Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקלקול הוא לא פתאומי אלא הדרגתי , לכן הוא לא שם ליבו אליו.

וכאשר נתפס, הלך ונמצא כי הספידומטר לא תקין.

המקרה קרה בכביש של 90 קמ"ש ולא בעיר, לכן הפחתה במהירות מתחת ל 130 קמ"ש היא כבר לא הזמנה למשפט , אלא תשלום קנס.

כאמור, דיון תיאורטי ומכיון שכך, קשה לי לייעץ לאדם שעבר במודע על המהירות ועוד מנסה להתלות באילן נמוך.

מצטרף למה שאמר אלירן: פות"ש, אנא חזור לכאן עם ממצאי בדיקת הספידומטר

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא כבר חזר...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עקצה אותי בכביש יקנעם בצהריים הכביש היה ריק הוא עקף משאית ואני אחריו עקפתי אותו גם.. הוא טוען כיוון שלא חזרתי למהירות סבירה עצר אותי.. בנוגע לספידומטר .. ירד הנושא מהפרק

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

אחרי שהבנו שאין בעיה בספידומטר, בן כמה אתה? אתה נהג חדש/ צעיר? כמה זמן יש לך רישון?

זה יעזור לנו להמליץ לך על דרך פעולה (בכל מקרה בעבירות כאלה הפתרון הכי מומלץ זה עו"ד)

פורסם

נתפסת באמצעות מכ״ם הדבורה או פונקציית שעון העצר של הדבורה?

אם מדובר על פונקציית שעון העצר מצבך טוב יותר. אני אישית הצלחתי לבטל כזה דו״ח עם קצת התחכמויות וטענות בעלמה שהמצאתי ושלא ניתן היה לשלול אותן.

פורסם

^^^

אולי תרחיב לטובת הקוראים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

על הכביש באותו רגע היום 3 רכבים.. סמי טריילר בנתיב הימני אוונסיס לבנה ואני.. הסמוי עקף תסמי במהירות גבוהה ואני עקפתי גם את הסמי וגם את הסמוי.. התקרב סימן לי לעצור.. אמר שתפס אותי פעמיים על 150 ואם היה פעם אחת לא היה עוצר אותי..

פורסם

כלי רכב במסלול הנגדי?

נדיר שם שהכביש יהיה ריק מכל הכיוונים.\ בשעה כזו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יום שישי 3 בצהריים .. כמה דקות אחרי שהוא עצר אותי הגיע גל גדול של מכוניות שעברו. באותו כיוון שלי.. לא שמתי לב לרכבים במסלול הנגדי

פורסם
^^^

אולי תרחיב לטובת הקוראים

דו"ח מהירות על סמך הפעלת שעון עצר בדבורה

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D368439&share_tid=368439&share_fid=28771&share_type=t

זה המקרה שלי בו נתפסתי ע״י שעון העצר של הדבורה.

משכתי את הנושא כמה שיותר זמן, ובתוכן המכתבים ששלחתי ביקשתי להמיר באזהרה וטענתי שהמרחק בין אבני סימון הדרך היה קטן מקילומטר (לא באמת הלכתי לבדוק סתם הבאתי מספר נמוך יותר שאמור היה להכניס אותי לקטגורית קנס 250 ש״ח).

כמו כן הדגשתי במכתב שאם השוטר לא ביצע מדידה מדוייקת בסמוך לאירוע, תהיה בעיה לבצע מדידה מחודשת בשל עבודות שיפוצים שנערכו שם לאחרונה שיתכן ואבני הסימון לא הוחזרו למקומן כמקודם (סתם המצאה)

לבסוף הדוח בוטל (אפילו לא הומר באזהרה)

פורסם

הזדקנתי בלאט

איך לא זכרתי את השרשור ההוא.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...