Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים החלטתי להיכנס לעולם האודיו לרכב קצת יותר רציני לאחר שהמערכת הראשונה שלי היתה !

1 ) רדיו דיסק audiotec שרכשתי ב 500 ש"ח במכירה פומבית ! ( כלכך מחוכם שהיה מיתחמם גם אם הוא היה בשמש במשך שעה ולא לנגן דיסקים !

2 ) 6X9 של קליפורניה בוםשעלי סט של 4 ב 150 ש"ח ( שנישרפו מהמגבר ) שהיתלהבתי מהם בהתחלה ובגלל זה קניתי גם קומפוננט שלהם

3 ) קומפוננט קליפורניה שעלה לי 200 ש"ח

4 ) מגבר של ERA שדווקא מצויין אבל הוחלף !

5 ) קרוס של סאגה שגם מצויין אבל הוסר !

* הבניה הראשונה כללה רצפה מוגבהת מעץ סנדוויץ !

שני חלונות זכוכית ! של הקרוס זכוכית עם צירים !

זה יצר בעיה לכוון את המגבר בעת הצורך ( כי היה צורך להרים את הריצפה והיא היתה בלחץ )

norm_E6226ACDA6CE4C848C8AEFFF37E00CBA.JPG

בואו ניפתח דף חדש

1 ) החלפתי את הHU ל jvc kd-ar 300

2 ) מגבר של magnet the rock 800 לקומפוננט קידמי ולקומפוננט האחורי !

3 ) מגבר PIONEER 380 RMS X 1 לסאב !

4 ) סאב SPL 300WRMS

5 ) קומפוננט קידמי מוראל דוטק MKII !

6 ) קומפוננט אחורי MIK ( מקווה להחליף לדוטק גם בקרוב , כי ככה אני רוצה )

7 ) כל החיווט באוטו עבר הסבה ל 2.5 מ"מ

אחרי ששידרגתי את המערכת החלטתי שיש צורך בבניה חדשה !

norm_CB8741C35517452F97A1CDCA665FFBB4.JPG

לקחתי פטיש מסמר והתחלתי בעבודה !

בדקתי והיתיעצתי וקראתי בפורום איפה אני משיג MDF אבל היה לי קצת רחוק !

לאחר בירורים באזור שלי מצאתי נגריה שלוקחת לי על פלטת MDF + חיתוכים 150 ש"ח . מעולה , מקום כלבבי !

אני יסביר את עיקרון הבניה כי היא קצת מסובכת !

הרעיון שלי היה לבנות בניה יפה שתיהיה חזקה ובמיקרה של פריצה לרכב תקשה על הגנב כמה שיותר

הבניה מורכבת מ 3 חלקים

1 ) פלטה תחתונה שתיהיה מחוברת באמצעות ברגים קודחים לשילדת הרכב !

2 ) הגבהות שהם בין הפלטה התחתונה לאמצעית שמיועדות להשאיר רווח לכל החוטים ( חוברו באמצעות ברגים קודחים ודבק נגרים )ועליהם תשב הפלטה שעליה ישבו המגברים !

3 ) פלטת המגברים - שעליה ישבו המגברים , המגברים מחוברים עם בורג משוייף לפלטה ותפוסים מצד שני עם 2 אומים כל בורג !

4 ) פלטה עליונה - סוגרת את כל הבסטה !

אחרי חיתוכים ומידות קניית הציוד הלבד וכל הציוד הנילווה החלתי במלכת הבניה !

על כול לוחות העץ החתוכות הודבק בניפרד לבד חסין אש ( זה מה שהיה ) באמצעות דבק מגע , והודבק עץ לעץ באמצעות דבק נגרים וחובר באמצעות ברגי גבס קודחים !

norm_E772A8261A064CC4BB53DFC11CE520DE.JPG

נילקחו מידות מדויקות של גובה המגברים , הגודל , והתאמתם לרכב בצורה הרצויה !

בתמונה הבאה תראו את הפלטה התחתונה עם 2 הקורות החיצוניות !

norm_C17ED1F08838461B9340DB5C54C60497.JPG

הרווח שיהיה בין הפלטה התחתונה לפלטה האמצעית הוא 2 ס"מ שיכלול במעברים את כל החיווט של הפלוס , RCA , מפצלים ושאר החוטים ! ( הלבד בפינות של הפלטה האמצעית לא הודבקו עדין כדי שאפשר יהיה לחבר את הפלטה האמצעית להגבהות באמצעות ברגים ולהסתיר את הברגים - אשר ימנע מגנב את האפשרות לפרק אותה ! )

norm_F74AD872DE15456B96ADB41A8483505A.JPG

כל החורים של הברגים עברו הרחבה כדי למנוע את בליטתם !

norm_C324F169B71F48E7A9B9DB68A38E18AD.JPG

פלטה אמצעית כוסתה לבד רק בחלק העליון !

norm_EFFBE692026F4C04B7B5DC6F168ADE46.JPG

פה התמונה המוגמרת לפני ההרכבה ברכב ! פלטה תחתונה + דפנות + ההגבהות ! + חור בפינה העליונה שמאלית כדי להכניס את כל החוטים !

norm_5884C594B5D944DD8CC0CE61843CA2F6.JPG

תמונות של ההרכבה אני מקווה מחר !

אשמח לתגובות .!

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, באמת שיפרת את המערכת שלך, אבל זה עדיין לא נקרא להיכנס אל עולם האודיו רציני...

יש פה כמה כאלה, ואני מצטער להגיד שזה לא אני ולא אתה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

חחח אמרתי קצת יותר רציני !

אומנם אין לי מערכת ששווה 5 ספרות

אבל מבחינתי זהו שיפור עצום שאין לי צורך יותר ממנו !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

כל הכבוד על היוזמה

יצא נורא יפה

השאלה היא אם שומעים יפה

ואם אתה מרוצה

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

שומעים פיגוז

ואני מרוצה סוף !

זה מה שחשוב אחרי הכל לא ?

פורסם

שומעים פיצוץ ??? הרכבת כבר את המערכת ???

מתי נראה תמונות של שאר הבניה??

דבר נוסף כל ההכבוד על היוזמה עד עכשיו נראה שאתה בכיוון הנכון ויש מצב שתצא עבודה מדהימה רק אל תשכח לשתף אותנו אולי נלמד ממך דבר או שניים!!

• תוכן חדש...