Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הייתי רוצה לשאול כמה דברים ולהתייעץ בנוגע לטיפוח יום יומי לרכב שלי.

אני משתדל תמיד שהרכב ישאר נקי ושיהיה נעים להכנס אליו, משקיע בריחנים, שטיפה שבועית, ניקיון חלונות כל כמה ימים, וכו׳.

לצערי לא תמיד מתאפשר/מזדמן לי לפנות זמן ולנקות באותו הרגע שאני רואה את הלכלוך, יש דברים שיכולים לחרפן אותי ביום יום כמו לשלשת יונים, לכלוך מעצים, כתמיי מים וכו׳, ופשוט מעצבן אותי לחכות עד שייזדמן לי לנקות את הדברים האלה, מה שקורה רק אחת לשבוע במקרה הטוב, אני מסיים לעבוד בחושך ואין זמן/כוח להתחיל לשטוף את הרכב כל כמה ימים לאחר עבודה, בדרך כלל יום שישי אצלי פנוי ואני משקיע לרכב.

אז לאחר החפירה, הייתי רוצה לשמוע המלצות על חומר שאפשר לרסס ולנגב באותו הרגע מהרכב, מן ״רסס ונגב״ כזה, בשביל להרגיע את עצמי עד השטיפה המיוחלת, משהו שיישב באופן קבוע באוטו ואשלוף אותו שתהיה סיבה.

באותה נשימה הייתי רוצה לשמוע המלצה על חומר ניקוי לדאשבורד ובכללי לפלסטיקה ברכב, משהו שלא יהיה מבריק ויחזיר השקפה מהשמשה, שיראה סבבה עם ניחוח נחמד.

פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?511984-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%95%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94

ופה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?555976-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%93%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%93

שמעתי הרבה המלצות על הזמנה מ״אוטוסטור״, אף פעם לא הזמנתי מוצרי טיפוח כאלה ואחרים מהאינטרנט, נכנסתי לאתר וקצת הלכתי לאיבוד, לא הבנתי מה עדיף ומה כדאי, אם אכן מומלץ להזמין משם, אשמח לקישורים, תודה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ניקוי ״רסס נגב״ יש את CG Eco Smart ושל חברת Meguirs, אני ממלא שפריצר קטן של eco smart ומטלית מיקרופייבר תמיד באוטו ואם אני רואה איזה כתם מנקה ה-eco smart מוריד לשלשלת בשנייה.

לגבי ניקוי פנימי אני משתמש ב-innerClean של CG, חומר מעולה, מנקה טוב, לא מבריק והחברה טוענת שמשאיר שכבת הגנה (מאמין שלא להרבה זמן) ויש לו ריח ממש טוב

יש את כל המוצרים באוטוסטור:

innerClean

Eco Smart

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

ממש תודה על התגובה.

לדעתך, החומר שהצעת לניקוי פנימי הוא האולטמיטיבי לניקוי וכבייכול ״חידוש״ הפלסטיקה? ממש חשוב לי שיהיה נעים בפנים הרכב גם בהיבט ה״ארומה״ והריח, עם כל הריח הטוב שזוגתי משאירה באוטו, קצת יקר לרסס ברכב שאנל באופן קבוע.

פורסם

אתה קצת מערבב,

ייעודו של ה-innerClean הוא לא חידוש פלסטיקה או מבשם - הוא חומר ניקוי לכל דבר ועניין... מעבר ליכולות הניקוי המעולות שלו ושהוא מתאים לכל חלקי הפלסטיקה באוטו (אפילו מסכים של מולטימדיה), יש בו גם חומרי הגנה שדוחים קרינת UV והריח שלו ממש טוב.

ההגנה לפי דעתי מחזיקה כמה ימים, והריח מחזיק כמה שעות.

אם אתה רוצה למרוח חומר הגנה טוב שמחזיק יותר מה-innerClean - חשוב שיהיה על בסיס מים, אני אחרי ניקוי עם ה-innerClean מורח עוד מוצר של CG שנקרא Natural Shine, על בסיס מים כמובן, חיפשתי מוצר שלא משאיר הרבה ברק (לטעמי הוא הכי פחות מבריק מכל החומרים שניסיתי) אלא שיהיה ברק עדין, (הוא רמה 4 מתוך 10 לפי CG), העמידות שלו בקיץ הוא כמה שבועות לטעמי.

