Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש להבדיל בין הפתעה לבין אשכרה ספורט. הרכב עמד עם VRS בגלל 3 סיבות - 280 כ"ס, 4X4 ונהג. תיקח אותו נהג

(טוב) ושים אותו בשני הרכבים, אני חושב שהVRS בכל זאת תייצר קצב גבוה יותר. שלא נדבר על רכבים טיפה יותר מוכוונים ספורט.

במקומך אגב, לא הייתי משתמש הרבה בבקרת שיגור. הדבר הזה גומר את האוטו. אולי זו אחת הסיבות שאתה היית צריך להוסיף שמן. ולפי מה שהבנתי, יצא לך להשתמש בזה לא פעם ולא פעמיים.

1) נהגת? לדעתי, על סמך נהיגה בשני הרכבים הנ"ל, הסופרב מהירה וטובה מאוקטביה VRS.

2) מה הקשר בין בקרת שיגור לאכילת שמן?

תודה על הסקירה.

מכונית ה"מנהלים" הכי מוצלחת בשוק היום.

לא סתם אין מלאי לעוד הרבה זמן.

סתם מתוך סקרנות, נהגת?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
זה DSG6, תיבה מצוינת ואמינה.

הבעייתית היא הDSG7

עכשיו זה מסתבך קצת יותר, כי יש תיבה "חדשה" DSG7 עם מצמדים רטובים. :lol: אז להגיד בעייתית DSG7 מהיום זה לא חד משמעי.

פורסם
עכשיו זה מסתבך קצת יותר, כי יש תיבה "חדשה" DSG7 עם מצמדים רטובים. :lol: אז להגיד בעייתית DSG7 מהיום זה לא חד משמעי.

באאודי יש כבר די ממזמן תיבה דו מצמדית רטובה עם 7 יחסים קדמיים. אתה מתכוון לזה או למשהו חדש?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לפני שנים הרבה הטלבתנו בין סופרב 3.6 4*4 לבין קאמרי 3.5 פרימיום. קאמרי לקחה. היום כנראה הייתי קונה סופרב למרות סלידתי מתוצרת הקונצרן בכלל ושקודה בפרט.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

אחלה סקירה.

רכב מצויין בהחלט, שמגרה את בלוטות החשק בנהיגה ספורטיבית, למרות שזה לא ייעודו הראשוני (אלא המשני).

הייתי ממליץ לך לעשות טיפולים אפילו כל 10K לכל היותר, אם אתה רוצה לשמור ממש טוב על הרכב. תתנחם בזה, שאנשים שרכשו אודי Q5, Q7, שאלה רכבים יקרים משמעותית מהסופרב שלך, נאלצים גם הם להוסיף שמן בתדירות די קרובה. או שלא...כי מה אכפת להם, יש אחריות.

בקרת שיגור גומרת את הרכב ויוצרת עומס גבוה מאד על כל המכלולים. ממליץ לך להימנע משימוש תכוף בזה.

תהנה מהרכב!

• אחראי פורום
פורסם
1) נהגת? לדעתי, על סמך נהיגה בשני הרכבים הנ"ל, הסופרב מהירה וטובה מאוקטביה VRS.

נהגתי על שתיהן ומסכים שהסופרב עולה על האוקטביה, גם בפן ההנאה, במושגים של סקודה/וואג כמובן.

מכונית מצויינת ומפתיעה, עמוסה בתוספות ובנויה מרשים מאוד. מאוד אהבתי.

פות"ש, תתחדשו ותהנו!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סקירה מעולה, הייתי מת לעשות סיבוב על רכב כזה.

לעניין השמן, זו מחלה ידועה בוואגיות. לדעתי (בתור בעלים של 2 וואגיות לשעבר, שאחת צרכה יותר שמן ואחת לא) העניין הזה מרגיז, בטח בשנת 2016 ובטח ובטח ברכב שעולה כל כך הרבה כסף!

פורסם
מבחינת value for buck הרכב הזה מנצח כל רכב אחר, בכל סגמנט. עלותו כ-250? משהו כזה? ואתה מקבל רכב יוקרה חזק יפהפה. במחיר הזה הבמוו היחידה שאפשר לקנות (חוץ מסדרה 1) מגיעה עם מנוע מבייש, או הX1 שזה ג'יפון. אבל גם שם מנוע חלש יותר בהרבה, וטיפולים יקרים יותר.

יש להבדיל בין הפתעה לבין אשכרה ספורט. הרכב עמד עם VRS בגלל 3 סיבות - 280 כ"ס, 4X4 ונהג. תיקח אותו נהג

(טוב) ושים אותו בשני הרכבים, אני חושב שהVRS בכל זאת תייצר קצב גבוה יותר. שלא נדבר על רכבים טיפה יותר מוכוונים ספורט.

אבל בהחלט לומר על רכב מנהלים דברים כאלו ולעשות השוואות כאלו, זה וואחד התקדמות. כל הכבוד לסקודה, מייצרים אחלה רכב.

במקומך אגב, לא הייתי משתמש הרבה בבקרת שיגור. הדבר הזה גומר את האוטו. אולי זו אחת הסיבות שאתה היית צריך להוסיף שמן. ולפי מה שהבנתי, יצא לך להשתמש בזה לא פעם ולא פעמיים.

מונדאו טיטניום שהיה נמכר אז , לא עדיף מבחינת value for buck?

המחיר שלו כחדש עלה 184 אלף ש"ח (שזה כמעט 90 אלף שקל פחות) והספק מנוע קרוב מאוד (240) ועל ציפ זהה (270)

פורסם

שהיה נמכר. כבר לא נמכרת. אכן אחלה רכב. אני אגב לא דיברתי רק על כוח, אלא בעיקר כל אבזור. מה גם שהסופרב מהירה בהרבה מהמונדאו.

פורסם
באאודי יש כבר די ממזמן תיבה דו מצמדית רטובה עם 7 יחסים קדמיים. אתה מתכוון לזה או למשהו חדש?

התיבה הבעייתית - DQ200, תיבה יבשה עם 7 מהירויות

התיבות הרטובות שנחשבות טובות: DQ250 עם 6 מהירויות ו-DQ500 עם 7 מהירויות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...