Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה! צריכת דלק גבוהה פיגו 206 XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מטופל כמו שצריך שנת 2006 מנוע 1.6 ידני!

אני לא עובר את ה2.5 סלד בכל מצב רק בהילוך 5 כדי להגיע ל100 קמש הוא מגיע ל3K.

אבל אני לא עובר את ה100 קמש בנסיעה ביןעירונית ובכללי אני לא אחד שלוחץ על הגז(אולי רק בעליות שזה רק פעם אחת ביום עליה של 5 שניות בדיוק)

משהו פה לא מסתדר לי כי הצריכת דלק שלי עומדת על 1 -11 1-12

מלאתי פול אפסתי שעון נסעתי כמעט מיכל מלא, ראיתי כמה נסעתי וראית כמה נכנס במיכל ועשיתי זה חלקי זה וזה מה שיצא לי. חייב לציין שחצי מהנסיעות שלי הם עירוניות עם פקקים אולי בגלל זה? עדיין נשמע מגוחך

PEUGEOT 206XS

פורסם
דווקא נשמע כמו צריכת דלק הגיונית במיוחד שחצי מהנסיעות שלך עירוניות ועוד עם פקקים,צריכת דלק טובה בכל מקרה לדעתי.

אתה בטוח?

אם ככה אז זה טוב חח

PEUGEOT 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...