Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רנו מגאן קופה 2 ליטר שנת99 , והחלטתי שאני רוצה להחליף לה בולמים . בהתחלה רציתי לקנות מונרו ריפלקס , אבל לאף אחד אין במלאי אז החלטתי שאני מזמין מחו"ל KONI SRT מחיר לבולם בודד הוא כ 70 פאונד האם יש סיכוי שזה יעצר במכס?

והאם מישהו הזמין פעם מהחנות הזאת :

https://www.dcperformance.co.uk/cheap/272027/renault/koni-str*t-front-dampers/8750-1022.html

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

וגם אם יעצר, מרבית הסיכויים שתדרש להמציא אישור משרד התחבורה כדי לשחרר אותם מהמכס. (יש להם תקן שמקובל בארץ?).

זה מייאש, אבל אפשרי. עשיתי זאת.

M-TECH E46

פורסם

יעצר במכס והמס יהיה עוד 50% בערך.

בד"כ זה עדיין יותר משתלם מלקנות בארץ.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יעצר במכס ב-100%

אני הזמנתי לפני כמה חודשים לגולף , הם רצו אישור ממשרד התחבורה + מיסים.

על כל יום שהבולמים נמצאים במכס ואין שיחרור (עד שתביא תאישור וזה זה דיי סיפור אם אין לך קומבינות שיזרזו לך תעניין שם) אתה תשלם עמלת אחסנה שיכולה להגיע תוך כמה ימים למאות שקלים.

אני לבסוף החלטתי להחזיר את זה חזרה לשולח.

פורסם

חבל, כי אני ביקשתי מחברת השילוח לטפל באישור למשרד התחבורה בעלות של 70 ש"ח. והם הוציאו את האישור תוך יומיים.

גם לאחר מיסים הקויילאוברים יצאו יותר זולים ממה שנמכר בארץ.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...