Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מת על האגזוז הזה:

attachment.php?attachmentid=469516&d=1471555669

גדי, טיפ לפעם הבאה: נקה את עדשת המצלמה\סמארטפון. אנגליה היא מקום סגרירי, אבל לא עד כדי כך...

:beerchug:

עריכה: חוץ מזה, מה אתה חושב, שבישראל אין דברים כאלה? הנה תראה:

wmqmtwmzz2iq.jpg

שים לב- אלו לא גאנטים מקוריים!!!!

8)

זה צולם בישראל??? כי ה127 ברקע מהממת

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

פורסם (נערך)
זה צולם בישראל??? כי ה127 ברקע מהממת

Sent from my 6045O using Tapatalk

דווקא נראה כמו הגרסה הספרדית לפיאט - Seat Fura

אני אישית רוצה מדבקה כזאת למונדאו

מזכיר לי חבר שרק עלה מארה"ב והיה בטוח שהחיפושית נקראת כך בעברית עקב שיבוש הביטוי באנגלית - hippie shit

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

יוחאי - זה לא לכלכוך על העדשה, היא פשוט שרוטה. זה הסמארטפון שלי, הוא משנת 2011. אספנות או לא?

גם אני עדיין בשוק מוחלט מהגלגים על הבימר בתמונה שלך

שוב סליחה על האיכות,

השרשור צבר תאוצה, אני בטוח שכל הגורמים בפקידות משרד התחבורה קראו את השרשור, הבינו מה צריך לשנות ומחר כל מה שאסור אסור אסור, אסור יתחלף ל-מותר, חברים - מותר.

סהכ ענף כלכלי ככ גדול, נגיש לכולם, ומאפשר לחברה צעירים לתעל אנרגיות למקומות יצירתיים.

עוד כמה תמונות,

[ATTACH=CONFIG]469697[/ATTACH] טרנספורטר עם מנוע בצד הלא נכון לדגם.

[ATTACH=CONFIG]469699[/ATTACH] יש רישוי לכביש גם לזו, ניתן להבחין בלוחית הרישוי ליד הבחור שרוכן לצלם.

איך יאמר בוחן ישראלי, מאיפה נתחיל לבצע את הפסילה לכביש?!

[ATTACH=CONFIG]469700[/ATTACH] מכסה מנוע מפרספקס שקוף. האוטו למכירה [ATTACH=CONFIG]469701[/ATTACH] אלף מאה לישט או הצעה הקרובה ביותר.

כל הכבוד לכולנו שהצלחנו להמנע משרשור של מרמור, ובמקומו שרשור של הומור חיוכים.

פורסם

יוחאי - זה לא לכלכוך על העדשה, היא פשוט שרוטה. זה הסמארטפון שלי, הוא משנת 2011. אספנות או לא?

גם אני עדיין בשוק מוחלט מהגלגים על הבימר בתמונה שלך

שוב סליחה על האיכות,

השרשור צבר תאוצה, אני בטוח שכל הגורמים בפקידות משרד התחבורה קראו את השרשור, הבינו מה צריך לשנות ומחר כל מה שאסור אסור אסור, אסור יתחלף ל-מותר, חברים - מותר.

סהכ ענף כלכלי ככ גדול, נגיש לכולם, ומאפשר לחברה צעירים לתעל אנרגיות למקומות יצירתיים.

עוד כמה תמונות,

2016-08-14 11.44.36.jpgטרנספורטר עם מנוע בצד הלא נכון לדגם.

2016-08-14 12.39.46.jpgיש רישוי לכביש גם לזו, ניתן להבחין בלוחית הרישוי ליד הבחור שרוכן לצלם.

איך יאמר בוחן ישראלי, מאיפה נתחיל לבצע את הפסילה לכביש?!

2016-08-14 12.40.23.jpgמכסה מנוע מפרספקס שקוף. האוטו למכירה 2016-08-14 12.40.29.jpgאלף מאה לישט או הצעה הקרובה ביותר.

כל הכבוד לכולנו שהצלחנו להמנע משרשור של מרמור, ובמקומו שרשור של הומור חיוכים.

ושאלה לוותיקים, האם היו אצלנו מזגנים כאלו כמו שבחלון של האוטו הזה?2016-08-14 12.20.53.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קוראים לזה swamp cooler. נראה לי עדיף לנסוע עם חלון פתוח וזהו, כי בפקקים זה לא עובד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...