Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתלבט כרגע בין שני סילנטים :

Wolfgang deep gloss 3.0

Menzerna pl

קראתי על שתיהם הרבה הם טובים מבחינת עמידות וקלות ישום ,וכרגע לא יודע על מה ללכת ואם יש משהו שבכלל עדיף עליהם?

ולשאלה השניה איזה תאורה יכולה להציג לי כמה שיותר סוורלים ? אני לא מדבר על הפנסים שעולים סכומים משוגעים, המקום עצמו יחסית מקורה .

תודה לעוזרים

פורסם

המוצרים זהים לחלוטין, מיתוג שונה (עניין דיי ידוע).

בחר במוצר הזול יותר שתמצא.

יש לי ניסיון גדול עם המנזרנה, מוצר מעולה בכל קנה מידה אפשרי, מעניק גלוס נחמד, הגנה מעולה וממושכת יחסית, בידינג טוב שנעלם דיי מהר ולאחריו נשאר שיטינג מעולה, וגולת הכותרת - יישום בין הקלים שניתן למצוא, באפינג שיורד בנגיעה.

לגבי פנס, חכה לתגובה של שלומי, יש לו פנס מעולה ודיי זול שמאיר בצורה מספקת ביותר.

"יאללה בירי".

פורסם

WOLFGANG DEEP GLOSS

יחסית לPL של MENZERNA

נותן ברק גבוהה יותר ועמיד יותר

יש לי את שניהם ועבדתי אתם לפי כמה שנים

מי שרוצה הדגמה מוזמן אלי חינם וגם מוכר ממה שנישאר

לי במחירי חיסול

תודה,יעקב אלטר

פורסם

יקי יש פרסומים ישנים לגבי זה בדיטיילינג וורלד.

דובר זה גם כאן בפורום.

מה אתה מחפש מהסילנט?

אולי אפשר ״לסבך״ אותך עוד קצת עם הצעות נוספות :)

"יאללה בירי".

פורסם

גיל,סליחה אבל אינני מסבך אותו,למרות שאצלי במלאי ואקסים ואוטמים יש מה להציע יותר מאשר WOLFGANG או MENZERNA PL

הוא מעוניין בחומרים אלו בבקשה.

לגבי לראות סווירלים יותר בולט,יש חומר בשם FINISH CONTROL של SCHOLL זה לא IPA או מסוג דומה של IPA

זה רסס ונגב לאחר כל סוג של פולש ורואים בולט יותר את סוורלים אפילו עם תאורה פשוטה,למרות שהיום

פנס לד 24W נימכר בתחנות דלק לא יקר עם סטנד או בלי עם התענה ל220V והוא גם נייד,הכל לבחירתו

ולשיקולו,או שלא הבנתי את כוונתך גיל???

יעקב

פורסם

תודה על העזרה אני מחפש בסילנט עמידות שיתן גלוס ותמורה טובה לכסף , לגבי הבהרת הסוורלים אני מחפש תאורה ולא חומר , לפי מה שהבנתי גם פרוזקטור לד יתן תוצאה טובה ? 50w מספיק ? ותאורה לתקרה מה כדאי ?

ויעקוב מה עוד יש לך להציע אני לא נעול על החומרים האלו זה הכיוון פחות או יותר ואם אפשר גם לדעת מה המחירים שלהם ?

פורסם

יעקב, גיל התכוון שאם יקי מעוניין, הוא (גיל) יציע לו עוד כמה חומרים מעניינים, ואז הוא (גיל) יסבך אותו מבחינת זה שההתלבטות לא תהיה מנזרנה ואו וולפגנג, היא תהיה עם עוד מוצרים אחרים

Sent from my LG-D800 using Tapatalk

פורסם

תודה וסליחה על אי הבנה,אינני דוחף מותגים ומוצרים שאני מייצג,מי שמעוניין ועדיין אתר לא עלה רשאי להגיע אלי לסטודיו לראות הכל מהכול וגם אפשר לקבל דוגמיות חינם

כולל הסבר והדרכה ואפשר גם להרגן הדגמה מכל מוצר להשוואה,זה הכל,כל אחד ומה שהוא בוחר

פורסם
תודה על העזרה אני מחפש בסילנט עמידות שיתן גלוס ותמורה טובה לכסף , לגבי הבהרת הסוורלים אני מחפש תאורה ולא חומר , לפי מה שהבנתי גם פרוזקטור לד יתן תוצאה טובה ? 50w מספיק ? ותאורה לתקרה מה כדאי ?

ויעקוב מה עוד יש לך להציע אני לא נעול על החומרים האלו זה הכיוון פחות או יותר ואם אפשר גם לדעת מה המחירים שלהם ?

יש לי הרבה אופציות

1- ואקסים מחברת ANGELWAX הבריטית

כולם עמידות +- 6 חודשים ויש עם פיגמנט צבע

לרכבים שחורים/לבנים/מטלאים כסף/לציפוי קרמי ועוד

עלות כ100ש מספיק ל4 רכבים מינימום

http://angelwax.eu/products/

עדיף תבוא ותיראה הכל במקום

https://www.facebook.com/altstudiodesign

• תוכן חדש...