Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העבר התעברותי והפלילי שלי נקי מאוד אין כלום.. לצערי לא ביקשתי אישור כיול של הדבורה..

עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אין סיכוי המחוג שלי הגיע למהירות שאפליו קרובה לזה.. יש אפשרות שהדבורה לא היתה מכוילת או שהספידומטר ברכב שלי זייף? אם אני הולך למכון ספידומטר ומגלים בעיה מתקנים ומוצאים לי אישור זה שווה משהו?

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדי לך לבדוק יכולות עירעור או בדיקה של הספידומטר, כי מעל 140 קמ"ש מדובר במשפט + שלילה לפי מיטב זיכרוני.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אני ינסה מחר להוציא אידור על תיקון ספידומטר ואני יסע לבית משפט אולי אצליח לסגור ריתם עסקת טיעון כלשהיא.. עורך דין לצערי זו האופציה האחרונה מסיבוץ כלכליות

פורסם
אני ינסה מחר להוציא אידור על תיקון ספידומטר ואני יסע לבית משפט אולי אצליח לסגור ריתם עסקת טיעון כלשהיא.. עורך דין לצערי זו האופציה האחרונה מסיבוץ כלכליות

אל תנסה לדבר על ספידומטר מקולקל.

אתה, כנהג, אחראי לתקינותו של כלי הרכב ואם תתפוס את התובע או השופט ביום לא מוצלח, תקבל עוד קצת...

(האמת? קשה לי להאמין לסיפור הזה)

מה שנשאר לך לעשות על מנת למזער נזקים הוא לנסות עסקת טיעון עם התובע טרם המשפט בטענה של מקרה חד פעמי, הבנה של משמעות העבירה והבטחה שחומרת העבירה הופנמה ושלא יקרה בעתיד. תנסה להתמקח אתו על פסילת מינימום של שבועיים עד חודש תמורת על תנאי ארוך יותר.

לא יעזור? תעמוד לפני השופט ותודה בעובדות הכתובות בכתב האישום ותתחנן על נפשך.

אתה נמצא רחוק מעל ה 41 קמ"ש יתר. לא יהיה מנוס מפסילה בפועל (להערכתי חודשיים שלושה ), פסילה על תנאי (3 חודשים לשנה) וקנס כספי בסביבות 1500 ש"ח.

עורך דין יוכל אולי למזער יור את הנזקים אבל הוא לא עובד בחינם...

פורסם

אבי

ננסה להסתכל על זה שונה

הדבורה תפסה אותי על 147 קמ"ש מניח כי מדובר ב 152 קמ"ש והופחת ל 147 קמ"ש.

הספידומטר שלי הראה כי נסעתי במהירות של 120 קמ"ש לדוגמה.

הולך למומחה לספידומטרים שבודק ואכן הספידומטר מזייף קשות.

מתקן אותו.

למה זה לא נימוק לגיטימי?

פות"ש

היכן נעקצת על ידי הדבורה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אבי

ננסה להסתכל על זה שונה

הדבורה תפסה אותי על 147 קמ"ש מניח כי מדובר ב 152 קמ"ש והופחת ל 147 קמ"ש.

הספידומטר שלי הראה כי נסעתי במהירות של 120 קמ"ש לדוגמה.

הולך למומחה לספידומטרים שבודק ואכן הספידומטר מזייף קשות.

מתקן אותו.

למה זה לא נימוק לגיטימי?

הדיון הוא תיאורטי ונמשיך מנקודה זו.

זה לגיטימי כמו ש"הכלב אכל לי אל המחברת":-)

זה גם לא נכון עובדתית לדעתי כי סטיה שכזו לא קרתה ביום ובשעת הנסיעה המדוברת והנהג היה חייב להבחין בה ולתקן אותה. מכיוון שלא עשה זאת אין לו להלין אלא על עצמו.

פורסם

ישה - נניח והספידומטר מקולל, במבחן האדם הסביר הוא לא היה שם לב לזיוף של כ-30 קמ"ש?

לדעתי הלא המקצועית בעליל, כן היה צריך לשים לב, אולי פחות בכביש מהיר אך בתוך העיר בוודאי שכן הרי הבדל בתוך העיר ממהירות של 50 קמ"ש ל-80 קמ"ש היא משמעותית. אבל גם מחוץ לעיר היה צריך לשים לב לזיוף כזה.

לדעתי אולי זה יקנה לו הקלה בעונש (ואולי לא) אבל לא ניראה לי שזה מה שיפתור אותו מאשמה.

פורסם

הקלקול הוא לא פתאומי אלא הדרגתי , לכן הוא לא שם ליבו אליו.

וכאשר נתפס, הלך ונמצא כי הספידומטר לא תקין.

המקרה קרה בכביש של 90 קמ"ש ולא בעיר, לכן הפחתה במהירות מתחת ל 130 קמ"ש היא כבר לא הזמנה למשפט , אלא תשלום קנס.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם היה נתפס במהירות של סביבות ה-130 קמ"ש בפועל, הייתי יכול להסכים איתך, אבל פות"ש נתפס במהירות של 150 קמ"ש.

אני לא יודע מה מצב הכביש שבו הוא נתפס ובאיזה שעה כי גם לזה יש שיקול חשוב (דין כביש 6 בשעה 01:00 בלילה אינו דין כביש 5 בשעה 19:00).

אני מצפה לשמוע מפות"ש אם אכן הייתה בעיה בספידומטר ואם כן איך שופט יתייחס לזה כי זה בהחלט סוגיה מעניינת.

פורסם (נערך)

הנסיון שלך ושלי מראה כי בכביש עמוס אין אפשרות לנסוע במהירויות הללו.

הדבורות על הכביש הזה של ואדי מילק יוצאות לעקוץ בד"כ מתי שניתן לנסוע מהר.

לעצם העיניין המחוקק קבע כי מדובר בעבירותצ מסוג קפידה

כלומר אינך חייב להיות במצב נפשי שבו אתה אומר לעצמך אני הולך לעבור עבירהכמו החלוטה ללכת לגנוב.

מספיק שעברת את העבירה וחלה עליך האחריות

אבל כאן הכשיל אותך מד המהירות, ולכן אולי יצא בזול יותר ( בהנחה שאכן מד המהירות היה פגום )

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עקצה אותי בכביש יקנעם בצהריים הכביש היה ריק הוא עקף משאית ואני אחריו עקפתי אותו גם.. הוא טוען כיוון שלא חזרתי למהירות סבירה עצר אותי.. בנוגע לספידומטר .. ירד הנושא מהפרק

• תוכן חדש...