Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי בליינדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע מה אומרים...

איזה פה פתחת עכשיו...איזו עין גדולה...אני במקומך מתחיל לדפוק על כל חתיכת עץ שאני מוצא מסביב עכשיו !!!!!!!!!!

פשוט לא אומרים\כותבים דברים כאלה....

חבל...

:D

:-)

פורסם

עוד שעה בערך אני נוסע לקחת את אחי משדה התעופה... יש לי הרגשה שלמרות שהשעה הבלתי הגיונית דווקא היום אני אתפס על איזה 150 ומעלה :wink:

טוב, מהיום מתחילים לנסוע רגוע...

כן

בטח

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תראה זה הכל עיניין של מזל לדעתי

אני נהגתי למעלה מ6 שנים ללא גלאי ובטח בלי בליינדר עם 0 דוחות.

בחודשיים האחרונים קיבלתי 3, אחד מהירות, השני נסיעה בנתיב ציבורי, ואחרון על חניה.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

רוני,

אל תשכח שלי יש רשיון כבר למעלה מ- 10 שנים, בעוד לך יש 3 שנים (אם אני לא טועה).

חוץ מזה שזה עניין של מזל. ביום שיגמר לך המזל, אתה תצטער שלא השקעת 1500 ש"ח.

מספיק מהירות של 150קמ"ש בשביל לקבל חודש שלילה מנהלתית + משפט. במשפט אם תיפול על שופט מניאק ביום בו אישתו במחזור, אתה עלול לצאת עם עוד 3 חודשי שלילה לפחות + קנס של כמה אלפים.

עו"ד אולי יעזור, אבל יעלה לך כמו 2 בליינדרים.

דני G.

פורסם

גלאי רדאר מתריע כמה מאות מטרים לפני הרדאר ונותן לך מרווח זמן להאט למהירות חוקית.

הבליינדר משבש, לפי מה שהבנתי, את פעולת אקדח הלייזר - הקרן לא חוזרת חזרה למשדר מהלוחית רישוי ( או משהו כזה, תקנו אותי אם טעיתי ).

עכשיו השאלה היא כזו, אתה פשוט חולף על פני השוטר ההמום במהירות "בית-כלא", או שיש איזשהו צליל התראה בד בבד או משהו שיאפשר לך למתן קצת את המהירות.

הרי שוטר שתחלוף על פניו במהירות של 180 נניח יפצח במרדף, לא ?

פורסם

על הלייזר

כך שיש לך זמן להנמיך מהירות ולכבות אותו ... ולשחק אותה ילד טוב וכאילו שהשוטר לא ירה טוב בפעם הראשונה...... 8)8)8)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

במקרה של לייזר, רב הסיכויים שבמקביל לצפצוף הגלאי, תראה את השוטר מנופף לך בידיו לעצור בצד (כמובן תוך כדי קפיצה הרואית לכביש - הוא צריך להציל את חיי האזרחים מפני "פושע" כמוך, גם אם זה על חשבון חייו הפרטיים ).

במקרה של הבליינדר, תשמע צפצוף, תאט, תכבה אותו ותספיק בדיוק לראות את הבעתו המבואסת של השוטר (מומלץ בחום! ) . תנשום עמוק, תדליק את הבליינדר בחזרה ותברך את מי שהמציא אותו.

ההבדל ביניהם הוא במקרה של מכמונת לייזר (מצלמה למשל), אשר אותה גלאי טוב יכול לגלות (ולנטיין, בל 970/990 ובטח עוד איזה דגם חדש שאני לא מכיר). כל גלאי אחר יתריע בעיקר על שיחות סלולר נכנסות/יוצאות, כל מיני דברים אחרים בדרך, אבל לא על מצלמות.

כמובן שהבליינדר לא מתיימר לגלות מצלמות או לעזור נגדן.

כמו שאתה רואה אין שום טעם להשקיע בגלאי פשוט אשר חוץ מבטחון שווא לא נותן כלום.

אני אישית ממליץ מאד על הבליינדר.

פורסם

גם אני הייתי בטוח שאני מחוסן נגד הדברים האלה , עם ראייה 6/6 ,תשומת לב ,ברקסים היסטריים כשצריך וכו' - 5 שנים תמימות עברו להן בלי שחטפתי ולוא דו"ח אחד (אם לא ניקח בחשבון את שתי המצלמות שהגיעו על שם החברה ...). והנה , בוקר בהיר אחד , בעודי משייט חזרה מהעבודה בחיפה לכיוון רחובות (4:00 בבוקר) , על נתיבי איילון , אני רואה במראה קארינה על זנבי כמיטב מסורת הסרטים האמריקאיים.

עצירה בצד : "על כמה נסעת ? " כמובן שהתשובה "כחוק" הגיעה,ואז הוזמנתי אחר כבוד להציץ בממל"ז שריצד לו 1-5-7... (אני בטוח שלא זו הייתה המהירות ,אבל לך תתווכח עם שוטר בשעה כזו).

נזקים :

1. שלילה מינהלתית במקום - 30 יום.

2. התייצבות למחרת ב-8:00 בבוקר בבית דגן מול קצין (לשוטר היה הרבה יותר חשוב שאני אהיה מוקדם בתחנה , שהרי שלילה הרבה יותר חשובה מלאפשר לבן אדם שעבד כל הלילה ויוכל לישון אולי שעתיים עד אז ,וכתוצאה ייצא חצי רדום ויסכן את כל הסובבים אותו,אבל זה ממש לא חשוב -לא ?)

3. כ-600 ירוקים מרשרשים עבור טיפול נאמן של עו"ד.

4. עוד כ-400 ירקרקים נתרמו לטובת מדינת ישראל.

5. 3 חודשים נוספים ע"ת למשך 3 שנים ,עקב היותי רוצח בפוטנציה ולאור (או חושך) עברי העשיר.

בקיצור : עלה לי יותר כסף , יותר זמן ,יותר כאב לב , וגרוע מכל - נרשם לי בספר השחור של שר התחבורע ,בלי אפשרות מחילה.

אם לא נתפסת עד היום זה פשוט PURE LUCK. מספיקה דקה אחת של חוסר תשומת לב כדי להפיל אותך , בטח אם אתה מגיע ל-3500 סל"ד ומעלה בהילוך רביעי והלאה.

מאז החלטתי - לנסוע במהירות מעל החוק ללא הגנה מספקת (B&B או B&V ) זה לא בשבילי . כמובן שמאז הפכתי לשומר חוק נלהב ואני בחיים , אבל בחיים ,לא עובר את המהירות אף לא בקמ"ש בודד...

• תוכן חדש...