי תציל את הגיר) ועד אלפים לשיפוץ גיר.

בולמי זעזועים- גם כאן נזק שעלול להגיע לאיזור ה 2,000 ++ אם מדובר בכל הבולמים (קדימה ואחורה)

מנוע מזייף: יכול להיות משהו קטן וגם משהו יותר רציני,לא ניתן לדעת ללא בדיקת מוסך.

יש לך פה בערך 4,000-5,000 תיקונים בשקט וזאת בהנחה,שחלילה לא תזדקק לשיפוץ גיר.

עושה רושם שהרכב הזה די הוזנח- יש המון טידות , מדוע דווקא לקנות את זו ? .

אם אתה מתעקש- פנה למוסך,שאתה סומך עליו לקבל הצעת מחיר ותנסה להתקזז עם המוכר.

אני לא חושב,שהייתי קונה כזה רכב אבל לשיקולך.

כן הרכב רשום על המוכר,תודה על הספקולציה והיעוץ.

• תוכן חדש...