Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה שמתי לב כי כאשר אני עומד עם אוטו מונע הטורים עולים ויורדים כמו נדנדה.

מבחוץ נשמע כאילו הרכב נחנק ונשמעים קולות מוזרים מכיוון האגזוז (לפעמים כמו פיצוצים קטנים).

אציין כי לפעמים בעמידה הטורים יציבים על 800 והתופעה לא מופיעה.

בטיפול האחרון (לפני כשבועיים) המוסכניק אמר שהוא ביצע ניקוי (אולי לסעפת?!:-D) וזה אמור להסתדר אך מאז זה אפילו מחמיר ברגע שזה קורה.

מה יכולה להיות הבעיה וכמה עולה לסדר דבר כזה?

תודה.

פורסם

מה שאתה שומע מהאגזוז הוא בסבירות גבוהה באקפייר.

התקלה כנראה במערכת ההצתה (חוטי /סלילי הצתה /מפלג/מצתים שעשו את שלהם).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היה לי תקלה כמו שאתה מתאר בפוקוס .יש צינורית ואקום מקדימה שנוצר בה חור קטן והיא גורמת לסלד לעלות ולרדת .הבנתי שהיא עקב החום מתייבשת .תפעיל מנוע ותנסה לשמוע אם יש רעש כמו של שאיבת אוויר

פורסם

תודה.

אנסה לבדוק את הדברים הללו.

התופעה חזה גם לאחר טיפול כך שזה לא המצתים.

כמה עולה החלפת הצינורית?

כמה עולה ניקוי מצערת?

פורסם (נערך)
צינורית תרכוש בחלקי חילוף בערך 70שח תחליף לבד .ניקוי מצערת לא עשיתי כי הבעיה הסתדרה לאחר החלפת הצינור

תודה רבה.

האם פשוט להחליף?

האם תוכל לראות לי היכן נמצאת הצינורית (אני לא כזה מתמצא אבל יד לי ידיים טובות:lol:)?

האם אוכל למצוא הוראות החלפה ברשת?

עריכה אחרונה על ידי sharon555
פורסם

חיפשתי סרט אבל לא מצאתי .שאתה הולך לחלקי חילוף תגיד לו איפה אתה מוצא את הצינורית וואקום הוא יסביר לך .אני ינסה לצלם לך איפה זה נמצא .אני עוד בעבודה .גם לי הוא שתה דלק בצורה מטורפת

פורסם

עדכון.

בדקתי ולא נראה שהצינורית פגומה.

בבדיקה נוספת מיקרית נמצא חוט הצתה אחד עם קורוזיה (התפורר) בחיבור לסליל ההצתה.

כל המגע בסליל ההצתה היה מלא בקורוזיה.

ניקיתי עם מברג דק ולחץ אויר.

אני עדיין רואה שהחיבור לא נוצץ.

יום ראשון אקנה חוטים חדשים ואחבר.

האם יש דרך להבריק את החיבור בסליל ההצתה?

פורסם

אין מישהו עם קורא תקלות לידך .תבדוק אולי סליל ההצתה דפוק .אתה יוכל לקחת נייר זכוכית עדין לגלגל אותו ולסובב בתוך סליל ההצתה עד שהוא ינקה את החור

פורסם

עדכון.

לאחר ניקוי המגע בסליל ההצתה וחיבור חוטי הצתה חלופיים נראה כי הטורים יציבים הרבה יותר.

אבל.... בנסיעה מהירה בטורים נמוכים ולחיצה על דוושת הגז ישנם גמגומים קלים כמו שהאוטו משהק:-).

בפעם הקודמת שזה קרה לי לפני מספר שנים זה היה קשור באמת לצינורית הנשם המדוברת.

מוזר שזה התחיל לאחר שהחלפתי את חוטי ההצתה.

בבדיקה ידנית לא נראה כי הצינורית פגומה.

האם יש צורך בבדיקת מוסך או שיש דבר נוסף שאוכל לבדוק לבד?

• תוכן חדש...