Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , יש לי שאלה שלא כל כך מצאתי אליה תשובה בגוגל.

אם רכשתי רכב חדש לפני שבוע בדיוק, שילמתי את מלוא הסכום אני עוד יכול לחזור בי ולקבל החזר מלא?

גם קשה לי להאמין שמשהו זז בעניין הרכב כי יש את כל החגים אז בכלל שכונה , אבל בלי שום קשר לחגים או לזה ששום דבר בטח עוד לא זז שם.. אני צריך לשלם קנס? או שזה בכלל לא אפשרי? ואם כן אני צריך להגיע לשם או שאני יכול לעשות את זה גם בטלפון?

תודה רבה וחג שמח ושנה טובה =]

פורסם

גם אם הרכב נרשם על שם הלקוח

והרכב כבר מגיע עם רשיון

והלקוח לא אוהב את הצבע

הוא יכול לבטל

***הודעת הנהלה - עצה זו שגויה***

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
גם אם הרכב נרשם על שם הלקוח

והרכב כבר מגיע עם רשיון

והלקוח לא אוהב את הצבע

הוא יכול לבטל

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

שתף אותני בידע הסודי שנשגב מאיתנו?

אני מכיר רק מקרה אחד שבן אדם החזיר רכב וזה היה בנסיבות שלא היו משאירות ספק שהייתה תרמית מצד היבואן.

פורסם

קח בחשבון שגם אם הסכימו לבטל את העסקה, אתה לא תקבל את הכסף למחרת, אלא יקח משהו כמו 30 ימי עבודה אולי טיפה פחות, עד שתבוצע העברה בנקאית לטובתך בחזרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

פות"ש לא יודע איך לא מצאת את הוראת החוק באינטרנט, כי יש הוראה ספיציפית לגבי רכישת רכב חדש, וזה ממש קל.

ניתן לבטל עד 14 יום מיום ביצוע העסקה, כל זמן שהרכב לא נרשם על שמך במשרד הרישוי..

http://www.consumers.org.il/category/group-6

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

^ תאורטית אתה צודק, מעשית זה לוקח משהו כמו חודש.

סחבק ביטל פעמיים הזמנות של רכב חדש משני יבואנים שונים, אף פעם לא קיבלתי את הכסף חזרה תוך שבוע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מעשית זה לוקח משהו כמו חודש כי אנחנו הלקוחות הרגלנו את היבואנים שהם יכולים לעשות זאת. אין שום סיבה שנרגיל אותם לשום דבר. הכסף הזה צריך לעבור בהקדם למישהו אחר.

פורסם

אני עובד אצל אחד היבואנים הגדולים בארץ

ולגמרי ניתן לבטל עסקה אחרי שהרכב נרשם עש הרוכש

לא אמרתי שזה קל

ולא אמרתי שאין קנס

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

יבואן רכב זה לא מכולת שיש לו במגירה קופה קטנה והוא מוציא כמה מטבעות ומחזיר במקום. מדובר בעסקים של מאות מיליונים שהמערכת החשבונאית שלהם מאוד מורכבת ותהליך קבלת כסף בחזרה עובר כמה ידיים ומחלקות ואישורים וחתימות בנוהל מסודר. זה לא שאיש המכירות מכין צ'ק ורץ איתו למורשה חתימה שיחתום. התהליך הזה לוקח זמן ו30 יום זה זמן בהחלט סביר ומידתי. נסו לקבל כסף מאחת הרשויות הממלכתיות או המוניציפליות ותבינו את ההבדל בין עסק פרטי כמו יבואן רכב למישהו שלא שם קצוץ על האזרח.

• תוכן חדש...