הריח שלו גם מעולה, הריח זהה למבשם של CG New car smell, ושוב, בקיץ מחזיק בערך שבוע.

יש טבלת השוואה של מוצרי פלסטיק של CG, אתה יוכל לראות את ההבדלים ביניהם

בהצלחה!

SEAT ATECA Style Plus

פורסם (נערך)

אוקי, תודה על העזרה וההכוונה, יותר מכל חשוב לי שהדאש יהיה נקי ולא יחזיר השתקפות מהשמשה הקדמית, אזמין את מה שהמלצת לי, האתר אמין ואין בעיה להזמין משם לכל הארץ?

אגב, יש המלצה גם לנוזל טוב לשמשה? אחד שלא צריך לדלל אותו במים ואפשר פשוט לשפוך למיכל הניקוי של הוישרים, האם יש בעיה לערבב בין נוזלים?

עריכה אחרונה על ידי Liel Baruch
פורסם (נערך)
אוקי, תודה על העזרה וההכוונה, יותר מכל חשוב לי שהדאש יהיה נקי ולא יחזיר השתקפות מהשמשה הקדמית, אזמין את מה שהמלצת לי, האתר אמין ואין בעיה להזמין משם לכל הארץ?

אגב, יש המלצה גם לנוזל טוב לשמשה? אחד שלא צריך לדלל אותו במים ואפשר פשוט לשפוך למיכל הניקוי של הוישרים, האם יש בעיה לערבב בין נוזלים?

בדיוק מישהו פרסם פה המלצה לאוטוסטור,

כן הם שולחים לכל מקום בארץ

אני מכיר אותם שנים, ממליץ בחום, אם אתה במקרה באזור חולון תקפוץ ותתרשם (ככה גם תחסוך דמי משלוח)

לגבי נוזל שמשות, אני משתמש ב-Sonax Xtreme, אפשר למלא אותו ישר ואפשר לדלל, אני אישית לא מדלל.

יש גם את ה-Sonax הרגיל שהבנתי שגם מעולה (יותר זול)

שמתי קישור ספציפי לאוטוסטור כי כתבת שאתה רוצה לעשות מהם הזמנה, כמובן שיש חנויות נוספות שמוכרות Sonax

עריכה אחרונה על ידי omripatai

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

האמת שאני מהצפון והכי קרוב לקניית חומרים נורמלים שאני מכיר זה סניף של אוטודיפו בחוצות המפרץ, וזה גם נסיעה של חצי שעה.

תודה על ההמלצה לנוזל השמשות, עד עכשיו הייתי משתמש בנוזל כחול (לא זוכר את שמו) שהייתי קונה בתחנות דלק ב20 שקלים, תאכלס מה ההבדל ביניהם?

אם יש לך מושג בנוגע להאם זה בסדר לערבב בין הנוזלים זה יהיה נהדר (אם יש לי עכשיו נוזל מסויים של תחנת דלק, האם זה בסדר לשפוך לתוכו את הנוזל החדש?).

פורסם

נראה לי שעדיף פשוט לחכות שיגמר הנוזל הקיים במיכל ותמלא נוזל איכותי = מנקה טוב, לא פוגע במגבים ומריח טוב :lol:

מוצרים של CG יש רק באוטוסטור אז אם אתה רוצה מוצר שלהם תצטרך להזמין באתר.

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

ליאל אוטוסטור עושים משלוחים תמורת סכום לא כ"כ גדול.

לגבי נוזל שמשות

*מרוכז

וכן לשימוש

לגבי ניקוי רסס-נגב- ONR הוא חומר מאוד חיסכוני ורב שימושי(דילול שונה והוא יכול לשמש לעבודה אחרת,תעשה חיפוש בפורום ותבין עד כמה החומר הזה מעולה),יכול גם לשמש לניקוי פלסטיקה לפני ישום של חומר יעודי לחידוש+שימור פלסטיקה.

חומרים כמו נטורל שיין וONR יכלו לשמש אותך לזמן דיי ארוך אז הם שווים את ההשקע

פורסם

מכיר את ONR, אכן חומר נפלא, היה לאח שלי בקבוק עד לפני כמה שבועות אך לצעריינו אנחנו לא מצליחים לשים את ידיינו על עוד חומר.

• תוכן חדש...