Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,אתמול בערב הייתי בנתיב לפניה ימינה(יש רק אחד כזה) והאוטובוס החליט שהוא רוצה לפנות מהנתיב השני(נתיב נסיעה ישר)הנהג לא מודה באשמה וטוען שהוא צריך 2 נתיבים לפנייה.יש צילומים חותכים שהוא אכן חתך אותי,הנזק זה רק שפשופים ומכה קטנה בכנף.מעריך נזק של גג 500 שקל.מה אני עושה עכשיו?תודה רבה לעוזרים.

פורסם

מתקשר קודם לחברה של האוטובוסים לדווח ולהגיד להם שיש הוכחות חותכות, לקחו את האשמה 2 אפשרויות

1.להפעיל ביטוח שלך מול שלם ולתקן את הרכב

2. אם הנזק מזערי אולי יציעו לך לתקן את הרכב וחברת האוטובוסים יחזירו לך את הכסף (מניסיון שהתשלום יתבצע מול המוסך לחברת האוטובוסים, לא לשלם ואז לחכות לכסף מהם הם ימרחו אותך)

אם הם לא מודים פונה לחברת ביטוח עם ההוכחות והם ישברו את הראש, בשביל זה יש ביטוח

קח בחשבון שאם הם לא מודים למרות ההוכחות זה עלול להגיע לבית משפט ותצטרך להציג את ההוכחות שמה.

פורסם (נערך)
2016-08-31_15.33.29.jpgדיברתי עם הקבט שלהם והוא מנסה למרוח אותי,הנהג שלהם עד עכשיו אומר שאני אשם,מה אתם אומרים לפי התמונה? האם באמת יש סיכוי שאני אשם? עריכה אחרונה על ידי Lidan Ben David
פורסם

בודאי שהם יכולים לטעון שאתה סטית לשמאל והזקת לאוטובוס, וגם לתבוע אותך על הנזק.

מקווה שיש לך צילומים נוספים - יותר רחבים - של הצומת, רצוי גם של עמדת שני כלי הרכב. סה"כ לפי הצילום שהבאת נהג האוטובוס הוא בריון שפנה מנתיב לא לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם תשים לב, בין האוטובוס לפרטית רואים במרכז הנתיב חץ ישר לפנים. די ברור שהאוטובוס הגיע מנתיב זה.

עצתו של נמסיס נכונה

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מעלה תמונה נוספת,לגבי הנתיבים בוודאות יש רק נתיב פנייה אחד,אני עובר שם כל יום.

לא משנה. צריך להגיש להם את כל החומר שיהיה ברור מעל כל צל של ספק שהוא פנה מהנתיב הלא נכון, ולתייק את החומר למקרה שיגיע למשפט.

פורסם

וכמובן ההמלצה הקבועה שהיתה מסייעת לך - להתקין מצלמת דרך.

פורסם

אם יש שני נתיבים לא מדובר בעקיפה בצומת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צלם את הצומת בווידאו כאשר עוברים בפניה הזו אוטובוסים. כך תבטל את טענת הנהג שהוא צריך שני נתיבים בכדי לבצע את הפנייה.

פעל בשלבים שהציע raz2058.

בהצלחה.

פורסם

תחסוך כאב ראש עכשיו ותקבל חדש אחרי התיקון, כאשר תגלה שהחלקים לא מתאימים ובמקום צבע תופיע חלודה.

דרוש תיקון במוסך המקובל עליך. זה ידרוש הליך של דרישה מחברת האוטובוסים ושל הזמנת שמאי, אבל תוכל לתבוע הכל מהנהג הפוגע ובעלת הרכב.

לדעתי הטוב ביותר יהיה להוועץ בסוכן הביטוח שלך - בשיל מדובר במקר ראשון, הוא מטל בשניים כאלה כל יום.

• תוכן חדש...