Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאמא שלי יש את הסוקוזי SX4, שנת 2010 שהוצאנו מהחברה.

היא מתעניינת ברכב חדש (מהחברה) והיא מחפשת רכב בסגנון הקרוסאובר.

בין האופציות שעלו מה שמשך אותה בעיקר זה הסוזוקי קרוסאובר החדשה והסיאט אטקה שעתידה להגיע בקרוב.

אמנם לסיאט אטקה אין נסיעות מבחן בארץ ואף אחד מהפורום לא ידע לתת עליה חווד אז עם זה נמתין (מהכתבות שקראתי הרכב מדליק)

אבל מה לגבי הקרוסאובר? איך היא מבחינת נוחות? אבזור? מה גם שאני יכול להעיד שמעולם המזגן של הSX4 לא היה מספיק טוב. (להשוואה יש לי את הסיאט איביזה הפרטית שמקפיאה אותי בזמן קצר מאוד). האם בעלי הקרוסאובר יכולים להעיד שבחים על המזגן ? מי שבא לו לספר לי עוד קצת על היתרונות והחסרונות אשמח לדעת!

אמנם עוד לא פורסם מחירון רשמי אבל נראה שהסוזוקי תהיה זולה בכמה מספרים.

תודה רבה

JL Audio

פורסם

הערכה שלי היא שהאטקה יעלה לפחות 20-30 אש"ח יותר מהקרוסאובר כך שהן לא ממש מתחרות ראש בראש.

הקרוסאובר עבר מתיחת פנים לא מזמן והדגם המחודש עדיין לא הגיע לארץ ולא ידוע אם יחידת הכוח תוחלף במנוע טורבו קטן או שישארו עם ה-1.6 הישן.

אם אתם רוצים להחליף ממש בקרוב אז אתם יכולים לבדוק את הפיג'ו 2008 שעבר מתיחת פנים לאחרונה וקיבל מנוע וגיר חדשים (פורסם מבחן לרכב בפורום השבוע). גם הרנו קאפצ'ור אפשרות לא רעה.

אם רוצים משהו קצת אחר אז פיאט 500X הוא אוטו מקסים לדעתי.

פורסם

אמא התחברה ל2 הדגמים המצויינים ולכן שאלתי עליהם, גם בגלל העובדה אין לחץ בקניית הרכב החדש אפשר להמתין עוד קצת לדגמים החדשים שיצאו.

לגבי הדגם החדש של הקרוס-אובר מתי יהיה מידע יותר מפורט לגביו?

JL Audio

פורסם

היא לא נהגה אבל היא מאוד התחברה לגובה, לעיצוב (פנימי וחיצוני).

ועלה הפקטור שבתור בעל סיאט איביזה- המושבים מאוד מאוד נוחים ואני בטוח שבאטקה אם הם לא זהים הם יכולים רק להיות יותר טובים.

JL Audio

פורסם

לטעמי המושבים של האיביזה קשים מדיי ולא נוחים ( גם של טרום מתיחת הפנים השנייה וגם של אחרי וגם של הקופרה המחודשת, אותו בסיס מושב קשה מדיי ולא נעים).

בכל מקרה לבדוק כל רכב לגופו, אם זה הקרוסאובר המחודש (סה"כ משפחתית מוגבהת , המקבילה הכי קרובה מסיאט זו הלאון אקספירינס שלא מגיעה לארץ), או האטקה.

פורסם

וודאי שלא נקנה רכב על עיוור ונבדוק כל אופציה לגופה, לגבי המושבים אמא שלי מחפשת רכב עם מושב קשה שיוכל לתת לה תמיכה לגב, היא מאוד נוקשית לגבי העניין.

לגבי הטענה שלך שהמושבים של הסיאט לא נוחים אני יכול לחלוק עליך אבל על טעם וריח אין מה להתווכח (נסעתי שעות ארוכות ברכב והיה לי נוח מאוד).

JL Audio

• תוכן חדש...